Aldatilmayi affedip mutlu olan var mi ?

o şüphe kafanda büyürde büyür sonrasında insanı bambaşka bişeye dönüştürüyor tavsiye etmem sürekli huzursuzluk yine yapacak hissi, kontrol, kurgu kolay değil ben dayanamam, uzatmaları oynuyorsunuz sadece

Aldatılmayı affedip mutlu olan kadın bence zaten sevmiyordur. Duyguları bitmiştir, başka kadınların varlığından rahatsızlık duymaz gibi geliyor. Ekonomik olarak iyiyse, alıştığı bi düzen var sonuçta, konfor alanından çıkmak istemez ve devam eder.

Arkadaslar onceden acmis oldugum konum var hikayem orda kisacasi aldatildim affettim ve evime döndüm… ama sanki bişeyler eksik tamamlanamiyorum onsuz olmadi ama onunlada nasil olcak bilmiyorum..bunu aşabilen var mi mutlu olabilcekmiyim tekrardan ?
En zor imtihanlardan olmali severken vazgrçmez zorunda kalmak. Bende aynisini yasiyorum baksaniz hala deli gibi seviyorum ama sadece seviyorum, beklentim veya geri donsun diye bir istegim yok içimde güzel o artik ve artik oyle kalmali. Bende aldatildim ben ilkte affettim ama afedilmemeliymiş evliliğe bir haram girince Allah kulunu kurtarmak için hep önüne başka sebepler çıkıyormuş bana öyle oldu yani düzelmez en iyisi bile firsatini bulduğu an aldatir gerek heyecan arayisi gerek bekarliga diyayamama gibi.. Herşeyi vaktinde bitirmek en guzeli ileride pisman olmayin hayirlisi olsun

En zor imtihanlardan olmali severken vazgrçmez zorunda kalmak. Bende aynisini yasiyorum baksaniz hala deli gibi seviyorum ama sadece seviyorum, beklentim veya geri donsun diye bir istegim yok içimde güzel o artik ve artik oyle kalmali. Bende aldatildim ben ilkte affettim ama afedilmemeliymiş evliliğe bir haram girince Allah kulunu kurtarmak için hep önüne başka sebepler çıkıyormuş bana öyle oldu yani düzelmez en iyisi bile firsatini bulduğu an aldatir gerek heyecan arayisi gerek bekarliga diyayamama gibi.. Herşeyi vaktinde bitirmek en guzeli ileride pisman olmayin hayirlisi olsun
Yani isin kisasi bazen kabullenmek gerekir ve hayatin akisini bozmamak inat etmenin bir alemi yok inanin. Karalar bağlamaniza gerek yok evlenmek kadar boşanmakta normalleşmeli hayatinizi bir öküzün eline teslim etmeyin katiline aşik olma durumu psikoljik olarak öldürür yaş geçer bir bakarsiniz ruh sağlığıniz yok

Üzgünüm ama olmaz. Bende aldatıldım. Ama benim çocuklarım var gidecek yerim yok ailem asla arkamda degil o yüzden bosanamadim
BEn evimdeyim ama eşim düzeldi yada aramız düzelsin diye değil malesef gidecek yerim olmadığı için ailemin cocuklarini bırak gel dediği için. Çocuğun yokmuş neyi bekliyorsun?? Hadi benim elim kolum bağlı gidemiyorum kimse kimsenin yaşadığını bilemez ama seni orada tutan nedir ?
Kendime en cok kizdigim seyde bu biliyomusin bu kadar imkanim varken neden hala onunla sakinlesebiliyorum neden hala onun yaninda huzur buluyorum.. ama ayni zamandada ondan nefret ediyorum.. galiba bende bi tur takintiya donustu

Nasıl oldugunu ancak yaşadığında anlarsın ve koyduğun emojiler kadar komik olmadığını da. Sorulacak soru bu değil bence.
O kadar haklisiniz ki Ölümden bile daha zor bir sey.. insan ôldü diyosun Allahtan geldi diyosun kabulleniyosun.. ama bu daha zor neden sorusunu susturamiyosun icinde Allahim bu hisssi kimseye yasatmasin

Aldatılmayı şahsen ben affedebilirim eğer gerçekten pişmansa. Ama affedemeyeceğim nokta güvenimi kaybetmiş olması olur.
Güven kaybolduktan sonra eskisi gibi olmak mümkün gelmiyor bana.
Aldattığı için değil artık güvenemediğim için yeniden birlikte olamam.

Arkadaslar onceden acmis oldugum konum var hikayem orda kisacasi aldatildim affettim ve evime döndüm… ama sanki bişeyler eksik tamamlanamiyorum onsuz olmadi ama onunlada nasil olcak bilmiyorum..bunu aşabilen var mi mutlu olabilcekmiyim tekrardan ?

Bence kendine karşı bukadar acımasız olma.
Yaşamadan bilemezsin bazı şeyleri.
Sen affedip evine geçmişsin düzelir umuduyla.
Biraz denersin baktın olmuyor boşanabilirsin hala.

Sizi en cok o yaralar ama siz sifayi onda ararsiniz… berbat bi his… her gecen gun daha da goze aliyorum onunla artik mutlu olamicagimi kabulleniyorum.. bi soz okudum belkide kalbimde kalmali ama hayatimda degil..

Affetikce daha siddetli aldatildim ve sonunda ayrildim pismanlik duydumu asla

Sizi en cok o yaralar ama siz sifayi onda ararsiniz… berbat bi his… her gecen gun daha da goze aliyorum onunla artik mutlu olamicagimi kabulleniyorum.. bi soz okudum belkide kalbimde kalmali ama hayatimda degil..
Zehirli bir sevgi malesef, ben artik bir sekilde duygularimi kontrol edebiliyorum, onu sevmekten kendimi sevmeye tanimaya hic firsatim olmamis bunu farkettim bu surec icinde ve kendimi sevmeye ve tanimaya basladikça ne istedigimi ve nelerin üstesinden gelebilirim bunlari çok daha iyi farkettim. Beni zehirleyen bir sevgi istemiyorum sınırlarımı yeniden cizmeyi öğrendim çünkü hayatımın merkezi benim en yakınım bile ben gecr kafami yastığa koydugumda ne hissettigimi bilemez o yüzden hayatimin merkezi benim artik. Kendinize alan açın kendinizi tanimaya çalışın özünüzde kim olduğunuzu düşünün doğru yolu ve düşünceyi o şekilde bulacaksiniz.Sevgi neydi? Sevgi emekti.🌼

Pişman mıydı şimdi size nasıl davranıyor tek gecelik bi durum muydu,
siz hiçbir zaman unutmazsınız unutursunuz bir ara sonra durup dururken yine aklınıza gelir ama unutmuş gibi davranmak zorundasınız eğer evliliğiniz iyi yönde ilerliyorsa eşinizle iyiyseniz aldattığını sürekli yüzüne vurmadan devam etmeniz gerekir bana kalırsa

Eski konularınıza baktım eşiniz napmış diye
Eşiniz size yalan söyleyip gece mekanda kızlarla falan takılıyormuş. Boşanmaya karar verdiğinizde eşiniz yapma etme dememiş. Siz dönmüşsünüz ama eşiniz af dilememiş ki. Yani pişman falan da değil.

Affetikce daha siddetli aldatildim ve sonunda ayrildim pismanlik duydumu

Zehirli bir sevgi malesef, ben artik bir sekilde duygularimi kontrol edebiliyorum, onu sevmekten kendimi sevmeye tanimaya hic firsatim olmamis bunu farkettim bu surec icinde ve kendimi sevmeye ve tanimaya basladikça ne istedigimi ve nelerin üstesinden gelebilirim bunlari çok daha iyi farkettim. Beni zehirleyen bir sevgi istemiyorum sınırlarımı yeniden cizmeyi öğrendim çünkü hayatımın merkezi benim en yakınım bile ben gecr kafami yastığa koydugumda ne hissettigimi bilemez o yüzden hayatimin merkezi benim artik. Kendinize alan açın kendinizi tanimaya çalışın özünüzde kim olduğunuzu düşünün doğru yolu ve düşünceyi o şekilde bulacaksiniz.Sevgi neydi? Sevgi emekti.🌼
O kadar haklisinizki bende bunu yapicam 🙏 sizin cocuk varmiydi , aile evinizemi döndünüz?

X