- 8 Nisan 2023
- 5.420
- 48.414
-
- Konu Sahibi mutsuzbirkadinnn
Ben hata olduğunu bilmiyor muyum bana tekme atan birinden çocuk yapmak evet hata bunu zaten biliyorum tekrar tekrar söylemek marifet mi ? Boşanıcam diyorum adam evden gitmiyor aynı yerde çalışıyoruz ne yapayım bu yaza kadar aynı yerde çalışıyoruz maalesefEşiniz size tekme atmış, sizde ondan bebek yaptınız, size tekme atan birinden. eşiniz çocuk olmasaydı senden boşanırdım dedi. İnanamadım okuduklarımı. Sizi hiç üzmek istemem ama insanda biraz gurur olmalı …….
Ne bebeği boşanacağım diyorumAldatma varsa bu seferde 2.çocuğu yapmayın aman dikkat edin.
Şiddet yok bir kere oldu
Annemin evine geçemem şu an doğuda görevdeyim
Maddi gelirim var da büyükşehirde yeterli olmayabilir o yüzden küçük yere gideceğim manevi yardıma gelince annem var ama onun da psikolojisi iyi değilNeyse sizi üzmeyeyim. Maddi geliriniz mesleğiniz bir kaç da manevi olarak size yardımcı olacak birileri varsa karşınızda bence boşanmalısınız. Boşanmak bu şartlar varsa zor değil.
Yok marifet değil, yazdım da inanamadım diye ondan inanmak için tekrar yazdım. Seni kırmak için değil yaza kadar kendini güzelce toparla sonrasında da yavaş yavaş boşanmaya hazırlıkBen hata olduğunu bilmiyor muyum bana tekme atan birinden çocuk yapmak evet hata bunu zaten biliyorum tekrar tekrar söylemek marifet mi ? Boşanıcam diyorum adam evden gitmiyor aynı yerde çalışıyoruz ne yapayım bu yaza kadar aynı yerde çalışıyoruz maalesef
Tamam küçük yere gidersin ilk zamanlar birde maddi sıkıntılarla uğraşmazsın. Sonra zamanla da toparlanır istediğin yere gidersin. Ama eşinden malesef bi cacık olmaz.Maddi gelirim var da büyükşehirde yeterli olmayabilir o yüzden küçük yere gideceğim manevi yardıma gelince annem var ama onun da psikolojisi iyi değil
Derler hepsini ve daha fazlasını derler. Kimsenin ağzı torba değil buzesin diye atasözü var. Ama sen güçlü kendi ayaklari üstünde duran birileri için kendin için yaşayan kendine saygısı sevgisi olan bir insan olursan onlar sadece der seni uzemez seni etkileyemez. Kimin karsisina kim çıkar belli olmaz nasip işleri belki çok iyi biri çıkar kapıları kilitleme zaten erken bunu düşünmek için.Eşimi çok sevdim o da beni seviyor gibiydi başlarda. Onu tanıdım bir sene sonra babamı kaybettim. Tek dayanağım oydu. Beni çok üzdü o ve ailesi ama bile bile evlendim. Sevdiğim için geri dönemedim.
Daha nişanlanmadan ailesi bana sataşmaya başladı. Eşim saygı duymadığı için onlr da duymamış şimdi anlıyorum.
Evlendik daha bir iki ay olmadan eşim bana tekme attı. Evi terk ettim ama çevrem ne der iyi olmuş derler diye ayrılmadım. Başarısızlık yaşamak istemedim.
Zaman geçtikçe eşim ağır sözlerini arttırdı. Bir kızımız oldu. Ben ve annem eşime maddi manevi yardım ettik hep önüne her şeyi serdik.
Ama eşim kıymet bilmedi. Evladı için bu güzel aile için şükretmedi.
Ailesi kötüydü beni suçladı. Kendi suçlu iken de beni suçladı. Kardeşleri bile bana saygı duymadılar. En sonunda ailesiyle de arası bozuldu ailesi çok fena insanlar gerçekten.
Eşim insanla ne sohbet eder ne neşelendirir ne gönlümü almayı bilir. Ben yanına gitmesem bir kez sarılmaz bile.
Geçen sene bir kadın yüzünden boşanma aşamasına geldik ama o kadından hoşlandı mı yoksa benim kuruntum mu bilemiyorum somut bir şey yok elimde.
Neyse bu akşam eşimle tartıştık annem de bizde. Anneme dedi ki çocuk olmasa çoktan boşanırdım ben bundan.
Madem sevmiyordu neden evlendi? Neden hayatımı mahvetti.
Sevmediğini ilan etti böylece.
Şimdi bu laftan sonra nasıl mutluluk pozları vereyim? Annem bile seni sevmiyor diyor.
Ne yapsam sevip sevmediğini anlarım? Daha nasıl anlayacaksın der gibisiniz…
Boşansam kızım var kimseylr evlenenem sapık mı değil mi bilemem önceliğim kızım
Etrafta kadınlar bu boşanmış aman kocamızı koruyalım demezler mi cahil akrabalar sen gençsin şöyle süslenme böyle yapma demezler mi
Eşimin ailesi benim düşmanım akrabalar oh boşanmış demezler mi
Evladım ömür boyu bir ailenin hasretiyle mi büyüyecek zaten ben öyle büyüdüm.
Çok mu zordu sevmeksevmiyorsa niye evlenelim dedi……..
Aldattığına emin olsam zaten bir dk durmazdım
O ne der ?bu ne der? Ayrılırsam yenilmiş olurum? Dayak yedim başarısızlık bu kabul edemem? Diye diye hayatınızın içine etmişsiniz Siz bu kadar saçma bahanelerle sığınıp cehennemi kendinize sonrada yavrunuza yaşatırken Karşı tarafa cenneti sunmuş,ama bir türlü aklınız başınıza gelip gerçeği gormemişsiniz Bahanelerle sığının aynen devam,ilerde kızınız öyle bir laf eder tokat gibi , gözünüz açılır ama iş işten geçer.Adam gider başka bir hayat kurar,belki gözünüz açilir .Siz elalem için bu iğrenç evliliğe ,katlanin nasıl olsa işin sonunda madalya takacaklar, sırtınızı pışpışlayip,çukura iter ustunuze toprağı atarlar.........Eşimi çok sevdim o da beni seviyor gibiydi başlarda. Onu tanıdım bir sene sonra babamı kaybettim. Tek dayanağım oydu. Beni çok üzdü o ve ailesi ama bile bile evlendim. Sevdiğim için geri dönemedim.
Daha nişanlanmadan ailesi bana sataşmaya başladı. Eşim saygı duymadığı için onlr da duymamış şimdi anlıyorum.
Evlendik daha bir iki ay olmadan eşim bana tekme attı. Evi terk ettim ama çevrem ne der iyi olmuş derler diye ayrılmadım. Başarısızlık yaşamak istemedim.
Zaman geçtikçe eşim ağır sözlerini arttırdı. Bir kızımız oldu. Ben ve annem eşime maddi manevi yardım ettik hep önüne her şeyi serdik.
Ama eşim kıymet bilmedi. Evladı için bu güzel aile için şükretmedi.
Ailesi kötüydü beni suçladı. Kendi suçlu iken de beni suçladı. Kardeşleri bile bana saygı duymadılar. En sonunda ailesiyle de arası bozuldu ailesi çok fena insanlar gerçekten.
Eşim insanla ne sohbet eder ne neşelendirir ne gönlümü almayı bilir. Ben yanına gitmesem bir kez sarılmaz bile.
Geçen sene bir kadın yüzünden boşanma aşamasına geldik ama o kadından hoşlandı mı yoksa benim kuruntum mu bilemiyorum somut bir şey yok elimde.
Neyse bu akşam eşimle tartıştık annem de bizde. Anneme dedi ki çocuk olmasa çoktan boşanırdım ben bundan.
Madem sevmiyordu neden evlendi? Neden hayatımı mahvetti.
Sevmediğini ilan etti böylece.
Şimdi bu laftan sonra nasıl mutluluk pozları vereyim? Annem bile seni sevmiyor diyor.
Ne yapsam sevip sevmediğini anlarım? Daha nasıl anlayacaksın der gibisiniz…
Boşansam kızım var kimseylr evlenenem sapık mı değil mi bilemem önceliğim kızım
Etrafta kadınlar bu boşanmış aman kocamızı koruyalım demezler mi cahil akrabalar sen gençsin şöyle süslenme böyle yapma demezler mi
Eşimin ailesi benim düşmanım akrabalar oh boşanmış demezler mi
Evladım ömür boyu bir ailenin hasretiyle mi büyüyecek zaten ben öyle büyüdüm.
Çok mu zordu sevmeksevmiyorsa niye evlenelim dedi……..
Evlenmek zorunda değilim evlenmek de istemiyorum zatenAldatmasına gelene kadar zaten birçok sebep yok mu ?
Evlenmek zorunda mısın? Daha hemen ne ikinci evliliği