Aldatma

Supraysmdfk

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2022
110
35
23
Herkese merhaba,
Bir erkek neden çok isteyerek ve yıllarca cabalayarak evlendiği eşini aldatır bir sebebi varmi. Ve erkekler sevmediğini mi aldatır artık istemediğini mi yani sebebi ne olabilir. Ve mental olarak ne yapılmalı ne yaşatılmalı. Boşanma zaten olacak birşey ama bu süreçten bahsediyorum.
Bu arada 9 aylik da kızımiz var

Yavşak bir şerefsiz oldugu için aldatır. Aldatılmaya sebep hiç birşey yoktur. Adma karaktersizdir ötesi berisi yok. Sakın kendini suçlama yakalamasaydın defalarca aldatılabilirdin Allahı sevgili kuluymussun yakalamışsın

Yok zaten defalarca aldatıldım hamileydim tehlikeliydi gebeliğim şimdi tekrar aldattı ama bu sefer flört gibi diğeri telefondaydi şimdi de kendi ayaklarımın uzerinde durmayı bekliyorum tekme icin

Yok zaten defalarca aldatıldım hamileydim tehlikeliydi gebeliğim şimdi tekrar aldattı ama bu sefer flört gibi diğeri telefondaydi şimdi de kendi ayaklarımın uzerinde durmayı bekliyorum tekme icin
Sakın affetme hep tekrarlarlar. Bikere yapan bin kere yapar asla düzelmezler. Nefissiz köpekler. Kandırmaya çalısır kanma sakın cocugu falan söyler annesi babası ayrımı büyücek falan diye duygu sömürüsü yapar inanma mutsuz Bi evliliğin içinde büyüyceğine bırak anne baba ayrı büyüsün. Bir insan karısı hamileyken aldatırmı? En kutsal zaman. Bebeğin olucak o adama çocuk veriyorsun ne zorluklarla nankörlük bu. Adam mı yok memlekette evlilik düşünürsen neleri var karısının gazının içine bakan bunun kanı bozuk

Affetmek diye birşey yok zaten benim vicdanımı da bitirdiler daha kimseye kanmam da acımam da annesiz babasız kısmında da aynı şeyi düşünüyoruz. Bundan baba olmaz ki hak etmiyor zaten

Affetmek diye birşey yok zaten benim vicdanımı da bitirdiler daha kimseye kanmam da acımam da annesiz babasız kısmında da aynı şeyi düşünüyoruz. Bundan baba olmaz ki hak etmiyor zaten
ÇOK haklısın inşallah çok güzel bir hayatın olur ayaklarının üstünde durur cocugunla gül gibi yaşar gidersin ben inanıyorum sende o güç var

Öyle bir adamın yanında psikolojik olarak bitersin kızına annelikte edemezsin böyle en azından o adamdan uzak kızınla güzel Bi hayatın olur. Her zorluk bir gün geçicek her sıkıntı bir gün biticek içinin yandığını hissettiğin anlarda düşün neler neler geçmiyor ki buda geçicek içinin acısı hafiflicek ve biticek sadece sabır ve zaman tabi doğru kararlarda önemli. Delil topla mesela aldattığı için tazminat alırsın göz ardı et barışmışsın gibi yap ne kadar delil okadar iyi böyle davalarda çocugunla gelecek kurmak için paraya ihtiyacın var akıllı davran ama asla kanma. Hep affediyorlar sakın inanma ona çünkü inanki gençliğini yer sadece

Çok haklısınız dediklerinizi harfiyen yapicam peki bu aldatma durumunda kızımı ona verme ihtimalleri varmı ben bu durumdan çok korkuyorum yani canımı alsınlar ama kızımı asla

Çok haklısınız dediklerinizi harfiyen yapicam peki bu aldatma durumunda kızımı ona verme ihtimalleri varmı ben bu durumdan çok korkuyorum yani canımı alsınlar ama kızımı asla
Asla alamaz küçücük bir kız cocugu mahkeme ona asla vermez, ama sen asla onun yanında cocuguna bağırma bile oda delil toplayabilir kötü anne diye iftira atabilir. Sen tabiki iyi bir annesin ama biz kadınlar bazen hayatın yükünden bunaldıgımızda cocuklar bağırabiliyoruz sonra pişman olsakta.. Onun yanında asla ters bişey yapma gittiğin yerlere görüştüğün insanlara dikkat et ki iftira atmasın sana sonra donuna kadar alırsın nafakaydı tazminattı nafakayı ödemezse kızında göstermezsin ohh mis valla

Umarm nafakayi ödemez o zaman cnku kızımdan extra uzakta dursun istiyorum belki haksizim ama öyle. Yok ben hiç kıyamam kızıma sinirlensem de kendimi yerim ama bir kez bile bağırmam. Ya çok mantıklı konuşuyorsunuz gerçekten çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Umarım ödemez valla. Sendende Allah razı olsun canım benim. İçin sıkılırsa yaz derdin olursa yaz kadınının kadına desteği çok önemli. Bu adam seni herşey den soyutlamış ne arkadaş ne eş dost bırakmamış etrafında sonrada almış eline ipleri istediği gibi dans ediyor sen bunları haketmedin. Hiç bir kadın haketmez. Ozaman hamileydın ama artık değilsin şimdi o düşünsün. Geçmişide unut onlar ozamanlardı tatlı dili güler yüzü. Şimdi ise gerçek yüzü o yüzden herşeyi hakkediyor o en fazla zararı nasıl verebilirsin onu düşün iş bul Bi avukata git danış napabiliriz diye çok daha güzel yok gösterir. Bahtın kaderin güzel olsun inşallah

Çok teşekkür ederim ama hep ben olmaz varsa sizin de dinlemek isterim umarım hiç derdiniz olmaz ama varsa dinlerim evet kadın kadına bazen destek bazen köstek ama burda destek en azından. Amin inşallah hepimizin bahtı kaderi güzel olur

Teşekkür ederimm derdi olmayan bu platformda varmı bilemiyorum umarım vardır. Bizde bebek istiyoruz ama olmuyor onları okumaya geldim bende

Canım cunku karakterı bozuk maya bozuk maya ....Şukursuz mıkroplar Allah bunlara hersey verıyor ev verıyor yuva verıyor helalınden es verıyor evlat verıyor bunlar ne oldum delısı olup azıyor ....

Bunun spesifik bir nedeni yok. 9 aylık bebeği olan biri cinsel ilişkiye girmese bile yapmamalı. Bunu yapan adama güvenilip hayat emanet edilmez. İlk zorlukta bunu yapan Allah korusun ama hastalık var vb neler yapar. Gebelik zor geçmiş yazmışsınız bu durumda bunu yapan adamın koynuna girilmez zaten içi almaz insanın, vakit geçip kendine yeni bir hayat kurunca emin ol kapına köpek olur. Hiç sekmez. Bu gebeliğin altından bu olaylara rağmen kalkan biri kendine yeni bir hayat kuracak kadar güçlüdür bence.
Aldatılma sebebi o kadar da önemli değil bu konuda dünyanın en isteksiz ve en bakımsız insanı da olsan riskli gebelikte bu yapılmaz. Bundan sonra ne yapacağını düşünmen daha mantıklı yol belirle kafanda ve birikim yap bu önemli.

Reactions: Cac
Boşan düzelmez. Kenara biraz para at evde sakin cocuga bagirma dedigi gibi arks delil toplar adina .altin varsa nap et kendine sakla.Bende bosanma asamasindayim dilekceyi aralikta verdik benimde cocugum kucuk aile evindeyim suan bana iftiralar atiyor yok lohusa depresyonunda yok vs vs altinlar onda bende değil demis ben biraz delil topladim öyle evi terk ettim aslında evi terk eden suclu ama bizde siddet vardi o yuzden biraktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…