Aldatilmayi affedip mutlu olan var mi ?

Öyle ama demekki eşinizde bir şey gördünüz de affetmeyi seçtiniz.
Seçtiğiniz şeye odaklanmaya çalışın çünkü iki tarafta kalmak, karar verememek, sürekli muhakeme yapmak çok yorucu şeyler ya. Zihnen gerçekten mahvolursunuz
Umursamayim unutuyum diyorum ama hic kolay degilmis

Nasıl aldattı?
Yani birine asik mi oldu? İnsta mesajı gibi bir şey mi? Tek gecelik mi? Nasıl yakaladınız? Yani profesyonel bir aldatma miydi ?
Pismanlığı nasıldı?
Evden ayrılmışsiniz sonra neden geri döndünüz? Yani demek istediğim önceki konumuzda artık o da adım atmıyormuş. Tıpış tıpış kendiniz mi döndünüz?
Bu detaylar önemli bence.
Asla unutmayacaksiniz. Hayatı zehir edeceksiniz ve yine aldatacak.

Arkadaslar onceden acmis oldugum konum var hikayem orda kisacasi aldatildim affettim ve evime döndüm… ama sanki bişeyler eksik tamamlanamiyorum onsuz olmadi ama onunlada nasil olcak bilmiyorum..bunu aşabilen var mi mutlu olabilcekmiyim tekrardan ?
Benim eşim ihanet etse mesela diyelimki aff ettim(asla aff etmem)kendi kendimi yiyip bitirirdim acaba dogrumu soyluyor şu an nerde yine bana ihanet edermi ediyormu
Allahin hergunu o yataga başimi koydummu bunlari duşunmekten herhalde kafayi yerdim kendimi taniyorum çunki hazm edemem aslada guvenmem eşiminde kendiminde hayatini zehire çeviririm tavirlarima asla dokunamam dokundurtmam igrenirim çunki hep ihanetini hatirlarim kendisi boşar bikdigindan.🤪
Ben birkez yapanin hep yapacagini duşunenlerdenim.

Arkadaslar onceden acmis oldugum konum var hikayem orda kisacasi aldatildim affettim ve evime döndüm… ama sanki bişeyler eksik tamamlanamiyorum onsuz olmadi ama onunlada nasil olcak bilmiyorum..bunu aşabilen var mi mutlu olabilcekmiyim tekrardan ?
Bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok. Tam olarak şöyle olacak, siz her fırsatta beni aldattın diyeceksiniz, o da her defasında utanmış numarası yapıp yalandan özür dileyecek. Siz elinizde koz varmış gibi bunu sürekli gündeme taşıyacaksınız, o da yaptıysam yaptım geri donmeseydin o zaman diyecek. Adam bir süre sonra artık iyice rahatlamış ve aldatmasının herhangi bir yaptırımı olmadığını görüp tekrar aldatacak.. siz tekrar aile evine dönemeyeceksiniz ve bu sizin normaliniz olacak...

Keşke olumlu bir şeyler söyleyebilseydim ama artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Çok üzgünüm ama tekrar yapacak. Ben defalarca şans verdim o kadar çabaladım ki olmadı ayrıldık.

Bir süre sonra aldatan arsizlasiyor. "affetmeseydin donmeseydin , dünden razıydın." gibi bu yüzden madem döndünüz yaşanmamış sayın. siz aktif tuttukça o yuzsuzlesecek. Ha ben unutmazdim. affedermiydim , sanmiyorum. Güvenir mıydım asla 🤐 Allah yasatmasin kimseye , size de geçmiş olsun.

Gamsız ve geniş bir insansa unutup devam edebilir, değilse zor. Sizin onu affedip tekrar bir araya gelmeniz gel beni bir daha aldat, zaten affedebiliyorum demek oluyor. O da mesajı almıştır eminim. Böyle devam, alışmaya bakın.

X