Aldatilmayi affedip mutlu olan var mi ?

Burada çok doğru cevaplar alacağını sanmıyorum. Zira gerçekte aldatılıp affedip burada küheylan kesilenler var. Kendi aklından boşanmayı hiç geçirmemiş olup, burada boşann!! diyenler var. O yüzden kimse sana "ben aldatılıp affettim ve mutluyum" demez bence 🤷🏻‍♀️
Ay kim onlar kimmmmm

Arkadaslar onceden acmis oldugum konum var hikayem orda kisacasi aldatildim affettim ve evime döndüm… ama sanki bişeyler eksik tamamlanamiyorum onsuz olmadi ama onunlada nasil olcak bilmiyorum..bunu aşabilen var mi mutlu olabilcekmiyim tekrardan ?
Aldatılıpta mutlu olmak sadece karşı tarafa bağlı bir durum değil öncelikle en büyük haksızlığı sen kendine yapmış oluyorsun.
affededebilirsin aldatanı kalbinde kin nefret kalmaması için tekrar temiz bir sayfa açabilmek adına ama sana ihanet eden bir insanla hala evli kalman kendine yaptığın en büyük haksızlıktır. Sürekli tetikte olacaksın eskisi gibi ona güvenmediğin için acabalarla yaşıyacaksın. Mutlu bir evlilik için en önemli şey sadakattir buda yıkılınca tekrar aynı insan tarafından inşa edilmesi cidden zor oluyor.

Boşanmayı çare olarak görmüyorum baba evine dönüldüğü zamanda başka sorunlar yaşanıyor zatende seviyorsunuz başlarda biraz yaranız kanar fakat zamanla kabuk bağlar bi bakmışsınız unutulup gitmiş önemli olan hatasını anlayıp birdaha yapmaması
Kesinlikle oyle… kendi Evimden bitererek ciktim zaten ama ailem bana ne kadar destek arkamda olsada o eve sigamadim mutlu olamadim ama burdada ne kadar mutluyum bilemiyorum sanki hic bi yere ait degilim artik

Hep söylerim,aldatmak bir kişilik bozukluğudur ve hiç bir zaman tek seferlik olmaz.Siz bunu kabul ederek döndüyseniz eğer, sonuçlarına katlanmak zorundasınız.

Burada çok doğru cevaplar alacağını sanmıyorum. Zira gerçekte aldatılıp affedip burada küheylan kesilenler var. Kendi aklından boşanmayı hiç geçirmemiş olup, burada boşann!! diyenler var. O yüzden kimse sana "ben aldatılıp affettim ve mutluyum" demez bence 🤷🏻‍♀️
Bunu bizzat ben yasiyorum.. bundan 6 ay oncesine kadar o kadar nettim ki cevremdeki herkes bilir tepkimi keskinligimi.. ama insan basina gelmeden anlamiyo.. buyuk konusmamak gerekirmis ben cok buyuk konustum

Şu mesajı görene kadar zorunluluklariniz vardır belki diye düşündüm ama bu şartlarda boşanmayıp eve getir dönmeniz zayıflıktan başka bir şey değil. Başka seylerde yazardım da kalbiniz kırılmasın.

Cocugumuz yok , maddi durumumuzda kendimize yetecek kadar ama babamin evinde daha rahat ederim oyle soyleyim… aska gelince ask mi aliskanlik mi bilemiyorum ama cok zor Geliyo yeniden baslamak

Şu mesajı görene kadar zorunluluklariniz vardır belki diye düşündüm ama bu şartlarda boşanmayıp eve getir dönmeniz zayıflıktan başka bir şey değil. Başka seylerde yazardım da kalbiniz kırılmasın.
Evlilik oncesindede sevgiliydik uzun bi gecmisimiz var ondan baska kimse olmadi bile dogru duzgun hayatimda ve asla boyle bi insan degildi kabullenemiyorum konduramiyorum

Arkadaslar onceden acmis oldugum konum var hikayem orda kisacasi aldatildim affettim ve evime döndüm… ama sanki bişeyler eksik tamamlanamiyorum onsuz olmadi ama onunlada nasil olcak bilmiyorum..bunu aşabilen var mi mutlu olabilcekmiyim tekrardan ?
Bence artık olmaz.Sevisecek olduğunuzda acaba ona da böyle mi dokundu,ona da bunu yaptı mi diye sürekli aklınıza gelir, şüpheleriniz bitmez.Esaretten başka bir şey değil

Oda ders aldiysa akillandiysa ? Zamanla iyilesiriz belki ikimizde :KK43: of bilmiyorum
Aldatma konusunda kliselere katılmıyorum.

Mesela konu açsan desen ki 3 çocuk var geçim derdimiz çok, 20 yıllık evliyiz. Bunaldık birbirimizden . Aldattı. Kötü mü evet kötü ama diyebilirdim bir şans ver diye.

Evliliğin başı, evde karısı var, çocuk yok, büyük maddi sıkıntı yok. Karısıyla fıldır fıldır gezeceği zaman aldatıyorsa bir cacık olmaz o evlilikten.

Yok ben bosanmam diyorsan da takibi vs bırak. Görme, duyma. Çünkü çok büyük ihtimalle tekrar yapacak.

Evlilik oncesindede sevgiliydik uzun bi gecmisimiz var ondan baska kimse olmadi bile dogru duzgun hayatimda ve asla boyle bi insan degildi kabullenemiyorum konduramiyorum
Ama anlatmış netice olarak değil mi?
Siz istediğiniz kadar kabullenemeyin, konduramayin.
Düşüne düşüne hasta olursunuz, eşiniz yine keyfine bakar.
Kimse için değmez ki zaten değmeyeceğini kendisi size göstermiş.

X