- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama bu sefer de şüphe yoktu ki, tesadüfen maili açıp gördünüz?Daha önce hiç şüphe çekici birşeyleri olmadı açıkçası..
Aslında bu sefer seyahat arkadaşı nedeniyle biraz diken üstündeydim. Adam bayağı playboy şeklinde takılıyor çünkü. Mesajı yeniden okudum adam aynen şöyle demiş 'akşam takılırken mi ayarlarız yoksa ben iyi kötü elindekiyle mi idare edeyim?' Sonuna gülücük koymuş. Eşim cevap vermemiş. Bu mesaj 3 gün önce atılmış ve eşim günde 100 kez belki mail hesabını kontrol eder. Umursamadı mı unuttu mu emin olamıyorum.Ama bu sefer de şüphe yoktu ki, tesadüfen maili açıp gördünüz?
Aslında bu sefer seyahat arkadaşı nedeniyle biraz diken üstündeydim. Adam bayağı playboy şeklinde takılıyor çünkü. Mesajı yeniden okudum adam aynen şöyle demiş 'akşam takılırken mi ayarlarız yoksa ben iyi kötü elindekiyle mi idare edeyim?' Sonuna gülücük koymuş. Eşim cevap vermemiş. Bu mesaj 3 gün önce atılmış ve eşim günde 100 kez belki mail hesabını kontrol eder. Umursamadı mı unuttu mu emin olamıyorum.
Aslında bu sefer seyahat arkadaşı nedeniyle biraz diken üstündeydim. Adam bayağı playboy şeklinde takılıyor çünkü. Mesajı yeniden okudum adam aynen şöyle demiş 'akşam takılırken mi ayarlarız yoksa ben iyi kötü elindekiyle mi idare edeyim?' Sonuna gülücük koymuş. Eşim cevap vermemiş. Bu mesaj 3 gün önce atılmış ve eşim günde 100 kez belki mail hesabını kontrol eder. Umursamadı mı unuttu mu emin olamıyorum.
Silmemiş mesajları hala saklıyor..Görüntüsünü alsaydin konusmalarin mutlaka!
Kesinlikle haklısın..Çok uzun sürecek tekrar ısınmam içim buz gibi şu an..Ha bide su var, hadi bu yolculuga katilacak kisiyi taniyordun da icin rahat etmedi, e peki digerleri? Tanimadiklarin? Yapmadiysada öyle bir burnundan gelsin ki´, bu sekilde konusmaya bile cesaret edemesin
Iste hemen görüntüsünü al. Hemen hic beklemeSilmemiş mesajları hala saklıyor..
Cevabınız muhtemel cevabım olurdu tebrik ederim. Bu ne laçkalık basitlik okuyunca benim bile rengim attı. Şüphe öldürmez süründürür ya.. Sağlam bir sarsıntıdır bu üzüldüm bir kadın olarak bulunduğunuz duruma en iyi ihtimalle bile ne gerek vardı yani kurt düşürmeye. Güveninizi kazanmaya baksın gerek gitmeyerek gerek o playboncukla gitmeyerek gerek başka türlü. Ama evliliğe indirilmiş darbedir bence bu.Nasıl anlatılır bilemiyorum. Belki de oldukça sert ota b.ka saniyesinde sinirlenebilen bir babayla büyümekten etrafa karşı inanılmaz güvensiz bir yapım var.. Hiçkimseye kapılarımı tam olarak açmam yani. Ama şaşılacak şekilde bir o kadar da güçlü ve öz güvenliyimdir.
Bu güvensizliğim çocuklarım hariç herkese karşı. Elimde hiçbir done olmamasına rağmen eşime bile güvensizimdir. Hep ya şöyle olursa diye b, c planlarım vardır. Dün İyiki de böyleyim dedim..
Eşim yumuşak huylu bir adam. Cömerttir, sürprizlidir, çocuklarla ilgilidir vs. Ama tam bir işkoliktir. Sıklıkla seyahat eder ve yönetici olması sebebiyle kurumu temsilen tek seyahat eder. Bazen günübirliktir, bazen bir hafta konaklamalı seyahatleri. Şüphe çeken hiçbir durumu yoktur. Telefonu ortadadır sürekli, sesi açıktır vs. Ama hiç kurcalama ihtiyacı hissetmem, 16 yıldır birlikteyiz gözünden anlarım diye düşünürüm hep..
Nitekim yarın da 1 gece konaklamalı bir seyehati var. Seyehate daha önce çapkınlık sebebiyle eşinden ayrılmış gıcık bir şefle birlikte çıkıyor. Dün elektrikler kesildi ve ışığa ihtiyacım oldu. "Telefonunun fenerini açıp verir misin?' Dedim. Açıp uzattı. Bu arada tamamen sıkıntıdan oyunlara falan bakarken mailini açmışım. Eşim bu şefe otel bilgilerini göndermiş. O da cevaben 'yataklar king size' mış seni bilmem de ben Yatağı hoplatırım yazmış. Eşim de 'ben senin kadar olmasa da gıcırdatırım' yazmış. Son olarak burdan mı ayarlasam oraya gidince mi ayarlarız yazmış. Bu mail 2 gün öncenin eşim cevap vermemiş. Mailleri de silmemiş.
Belki tepki vermemeliydim ama görünce çıldırdım. Eşim geyik yaptım. Haklısın yakışık almıyor ama bu adamın muhabbetleri hep böyle. Söz bu tür muhabbet YÖK bir daha.. Abartma lütfen mood'una geçti..
Eşime olan güvenimi tamamen yitirdim. Biraz da sinirden 'senin kara kaşına gözüne aşık olacak yaşı geçtim. İki çocuğumuz var ve bir ortaklığımız. Bu konuda beni ikna edemezsen ortaklık bozulur. Dur bakayım düşünelim... Oturduğumuz evi üzerime yaparsın. Diğer evi kızların üstüne.. kirasını da kızlar alır. Kızlar için 1.500 * 2, 3000 nafaka verirsin. Benim maaşımla birlikte 10.000 TL'ye gül gibi yaşar gideriz. Bil bakalım kimin standardı yerle bir olur' dedim ve gittim yattım. Sabahtan beri de zorunlu birkaç birşey dışında telefonlarını açmadım. Ne yapmalıyım, siz olsanız ne yapardınız???
Yok benim sessizliğim ciddi bir tepkidir aslında. Normalde hep sohbet eden bir çiftiz çünkü. O gün eşim konaklamasını iptal etti. İşten de erken izin alıp geldi. İlk birkaç saat muhatap olmamayı tercih ettim. Sesimiz yüksek çıkar ve çocuklar ürker diye korktum açıkçası. Sonra eşim ben yatak odasında dolap toparlarken kapıyı kilitledi ve konuşmadan gitmeyeceğini söyledi. O muhabbet için özür diledi tekrar. Her yönden haklısın, istediğin kadar süre kendimi affettirmeye uğraşırım. Bir daha asla bu tür birmuhabbet duymayacaksın dedi. Nasıl istersen öyle yapayım istersen maillerimi sana da yönlendireyim oku ama hayatın boyunca asla 'yakalamalık' adımlarım olmayacak çünkü öyle bir adam değilim vs sıraladı. Hala soğuğum ama izliyorum. Tekrar aynı noktaya gelebilmemiz için biraz daha rahatlamalıyım.Daha önceden de yapmis olabilir yapmadiysa suan niyet etmiss te olabilir ya da sadece erkek muhabbeti de olabilir ama eger faaliyete gecmis ya da faaliyete dokmeye niyet edilmisse suan sadece yokmus gibi yapmak konusmamak yani uygun bi tabir mi bilmiyorum ama trip atmak dogru bi hamlemi su durumda bilemedim.neden karsiniza alip iyice konusmuyosunuz suan eger eseniz size aldatmis yada niyet etmisse bunu kabul etmis bisekilde sineye cekmis olarak algilaniyo olabilirsiniz.bence karisniza alip iyice konusun gercekligne inanirsaniz bu kez muhabbetin cirkinligine trip yapabilirsiniz haddim degil ama tepkinizin yetersiz oldugunu ve sizi kocaniz nezlinde kabullenmis olarak gosteriyo oldugunu dusunuyorum.son durumunuzu merak ediyorum umarim sadece cirkin bir muhabbettiir
ben size suçlusunuz demiyorum. ama karşı tarafın aldtamış olması adil olmayan bi mal paylaşımını gerektirmez.
Aslında sadece gözünden anlama meselesi değil. Hesaplarımız ortak nerede ne harcadığını bilirim genelde. İlla maddi açıdan da birşeyler yakalamam gerekirdi.Oraya gidince mi ayarlarız sözünden birliktelik anlaşılıyor. Yani elinizde o arkadaşı ile birlikte ayarlayacaktı kesinlikle inanmayın. Daha önce de aldatmıştır belki de. Ama siz sanırım hep gözünden anlarım diye diye buna inanmışsınız.