Aldatılmanın en acı hali..

manipülatöre bak sen kuş kadar aklıyla bir de sizin zihninizi bulandırmaya çalışıyor. Kanıtları almakla çok iyi etmişsiniz. babanız toparlanınca donuna kadar almanıza yardımcı olacak o kanıtlar.

Oda bana karşı ailemi sevmiyordu arkalarından konuşuyordu diye iftiralar atacak..Aramızda cinsellik bile yoktu ondan aldattım diyecek...Halbuki evliliğin en başından beri ve hatta nişanlıykende beni aldatıyormuş.Sanane diyor evlenmeden önce naptığımdan..Ben böyle bir kişilikle evlenmişim.

Dediğim gibi asla korkma, amacı seni susturmak.
Kendi yediği haltlar meydana çıkacak diye korkuyor o yüzden seni tehdit ediyor.

3,5 yıllık evliyim çocuğm yok
Sizi bpşanmaktan alıkoyan tek şey babanızın durumu gözüküyor. Bu arada mutlaka bir korunma yönteminiz olsun. Cinsel ilişkiye zorlar da hamile kalırsanız çok can sıkıcı olur. Böyle bir zorlama olursa da polise gidin.

Bugüne kadar asla korkmuyordum ama onun bu pervasızlığını görünce inanın artık herşeyi yapabilir.Bi ara bilgisayarımı benden gizli bi yere götürüp geri getirdi.Soruncada götürmedim diye inkar etti.Sonra telefonumu aldı benden sıfırladı vs.Çok şükür benim gizlim saklım yok ama bi ara görümcem hakkında bi arkadaşımla dertleşmiştim bi tek onu gördüğünden şüpheleniyorum.Aklınca diyecekki bak sizi sevmiyordu arkanızdan konuşuyordu

Evet tek sebep babamın durumu..Sizce ne söylersem insanlar daha kolay kabullenir.Burdan gittiğimde onun ailesine yaptıklarını söyleyip gidecektim ama onunda annesi tansiyon hastası bişeye üzülse hemen tansiyonu fırlar.Kadına bişey olsa o yine beni suçlayacak..oda oğlunun böyle biri olduğunu kabullenmez..oğluşum paşam dediği toz kondurmadığı öve öve bitiremediği oğlunu..Öyle çaresizimki haklıyken olacak daha kötü ihtimalleri düşünüp susuyorum.ama artık dayanamıyorum

Eş ailesine hiçbir şey söylemeniz gerekmez, onları boşverin. Kendi babanızı da karşınıza alıp makul bir konuşma yapın. Bu hayatı babanızın sağlığı için çekmek zorunda değilsiniz. Ablanızla konuşun.

Canım dediklerimiz canımızı aldı
Insanlardan iğrendim yemin ederim
En iyi goruneni bile 1 senede kokusu cıkıyo

Düzenli işin maaşın varsa bırak asla duzelmez bu tipler
Hemen kendine 1 oda ev tut yasını basını almıs kadınsın artık aile onayına ihtiyacın yok
Yetişkin oldugunun farkına varmalısın

Canım dediklerimiz canımızı aldı
Insanlardan iğrendim yemin ederim
En iyi goruneni bile 1 senede kokusu cıkıyo
Sadakat sorunu olan adam cinsellik olmadığı için aldattığını söyledi bugün.Ahh keşke dost tutsaymışım dedi.Ve bu adam zamanında benden özür dileyen ben seni aldatmadım diye yalan söyleyen, çiçek gönderip romantik sözler yazan bi adamdı.Bi insanın ne kadar korkunç olabileceğini görün.. ben şuan inanın kendimde değilim..Bu kadar pervasızlaşacağını düşünmemiştim.

Ben de aldatıldım kac kez yasadım yani bunları
Kural 1
Aldatan insan yalancıdır zaten guvenilmez biridir yani her durumda bahane uydurur demektir bu
AMA ALDATMANIN BAHANESI OLMAZ OLAMAZ
sadece kılıf bu laflar
Bunu gör ve hayatından def et bunu

Evet şuan 1 yıl önce boşanmadığıma çok pişmanım.Bekledikçe size saygı duymuyor bi yandan aldatmayı kendine hak görüyor.iyice pervasızlaşıyormuş.Hani bi insan daha kaç kez ölebilir.. Apaçık 3 ayda 6 ayda bir olursa aldatırım bende ! diye rest çekti.Ailesine zaten anlaşamıyorduk aramız hep kötüydü diye bir sürü yalan söyleyecek...Ben hangi biriyle başedeceğim bilmiyorum...

Siz bu konuyu daha önce de açmıştınız. Sayfalarca yorum yapıldı, niye aynı şeyi tekrar soruyorsunuz? Görünüyor ki hala bu adamle berabersiniz ve bahanelere sığınıyorsunuz. Önce babanız kalp hastasıydı, şimdi de eş ailesi duyarsa inanmaz diyorsunuz. Hiç bir şey yapmayacaksanız harekete geçmeyecekseniz milleti burada boşuna sinirlendirmeyin.

Daha önceki konumla bu aynımı? Zaten zor bi dönemdeyim bu gece ilk defa bazı sorunları konuşup artık bi sonuca varalım diye konuştum.Duyduklarım bunlar oldu.eş ailesinin inanıp inanmaması umrumdamı sanıyorsunuz, ? Sadece o bana iftira atıp herşeyi abartacağı için daha zor bi sürece gireceğim.Bu gece duyduklarımın şokundan dertleşmek istedim.Kötü ve işine gelince nasıl yalancı olduğunu biliyordumda...bu kadar korkunç pervasızlaşacağını düşünmemiştim.Ayrıca evet babam kalp hastası aynı zamanda.Her detayı aynı kelimelerle yazmak zorundamıyım..Yalan arıyorsanız burası yanlış yer.Siz benzer konuları görmekten rahatsız olduysanız okumazsınız olur biter.

Boşan ayol bir dk çekilmez o karaktersiz

Babanıza çok geçmiş olsun birdaha da araba kullanmaz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…