Aldatilmayi affedip mutlu olan var mi ?

Bi kere kabul etmek bidaha aldatılmaya zemin hazırlamak gibi geliyor bana bilmiyorum belki yanlış bulacak çoğu kişi ama..

Geçmiş olsun , o zaman affetmemişsin sadece tekrar bir araya gelmişsin , eğer ki ‘ kocami elin o….mı kaptıracağım ‘ ‘benimde aldatma eğilimim vadı onu anlıyorum ‘ gibi bir bakış açısına sahip biri değilsen tekrar eskiye dönmen pek mümkün değil
Yaşadıklarını kabullen , tekrar bunu yaşama ihtimalinin yüksek olduğunu kabullen , artık bir ömür kocanı takip etmek gibi bir işin olduğunu kabullen ve bir terapist yardımı alın çünkü gerçekten pişmanmı yoksa yaptığı şeyin zararlarından sıyrılmak için duymak istediklerini mi söylüyor bunu anca terapide çözersin

Sorunun cevabı eski konunuzda sizin cümlelerinizde saklı

Olsa bile çıkıp evet ben aldatıldım, affettim şimdi de mutluyum der mi?

Bence evliliği devam ettirme kararı almak diye bir şey var ama gerçekten yürekten affetmek diye bir şey yok.

Böyle büyük bir haksızlığı ve yanlışı unutmak, tekrar güvenmek mümkün değil.

Aldatmaya rağmen evliliği sürdüren eşler yeri gelir tekrar güler, eğlenir ama en ufak olumsuzlukta muhakkak bu sorun önlerine gelir. Güven yitirildiği için yaşanacak kıskançlık ve diğer sorunlar da cabası.

Benim cok yakın bir arkadasım affetti ve şuan gayet mutlular. Ama tabi biz 19 yasindayiz yani evlilik boyutunda aldatılmak nasil bir seydir onu tam bilemiyorum. Umarim cok mutlu olursunuz :)

Aman boşverin çok düşündükçe de sonuçlanmıyor. Akışına göre karar verin. Zaman birçok şeyi unutturur. Ayrılamıyorsanız yani zor geliyorsa unutmak için siz de çaba gösterin ama bir şansı hakkettiğini düşünüyorsanız.

Benim gozumde o kadar mükemmel bi insandiki sadece bende de degil herkes onun ne kadar iyi bi insan oldugundan bahseder.. suan terapiye gitsem bile hangisi gercek bilemicem gibime geliyo

bence evliliğinize şans verecekseniz mutlaka çift terapisine gidin

Benim gozumde o kadar mükemmel bi insandiki sadece bende de degil herkes onun ne kadar iyi bi insan oldugundan bahseder.. suan terapiye gitsem bile hangisi gercek bilemicem gibime geliyo

Mükemmel insan falan değil dümdüz …. Lazım olduğunda onu iyi bilen insanlarıda aldatacak Senin terapiye tek gitmenden bahsetmiyorum çift olarak gitmeniz gerekiyor kendi başınıza aşmanız zor birinin eşine yediği b.kun sebep olduğu travmanın aşamalarını sendeki etkilerini anlatması lazım yoksa ileride çok başına kalktığın için sen suçlu durumuna düşeceksin

nedenin ne onemi var ki .eger bir sorun varsa karisiyla konussun olmadi ayrilsin sonra ne yapiyorsa yapsin.aldatmanin sebebi olabilir mi allah askina neyi merak ediyorsunuz

Benim sorularima cevap vermemişsiniz. Bence çok önemli?
NASİL ALDATTİ?
KİMLE?
TEK GECELİK Mİ?
İNSTA MESAJİ Mİ?
vereceğin cevaplar önemli.
Nasıl geri döndün mesela. Bence adam pismanmis gibi yaptı ilk başta.ama değildi.
Nasıl yakaladınız?
Yakalandığı için pismanmis gibi. Bence ilişkisi halen devam ediyor bile olabilir.

Bu sebeplerin hangisi aldatan kocayı haklı çıkarır? Hangisi neticeyi değiştirir?
Hayır. Mesela bazı sebepler asla asla asla dönmeyi düşünmemeyi bile gerektirirken belki bu arkadaşımız bal gibi inanmış ve kendi kendine dönmüştür. Ama kk kadınları akıllıdır ve arkadaşın gözünü açar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…