- 3 Mayıs 2015
- 457
- 218
- 38
- Konu Sahibi gulumse0099
neden aldattı kimle aldattı cinsellikmi boşluğa düşmüş olabilir kuralmı koydunuz isteklerinemi cevap veremediniz bunlarda var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar onceden acmis oldugum konum var hikayem orda kisacasi aldatildim affettim ve evime döndüm… ama sanki bişeyler eksik tamamlanamiyorum onsuz olmadi ama onunlada nasil olcak bilmiyorum..bunu aşabilen var mi mutlu olabilcekmiyim tekrardan ?
Merhaba biraz uzun yazıcam çünku beni rahatlatiyor… 4 yil sevgili 6 yildirda evli oldugum adam tarafindan bi süre once aldatilgimi ogrendim sürundurdum ama cok cabaladi pismanligini gosterdi ve evliligimize bi sans daha verdim. Ama sonrasinda tartismalarimiz kavgalarimiz eksilmedi ben unutamadim surekli ustune gittim oda artik bende hata yaptim ama bende bi insanim diyerek alttan almamaya basladi. Ve ben en sonunda gidiyorum diyerek gecen hafta evi terkettim.
Eğer çok pismansa sana kendini affettirmeye çalışıyor ve çok iyi davranıp pamuklara sararsa olabilir diğer türlü olmaz gibiEvime geldigimde gecicek tamamlanicam sandim ama burdada eksik
Olsa bile çıkıp evet ben aldatıldım, affettim şimdi de mutluyum der mi?Arkadaslar onceden acmis oldugum konum var hikayem orda kisacasi aldatildim affettim ve evime döndüm… ama sanki bişeyler eksik tamamlanamiyorum onsuz olmadi ama onunlada nasil olcak bilmiyorum..bunu aşabilen var mi mutlu olabilcekmiyim tekrardan ?
Ben olsam soylerim kimse kimseyi tanimiyor ki : )Olsa bile çıkıp evet ben aldatıldım, affettim şimdi de mutluyum der mi?
Benim cok yakın bir arkadasım affetti ve şuan gayet mutlular. Ama tabi biz 19 yasindayiz yani evlilik boyutunda aldatılmak nasil bir seydir onu tam bilemiyorum. Umarim cok mutlu olursunuz :)Arkadaslar onceden acmis oldugum konum var hikayem orda kisacasi aldatildim affettim ve evime döndüm… ama sanki bişeyler eksik tamamlanamiyorum onsuz olmadi ama onunlada nasil olcak bilmiyorum..bunu aşabilen var mi mutlu olabilcekmiyim tekrardan ?
Aman boşverin çok düşündükçe de sonuçlanmıyor. Akışına göre karar verin. Zaman birçok şeyi unutturur. Ayrılamıyorsanız yani zor geliyorsa unutmak için siz de çaba gösterin ama bir şansı hakkettiğini düşünüyorsanız.Arkadaslar onceden acmis oldugum konum var hikayem orda kisacasi aldatildim affettim ve evime döndüm… ama sanki bişeyler eksik tamamlanamiyorum onsuz olmadi ama onunlada nasil olcak bilmiyorum..bunu aşabilen var mi mutlu olabilcekmiyim tekrardan ?
Benim gozumde o kadar mükemmel bi insandiki sadece bende de degil herkes onun ne kadar iyi bi insan oldugundan bahseder.. suan terapiye gitsem bile hangisi gercek bilemicem gibime geliyoGeçmiş olsun , o zaman affetmemişsin sadece tekrar bir araya gelmişsin , eğer ki ‘ kocami elin o….mı kaptıracağım ‘ ‘benimde aldatma eğilimim vadı onu anlıyorum ‘ gibi bir bakış açısına sahip biri değilsen tekrar eskiye dönmen pek mümkün değil
Yaşadıklarını kabullen , tekrar bunu yaşama ihtimalinin yüksek olduğunu kabullen , artık bir ömür kocanı takip etmek gibi bir işin olduğunu kabullen ve bir terapist yardımı alın çünkü gerçekten pişmanmı yoksa yaptığı şeyin zararlarından sıyrılmak için duymak istediklerini mi söylüyor bunu anca terapide çözersin
Bu sebeplerin hangisi aldatan kocayı haklı çıkarır? Hangisi neticeyi değiştirir?neden aldattı kimle aldattı cinsellikmi boşluğa düşmüş olabilir kuralmı koydunuz isteklerinemi cevap veremediniz bunlarda var
Benim gozumde o kadar mükemmel bi insandiki sadece bende de degil herkes onun ne kadar iyi bi insan oldugundan bahseder.. suan terapiye gitsem bile hangisi gercek bilemicem gibime geliyo
haklı haksız aramıyoruz neden oldu bu diye sormak gerekir diye düşünüyorum bende insanı aldatmanın kötü olduğunu biliyorum ama bu yola neden girilir karısına vermediği ilgiyi alakayız neden baska birine verirBu sebeplerin hangisi aldatan kocayı haklı çıkarır? Hangisi neticeyi değiştirir?
nedenin ne onemi var ki .eger bir sorun varsa karisiyla konussun olmadi ayrilsin sonra ne yapiyorsa yapsin.aldatmanin sebebi olabilir mi allah askina neyi merak ediyorsunuzhaklı haksız aramıyoruz neden oldu bu diye sormak gerekir diye düşünüyorum bende insanı aldatmanın kötü olduğunu biliyorum ama bu yola neden girilir karısına vermediği ilgiyi alakayız neden baska birine verir
Hayır. Mesela bazı sebepler asla asla asla dönmeyi düşünmemeyi bile gerektirirken belki bu arkadaşımız bal gibi inanmış ve kendi kendine dönmüştür. Ama kk kadınları akıllıdır ve arkadaşın gözünü açar.Bu sebeplerin hangisi aldatan kocayı haklı çıkarır? Hangisi neticeyi değiştirir?