Aldatilmayi affedip mutlu olan var mi ?

nedenin ne onemi var ki .eger bir sorun varsa karisiyla konussun olmadi ayrilsin sonra ne yapiyorsa yapsin.aldatmanin sebebi olabilir mi allah askina neyi merak ediyorsunuz
aldatmak planlı yapılan birşey değil spontan anlık gelişen birşey ben o yüzden neyi konuşşun istiyorsunuz şöylede birşey var hanımla arası bozuk uzunca süre cinsellikte yaşamılmamış ve biri çıkıyor karşısına reel hayatta internetten falan arıyorsa zaten planlı o ayrı bir konu o sırada birşey oluyor ve cinsellik yaşanıyor

Arkadaslar onceden acmis oldugum konum var hikayem orda kisacasi aldatildim affettim ve evime döndüm… ama sanki bişeyler eksik tamamlanamiyorum onsuz olmadi ama onunlada nasil olcak bilmiyorum..bunu aşabilen var mi mutlu olabilcekmiyim tekrardan ?
dokunabiliyor musuniz peki bu adama? sirf duzen bozulmasin aman evli kalayim diye hareket edince kadin yine mutsuz yine mutsuz oluyor. buyuk konusmak istemiyorum ama nasil sindirebildiniz de döndünüz? gecen sene yazin esim yelefonda ablasi ile benim arkamdan cekistirirken yakaladim. o konusma oncesinde de esim bana iltifat ustune iltifat yagdiriyor ve ailesiyle yasadigim butun problemlerde arkamda oldugunu, olacagini soyluyordu. sonra bi baktim ablasi ile benim giybetimi yapiyorlar. kendimi aldatilmis hissetim. hatta o an aldatilan kadinlarin psikolojisini cok iyi anladim. cumku esim yuzume gulup arkamdan konusmustu. sonuc: esime 1 yildir dokunamiyorum, tiksiniyorum. zaten suan kendi annemin babamin yanindayim. o acidan aldatilan kadinlarin eslerine donmelerini sindirebilmelerini anlayamiyorum.

aldatmak planlı yapılan birşey değil spontan anlık gelişen birşey ben o yüzden neyi konuşşun istiyorsunuz
Nasil aldatmak planli degil ya baya baya planli yalanlar soylenerek yapilan bisi nasil spontan olur .biz cok farkli dusunuyoruz sizinle . konussun deme sebebim aldatmadan once sevgisi bittiyse konusup ayrilsaydi anlaminda

Arkadaslar onceden acmis oldugum konum var hikayem orda kisacasi aldatildim affettim ve evime döndüm… ama sanki bişeyler eksik tamamlanamiyorum onsuz olmadi ama onunlada nasil olcak bilmiyorum..bunu aşabilen var mi mutlu olabilcekmiyim tekrardan ?
Her evlilik kendine özel, herkes için tek doğru yok..evliliğini bitiren de haklı,bir şans daha tanıyıp devam eden de kendince haklı..madem tercihinizi yaptınız, eşinizin de çabası varsa yuvanıza odaklanin..

aldatmak planlı yapılan birşey değil spontan anlık gelişen birşey ben o yüzden neyi konuşşun istiyorsunuz şöylede birşey var hanımla arası bozuk uzunca süre cinsellikte yaşamılmamış ve biri çıkıyor karşısına reel hayatta internetten falan arıyorsa zaten planlı o ayrı bir konu o sırada birşey oluyor ve cinsellik yaşanıyor
Nasıl spontan?
Bildiğim aldatmalar var ki yıllar sürmüş, karısı öğrenmiş, pismanmis gibi ağlamış yalvarıp yakarmis ikna etmiş.sobra kaldığı yerden devam. İkinci defa yakalandı nice sonra.
Hiç de spontan olmuyor.gayet planlı programlı olabiliyor.

Her evlilik kendine özel, herkes için tek doğru yok..evliliğini bitiren de haklı,bir şans daha tanıyıp devam eden de kendince haklı..madem tercihinizi yaptınız, eşinizin de çabası varsa yuvanıza odaklanin..
Ama kendinize yatırım yapın ,çalışın köşede bir birikiminiz olsun

geçmiyor ya insan unutamıyor yani
zamanında bende aldatıldım ve beni aldatan sevgilimle tekrar barışmış olsamda
asla ona güvenemedim saygı da duyamadım dikişte tutmadı
bende sadık hissetmedim zaten hani eyleme döktüğüm bişi yapmadım tabi ama sadakat duygum kalmamıştı
ve asla ciddiye alamadım onu
zaten kısa sürdü ve biz ayrıldık yani

nasıl planlı yapılan birşey değil. sokak ortasında mı sevişiverdiler?

Benim halam da aldatılıp aldatılıp hep affetti. İlk yakaladığında yuva yıkmak kolay ben ayakta tutacağım, bir daha aynı hatayı yapmayacak dedi. İkincide boşanırsam adım çıkar dedi, üçüncüde kendim için değil çocuklarım için affettim babasız büyümesinler dedi, dördüncüde çocukları kazık kadar olduğu için bu sefer bu kadar çektim emeklisini elalemin bilmem nelerine mi yediricem dedi. İkisi de yaşlandı, kuzenlerim evlendi kendi ailelerini kurdu, halam da her sabah yatak yorgan yıkıyor çünkü eniştem artık altına kaçırıyor. Kazandı kendi yedi, alkole yatırdı halam da bu yaşta çocuk bakmaya başladı çünkü emeklisini adam koklatmıyor, kuruş vermiyor.

Aldatan affedildiği an kafasında yeniden aldatma hayali kuruyor. Daha dikkatli davranıyor açık vermemeye çalışıyor. Hiç size hayal satıp ümit vermeyeceğim. İnsan güven içinde yaşamak ister. En yakınındakine sırtını yaslamak yanında olduğunu hissetmek ister. Benim kitabımda ihaneti affetmek yok. Hem de ihanetin her türlüsü için geçerli, sadece başka kadınla aldatması değil.

Seni aldatmis biriyle birlikte olman korkunc bir durum bence. Yani güven duygusu yikilmis. Ama madem geri döndün devam edeceksin. Yanliz cidden bunu nasil gururuna yedirip geri döndün adama? 😂😂

Ben erkek olsaydım,eşimi aldatsaydım,affedilseydim,bu sefer ikinci kadını alıp eve getirirdim hadi beraber yaşayın diye. Nasıl olsa kabul edecek. Niye bana iki ayrı ev iki ayrı masraf olsun ki?

Üzgünüm ama,durumu iyice anlayın diye yazıyorum. Gerçekler bunlar.

Üzgünüm ama olmaz. Bende aldatıldım. Ama benim çocuklarım var gidecek yerim yok ailem asla arkamda degil o yüzden bosanamadim
BEn evimdeyim ama eşim düzeldi yada aramız düzelsin diye değil malesef gidecek yerim olmadığı için ailemin cocuklarini bırak gel dediği için. Çocuğun yokmuş neyi bekliyorsun?? Hadi benim elim kolum bağlı gidemiyorum kimse kimsenin yaşadığını bilemez ama seni orada tutan nedir ?

Madem barıştınız. En azından kendinizi iyileştirmek için siz çabalamayın. Kocanız çabalamalı. Özgüveninizi yeniden getirmek zorunda olan o, sizi sevdiğine inandırmak zorunda olan o. Ondan buna dair taleplerinizi iletin. Bu aşamadan sonra bu adam iştem gelip sizin ayaklarınızı ovalamak zorunda peşinizde hizmetçiniz olmak zorunda sizi iltifatlara boğmak sevgi sözcüklerine boğmak zorunda. Ama aldatan erkekler bunla pek uğraşmak istemezler. Beni affettin öyleyse bana niye hala çektiriyosun derler😌 benim görüşüme göre seven insan aldatmaz. Sevmeyen biriyle de dikiş tutmaz.

Seni aldatmis biriyle birlikte olman korkunc bir durum bence. Yani güven duygusu yikilmis. Ama madem geri döndün devam edeceksin. Yanliz cidden bunu nasil gururuna yedirip geri döndün adama? 😂😂
Nasıl oldugunu ancak yaşadığında anlarsın ve koyduğun emojiler kadar komik olmadığını da. Sorulacak soru bu değil bence.

Cocugumuz yok , maddi durumumuzda kendimize yetecek kadar ama babamin evinde daha rahat ederim oyle soyleyim… aska gelince ask mi aliskanlik mi bilemiyorum ama cok zor Geliyo yeniden baslamak
Çocuk yoksa gerçekten çekmeye değer miydi ?
Çogu kadının kanayan yarasıdır yaşadıgımız cografyada.
Ya ailesi arkasında degildir ya da çocukludur aile evine sığamaz.
Hele ekonomik özgürlüğü yoksa daha beter her şey.
Sürekli acabalarla yaşayabilecek misiniz ?
Çocugunuz oldugunda aldatırsa ne yapacaksınız ?
Şanslısınız ki çocugunuz yokken öğrenmişsiniz.
Aileniz de arkanızdaysa belki 1 sene bu sürece adapte olma ve çevrenin baskılarını çekerdiniz ama işe girip çalıştığınızda her şey rayına otururdu yavaş yavaş.

haklı haksız aramıyoruz neden oldu bu diye sormak gerekir diye düşünüyorum bende insanı aldatmanın kötü olduğunu biliyorum ama bu yola neden girilir karısına vermediği ilgiyi alakayız neden baska birine verir
Serefsizdir, onun bunun çocuğu olabilir...olabilirde olabilir yani ama insan evladı değildir misal. Esinden memnun değilsen alır karşına konuşur, çözmeye çalışırsın. Baktın olmuyor eyvallah der ayrı ayrı yoluna bakarsın. Kadın olsun erkek olsun eşini, yakınlarını aldatan insanlar en iğrenç varlıklar benim gözümde.

Okumadan yazıyorum,yokkk

X