Aldatma teşebbüsü mü???

Daha önce böyle muhabbetler geçmese o adam bunları yazabilir mi? Hiç sanmıyorum. İyi düşünün bence. Bir de ben olsam aldatmadıysam eğer sizin o laflarınız üzerine kendim çeker giderdim..çok soğuk ve üzerine düşünülmüş geldi o cümleler. Ki aldatmadıysam da sizin cümleleriniz havada asılı kalacağı için kafam rahat olurdu.
 
Niye ki evliliklerde bir hata yapılıyor ve bunun ceremesini genellikle masum olan taraf ve sabiler çekiyor. Ben Çalışkan bir kadınım, fedakarım, çocuklarım ve ailem için didinir dururum. Evde 5 dakika oturmam. Şimdiye kadar yaptıklarımın karşılığı aldatılmak olacaksa, bunun ceremesinibans ceçocuklara çektirmez. Bu forumda da görmüyor muyuz boşanmış, anne evine sığamamış, 3 kuruş nafakayı almak için beş takla atan kadınları. Bu duruma düşmeyeceğimi söyledim ben. Bu paragöz olmak değil ki.. Ha adam kazanmıştır, mirastır haklısınız ama burda 15 senede alın teriyle yaptıklarımızdan söz ediyoruz. İşsiz kaldığı dönemlerde hiç uyumadan günlerce çeviri yapıp kirayı, faturaları ödediğim zamanlar oldu.. Hiçbir zaman bencillik yapmadım benim param demedim. Şimdi onun bencilliği yüzünden bu aşamaya gelirsek, suçlu ben mi olacağım??
Cunku cekirdek aile kadin ve cocuklarin degil erkegin lehinedir. Ekonomi erkegin ihtiyaclari nin giderilmesi uzerine kurulmustur. Biz kadinlarin onlarin hizmetcisi ve cocuk doguruculariyiz. Esitlikci bir toplumda aile sadece kadin ve cocuklardan olusur, illaki bir erkegi bir aileye hapsetmek gerekmez. Madem genlerini dagitma icgudusu oncelik basiyor, bu sisteme evet demeyerek kendinizi koruyabilirsiniz. Kimsenin de kalbi kirilmaz.
 
Yok benim sessizliğim ciddi bir tepkidir aslında. Normalde hep sohbet eden bir çiftiz çünkü. O gün eşim konaklamasını iptal etti. İşten de erken izin alıp geldi. İlk birkaç saat muhatap olmamayı tercih ettim. Sesimiz yüksek çıkar ve çocuklar ürker diye korktum açıkçası. Sonra eşim ben yatak odasında dolap toparlarken kapıyı kilitledi ve konuşmadan gitmeyeceğini söyledi. O muhabbet için özür diledi tekrar. Her yönden haklısın, istediğin kadar süre kendimi affettirmeye uğraşırım. Bir daha asla bu tür birmuhabbet duymayacaksın dedi. Nasıl istersen öyle yapayım istersen maillerimi sana da yönlendireyim oku ama hayatın boyunca asla 'yakalamalık' adımlarım olmayacak çünkü öyle bir adam değilim vs sıraladı. Hala soğuğum ama izliyorum. Tekrar aynı noktaya gelebilmemiz için biraz daha rahatlamalıyım.

Bu arada yaptığı tafraların sebebi boşanma imam yüzündenmiş. Merak etme öyle bir halt yersem zaten çorabıma kadar bırakır da giderim, çocuklarımı senden daha fazla düşünürüm sen kafanı böyle şeylere yorma ama beni çok kırdım diye söylendi. Bundan sonrasını yaşayıp göreceğiz.
Merhaba canım. Haklısın eşinin emali biraz garip. Ama açıkçası aldatma olmayabilir. Böyle bir şey için hemen ayrılmak olmaz. Ben yaşça sizlerden çok büyüğüm. Aldatma gerçek olsa derhal boşa derdim çünkü asla hoş görüm yoktur. Ama şu durumda ortada elle tutulur hiç bir şey yok. Bence imkanın varsa takip et. Kesinlikle izle. Şu zampara arkadaşlar var ya.... İşte onlar adamları yoldan çıkarıyor. Mümkünse o adamla iş yapmasın . Ama bence izle. Mümkünse sende eşinle git. Tek bırakma. Bakalım tepkisi ne olacak.
 
Ay sizi çok sevdim, belli ki çok akıllı ve güçlü bir kadınsınız. İnşallah eşiniz bundan sonra bunun farkında olacak şekilde davranır.
 
Nasıl anlatılır bilemiyorum. Belki de oldukça sert ota b.ka saniyesinde sinirlenebilen bir babayla büyümekten etrafa karşı inanılmaz güvensiz bir yapım var.. Hiçkimseye kapılarımı tam olarak açmam yani. Ama şaşılacak şekilde bir o kadar da güçlü ve öz güvenliyimdir.

Bu güvensizliğim çocuklarım hariç herkese karşı. Elimde hiçbir done olmamasına rağmen eşime bile güvensizimdir. Hep ya şöyle olursa diye b, c planlarım vardır. Dün İyiki de böyleyim dedim..

Eşim yumuşak huylu bir adam. Cömerttir, sürprizlidir, çocuklarla ilgilidir vs. Ama tam bir işkoliktir. Sıklıkla seyahat eder ve yönetici olması sebebiyle kurumu temsilen tek seyahat eder. Bazen günübirliktir, bazen bir hafta konaklamalı seyahatleri. Şüphe çeken hiçbir durumu yoktur. Telefonu ortadadır sürekli, sesi açıktır vs. Ama hiç kurcalama ihtiyacı hissetmem, 16 yıldır birlikteyiz gözünden anlarım diye düşünürüm hep..

Nitekim yarın da 1 gece konaklamalı bir seyehati var. Seyehate daha önce çapkınlık sebebiyle eşinden ayrılmış gıcık bir şefle birlikte çıkıyor. Dün elektrikler kesildi ve ışığa ihtiyacım oldu. "Telefonunun fenerini açıp verir misin?' Dedim. Açıp uzattı. Bu arada tamamen sıkıntıdan oyunlara falan bakarken mailini açmışım. Eşim bu şefe otel bilgilerini göndermiş. O da cevaben 'yataklar king size' mış seni bilmem de ben Yatağı hoplatırım yazmış. Eşim de 'ben senin kadar olmasa da gıcırdatırım' yazmış. Son olarak burdan mı ayarlasam oraya gidince mi ayarlarız yazmış. Bu mail 2 gün öncenin eşim cevap vermemiş. Mailleri de silmemiş.

Belki tepki vermemeliydim ama görünce çıldırdım. Eşim geyik yaptım. Haklısın yakışık almıyor ama bu adamın muhabbetleri hep böyle. Söz bu tür muhabbet YÖK bir daha.. Abartma lütfen mood'una geçti..

Eşime olan güvenimi tamamen yitirdim. Biraz da sinirden 'senin kara kaşına gözüne aşık olacak yaşı geçtim. İki çocuğumuz var ve bir ortaklığımız. Bu konuda beni ikna edemezsen ortaklık bozulur. Dur bakayım düşünelim... Oturduğumuz evi üzerime yaparsın. Diğer evi kızların üstüne.. kirasını da kızlar alır. Kızlar için 1.500 * 2, 3000 nafaka verirsin. Benim maaşımla birlikte 10.000 TL'ye gül gibi yaşar gideriz. Bil bakalım kimin standardı yerle bir olur' dedim ve gittim yattım. Sabahtan beri de zorunlu birkaç birşey dışında telefonlarını açmadım. Ne yapmalıyım, siz olsanız ne yapardınız???

Olay sadece bir mailse fazla abartmışsın. ayrıca sadece bir mail attı diye kimseye 1.500 + 2.300 nafaka bağlamazlar. hayallerde yaşamayın. hemen de nafaka düşünür olmuşsun. kocandan önce kendin önce evliliğini bir gözden geçir.
 
Olay sadece bir mailse fazla abartmışsın. ayrıca sadece bir mail attı diye kimseye 1.500 + 2.300 nafaka bağlamazlar. hayallerde yaşamayın. hemen de nafaka düşünür olmuşsun. kocandan önce kendin önce evliliğini bir gözden geçir.
Bu hatırlatma eyleme dökme ihtimaline karşıydı. Ayrıca eşim bir süre önce müdür oldu. Bags like geçen rakamın dört katını kazanıyor. Herhalükarda bu kadar nafaka verilir zaten. Hayallerde yaşama durumu yok.
 
Evet kocanız bir haltlar yiyecekmiş belli de neden hemen nafaka kira diyerek olayı maddi destek ile avunurum ama getirdiniz .

Burada capkınlık yapmanın cezası 1.500*2, 3000

Kaşına gözüne aşık olacak yaşı geçtim
Çocuklar var meseleye ortaklık olarak bakıyorum.. bu laflar soğuk bir evlilik yansıtması gibi olmuş
Sadece bana değil bence eşine de..

Eşiniz neden aldatmaya gidiyor bunu düşünün yada parayı alıp çekilin
Aksine hiç soğuk bir evliliğimiz yok. Mutlu bir aileyiz. Eşimin işkolik olması dışında tartışma sebebi de olmaz genelde. İşte tam da bu nedenlerle hayal kırıklığım büyük oldu. Çan'ını yakmak 'çok da umrumda değilsin. Ben hayatıma devam ederim' mesajı vermek istedim. Mesajı da aldı bence.
Bir de mesele nafakayı ver ne halt yersen ye değildi. Ben hayatıma aynen devam ederim, seninse hayatın altüst olur demek istedim.
 
Aksine hiç soğuk bir evliliğimiz yok. Mutlu bir aileyiz. Eşimin işkolik olması dışında tartışma sebebi de olmaz genelde. İşte tam da bu nedenlerle hayal kırıklığım büyük oldu. Çan'ını yakmak 'çok da umrumda değilsin. Ben hayatıma devam ederim' mesajı vermek istedim. Mesajı da aldı bence.

Aldatılma durumunda boşasan kabahat, boşanmasan kabahat.. yıkılsan ağlasan dağılsan
çocukların var güçlü dur ama güçlü durmaya çalışıp içi içini yerken ettiğin laflara kulp takılması da eksik kalmasın.
Bir kadının değil aldatması telefonunda bu minvalde bir mesaj görülmesi bile şiddete uğramasına, hatta öldürülmesine neden olabileccekken kadın haklı olarak üzülmüş, kırılmış, sinirden deli olmuş bir halde güçlü durmaya çalışıp karşı tarafa söylediği 2 saçma sapan laf yüzünden evliliği sorgulanıyor hatta aldatılma durumunda bile kabahatli bulunabiliyor. Gerçekten enteresan.
Erkeklerin aldattıklarında kadınları neden ve nasıl bu kadar suçlayabildiklerini iyi anlıyorum. İlgi göstermedin, şunu yaptın, bunu yaptın senin yüzünden aldattım diyerek peşinde de böyle destekçileri oldukları sürece aldatan erkeklerin sırtı yere gelmez merak etmesinler.
 
Adam bal gibi aldatacakmış. Böyle bir muhabbete girmesi bile mide bulantısı için yeterli gerçi. Son durumunuz ne bilmiyorum ama eğer ayrılmayacaksanız umarım tiksintiniz çabuk geçer. Benim için kolay olmazdı.
Burda derdimi anlattığım cümleler kadar biliyorsunuz hayatımı. Eşim çapkın bir adam değil. 16 yılda en ufak bir bakış, hesap dışı yapılmış açıklanamAyan bir harcama ya da mesaj yakalamadım ve oldukça dikkatli bir insanım. Sadece bana saygısızlık yaptıkları için 16 yıl boyunca toplasan ailesiyle 2 yıl ancak görüşmüştür. Ne kadar kazandığımı ya da harcadığımı bilmez ilgilenmez. Kibardır, düşüncelidir, beni şaşırtmayı sever, çocukların herşeyiyle ilgilenir işten vakit buldukça. Yani tüm bunlara genel olarak baktığımda yüzde yüz emin olamasam da bir süre daha gözlemlenmeyi ve değerlendirilmeyi hakettiğini düşündüm. Ama eğer o mesajın devamı olsaydı ya da aldattığına veya aldatacağına dair bir kanıt ikinci kez düşünmeden yolumu ayırırdım. Bu kadar net.
 
Ben bu tarz konuşmalardan aşırı rahatsız olurum ve belirtirim, yine belirttiğim bi dönem bunun "erkek muhabbeti" olduğu cevabını aldım e durur muyum aynı şeyi yaptım sonunda tahammül edemeyip bir daha böyle bir konuşmaya rastlamamıştım, çünkü laftan sözden anlamama potansiyeli yüksek canlı grubu bu erkekler maalesef yaşayınca anlıyorlar. Fakat ne yazıkki sizin muhabbetiniz benim verdiğim misalden daha farklı ben böyle bir şeye rastlamamıştım, fiziki bir değerlendirmeydi verdiğim örnek. Sizin ki beni de kıllandırırdı, iyice burnundan getirin e artık ben de böyle sohbetlere katılayım nasılsa evliliğimiz kaldırır abartmaya gerek yok deyiverin bi izleyin
 
Ben bu tarz konuşmalardan aşırı rahatsız olurum ve belirtirim, yine belirttiğim bi dönem bunun "erkek muhabbeti" olduğu cevabını aldım e durur muyum aynı şeyi yaptım sonunda tahammül edemeyip bir daha böyle bir konuşmaya rastlamamıştım, çünkü laftan sözden anlamama potansiyeli yüksek canlı grubu bu erkekler maalesef yaşayınca anlıyorlar. Fakat ne yazıkki sizin muhabbetiniz benim verdiğim misalden daha farklı ben böyle bir şeye rastlamamıştım, fiziki bir değerlendirmeydi verdiğim örnek. Sizin ki beni de kıllandırırdı, iyice burnundan getirin e artık ben de böyle sohbetlere katılayım nasılsa evliliğimiz kaldırır abartmaya gerek yok deyiverin bi izleyin
Aynı örneği ben de verdim. Tamamen haklı buldu beni. 16 yılda ilk kez böyle bir hata yaptım. Bana mesaj yazan kişinin tarzıyla yanıt verdim ama pek çok cevap verilebilirdi dedi. Kesinlikle kapatmadım mevzuyu hala izlemedeyim.
 
Ufaktan bi eğilim olmuş ama şimdi geri bas yapmış , fırsatını bulunca tam gaz devam..peşini bırakma bu işin bence konuşmalar çok ıyykk.
 
Aksine hiç soğuk bir evliliğimiz yok. Mutlu bir aileyiz. Eşimin işkolik olması dışında tartışma sebebi de olmaz genelde. İşte tam da bu nedenlerle hayal kırıklığım büyük oldu. Çan'ını yakmak 'çok da umrumda değilsin. Ben hayatıma devam ederim' mesajı vermek istedim. Mesajı da aldı bence.
Bir de mesele nafakayı ver ne halt yersen ye değildi. Ben hayatıma aynen devam ederim, seninse hayatın altüst olur demek istedim.

Öyleyse eşiniz anlamıştır herhalde ne mesajı verdiğinizi sizi tanıyan bilen kişi olarak.

Nedir son durumunuz daha önce de bir şeyler yaptığını düşünüyor musunuz başka ipuçları çıktı mı?
 
Öyleyse eşiniz anlamıştır herhalde ne mesajı verdiğinizi sizi tanıyan bilen kişi olarak.

Nedir son durumunuz daha önce de bir şeyler yaptığını düşünüyor musunuz başka ipuçları çıktı mı?
Hayır beni şüphelendirecek başka hiçbir şey yok. Zaten algılarım açıktır sürekli yapı olarak şüpheci bir insanım. Bundan sonra daha dikkatli inceleyeceğim orası kesin ama. Şu an soğukluğum devam ediyor. Eşim eskisi gibi davranıyor. Sakinleşmemi bekliyor sessizce.
 
Dısarıdan bakıldıgında aldatma tesebbüsü gibi duruyor. Fakat içerden bakabilen sizsiniz, eger "esim yapmaz öyle seyler, o adamın aklına uyup öyle kabaca konusmus" diye düsünüyorsanız icinizi rahat tutun.
 
Dısarıdan bakıldıgında aldatma tesebbüsü gibi duruyor. Fakat içerden bakabilen sizsiniz, eger "esim yapmaz öyle seyler, o adamın aklına uyup öyle kabaca konusmus" diye düsünüyorsanız icinizi rahat tutun.
Valla kocam yapmaz diyemem insanoğlu maalesef çiğ süt emmiş. Ama şu an olumlu düşünceler daha ağır basıyor. Eğer öyle bir eylemi ya da niyeti varsa elbette bir yerden açık verecektir.
 
Back
X