Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
izmirin yeni belediye başkanı benim :))) metroyu evinize kadar getircem bana inanıyorsunuz değilmi sayın kk hemşerilerim inanın bu onurunda su yolunu yapcam... bana güveninnnnn floweride en kısa zamanda bir saksıya dikicem söz veriyorum... diktim gübreliyorum zaten görüyorsunuz bende yalan yok :))))
bende uyku yokta ben açıktım yaaa :)))
Sen adaylığını koy oyum sana vallahiSen bu gidişle İzmir'deki senelerdir bitmeyen metroyu bitirir hatta Alsancak - Karşıyaka arası tüp geçit bile yaparsınn
Sen diktin gübreliyosun Flowers başka bişi yapmaya başladı terbiyem müsade etmiyo anladınız siz onu
![]()
ben yatıyorum bacılar...
saksı ciceği gene burlardasın yok cicim yokk bu topik sana yaramaz sen nifagı soktun bir kere bence sen başka topiclerde tohum sal...tavrım değişmiycek...
Allah senin iyiliğini versin emi :)))) ay bi yerden sonra sapıttı benimki de bu kadarını yapmaz ya yapmasın yani ayrıldık ama ne gerek var bu kadarına:) neyse flower saatler önce yapması gereken açıklamayı şimdi yapmış ona cevap yazacak takatim kalmadı, yalansa doğruysa da Allahlık.
kızlar bayılmak üzereyim hepinizden tek tek Allah razı olsun çok tatlısınız iyi ki varsınız, yarınki gelişmelerle görüşmek üzere inşallah konu kilit olmaz ve ban yemeyiz. ama ben bi sekilde ulaşırım size, hepinizi tek tek öpüyorum yoksa halusinasyon görmeye başlıcam burda onuru tokatlıcam birazdanherkese tatlı rüyalar, kesin rüyamıza giricek birimizin bu mevzu dedi dersiniz yarın:))
yarın görüşmek üzere öpüyorum kocaman![]()
ben de biseyler atistirip yaticam, herkese iyi geceler tekrar![]()
ne savruksun sen be tüp geçitmiş... vapura bin geç... hava alırsın az biraz belediyemizi böyle öften tüpten konularla mesgul etmeyin flowerida sulayıp büyütüp izmirin göbegineeeeee oturtcam :))) flower sana bir soru izmirin göbeee neresi :)))
bide sonradan esek olanlar var
Bizim oylarımızla buralara geldiğini ne çabuk unuttun nicegirl hanımm
En çok bana sorucaksınız saksı deilim ben en çok banacvp veriyorum İzmir'in göbeee Taksim meydanı dimi flowers
![]()
Allam bu sefer kesin ban geliyo soldan soldan![]()
buda sennki olmalı :) Açık aldatma ve affı o la maz :) Aldatma değildir diyenlerin başına bi gelsin hele nası tutuyo aldatılmamış paçaları
Kesinlikle öyle , ne yeltenmesi adam hatunu götürdü götürecekaldatmaya yeltenme diyenler oluyor ya benim için ha yatağa girmiş, ha saatlerce kur yapmış aynı sey. ikisi de aynı yoldan geçiyor çünkü. bu konuşmalar, facebookta değil de kızın ya da bizimkinin evinde yapılıyo olsaydı sonu belli.
o yüzden o eşek bu eşek kesinlikle:)
Nası yaa bu Flowers Onur'sa bu durumda düşük yapmış oluyo yanii![]()
I am in shock
Gerçi fırsat verse külyutmaz onuda açıklığa kavuştururdu da zamanı yetmedi çiçeğimiz solduu![]()
Buarada sen demiştin ya bakalım sabah kaçta uyanıcak diye onu gördüğü için erken kalktı o zaman vay çiçek vayyBi iş yaptın sessizce takip etseydin bari ne dalıyon konuya dimi
![]()