- 23 Şubat 2023
- 204
- 369
- Konu Sahibi mutsuzbirkadinnn
Evlenmek başarı değildir...
Boşanmakta başarısızlık değildir..!
Boşanmakta başarısızlık değildir..!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ailem dediğim bir annem var zaten bir de kızım maaşım var çalışıyorumHem bu elalem neden yediğin dayağa, uğradığın saygısızlığa karşı bir laf etmiyor ? Gelinliğinle geldin kefeninle çıkacaksın mantığındaki cahil kocakarılardan nefret ediyorum..
Ailen sana destek olmuyor mu, maddi güvencen var mı, ayrılırsan seni rahatsız eder mi bu adam ?
Siz buraya insanları eleştirmeye gelmissinizHa yani evliliğin çok güzel ama tek sıkıntı aldatılmak öyle mi?
Peki sen ne yapmak istiyosun ?Ailem dediğim bir annem var zaten bir de kızım maaşım var çalışıyorum
Kesin durmazsınız ben inanıyorum size.Aldattığına emin olsam zaten bir dk durmazdım
Yooo eleştiri yok ki. Baştan sona yanlış olan evlilikte tek sorun aldatılmak mı gerçekten?Siz buraya insanları eleştirmeye gelmissiniz
Ya abla saçmalama tabii ki durmaz. Bir tek gururu var, onu da ayaklar altına almaz!!!!Kesin durmazsınız ben inanıyorum size.
Hayatınızı burda yazarak eleştiriye açık hale getiriyorsunuz, eleştirince suçlu oluyoruz.Siz buraya insanları eleştirmeye gelmissiniz
Şiddet var mı şu an?Aldattığına emin olsam zaten bir dk durmazdım
Peki evden gitmezse ne yapmalıyım nasıl göndereceğimEl ne der biliyor musunuz?
Bir tane hayatı var onu da şu rezil herife heba etti.
Bu kadar....
Peki evden gitmezse ne yapmalıyım nasıl göndereceğim
Şiddet yok bir kere olduYaşam şartlarınızı vs bilmiyorum.
Şiddet devam ediyorsa uzaklaştırma vs alabilirsiniz.
Yok illa ki bu adama ben bulaşmam diyorsanız da annenizin evine geçebilirsiniz.
Yine de bir avukata danışmadan hareket etmeyin.
Ayrılmak ve kendi memleketimden uzak bir yere taşınmak orda yaşamak istiyorum ama kızımı bana verirler mi kesinPeki sen ne yapmak istiyosun ?
Sizin yazdıklarınıza istinaden yazmış. Evlilik diye bir şey yok ortada bunu neden görmek istemiyor tek aldatılmaya takılıyorsunuz ?Siz buraya insanları eleştirmeye gelmissiniz