- 25 Aralık 2014
- 8.151
- 27.720
Öyle bin şükürumarım aldatılmanın verdiği şu kendini yetersiz hissetme duygumda gider
Evet öyle umarım bu durumu yaşayan herkes tez zamanda düzelirKesinlikle atlatıcaksın kimse inkar edemez zaten bunun yaralayıcı olduğunu onun ezikliği pisliği ama sana da bulaşıyor işte.
Kimlerin başına gelmedi ki..
İki pislik birbirini bulmuş.Şimdi onlar düşünsün nasıl güvenecekler birbirlerine bence belalarını bulmuşlar bile.Düşünsene iki taraf içinde bu kişi bana gelirken aldattı geldi.Bana sadık kalır mı sorusu akıllarında olacak.Sana gelince sen yetersiz değilsin tam aksine şer görünende hayır vardır işte o hayırı görüp beladan kurtulmuşsun şükret yani.Sana dönmek istersede çok seviyorum,aşkım ağır bastı düşüncelerine kapılıp affetme saçmalığına düşmek gibi bi salaklık yapma.Ulaşmak isteyen her türlü ulaşır affetme.Kızlar aldatılmışım diye konu açmıştım buraya kız benimle aynı ada sahipti ve kıza bana aldıgı kolyenin aynısından felan almış. Ben biraz daha kurcaladıkça dahada miğdemi bulandıran şeylerle karşılaşıyorum. Bana işten ayrıldım diye tekrar dönmüştü ve affetmistim ama tekrar ilişkiye başlamamıştık ve bende en sonunda ayrılmıştım. Getcontack diye bir uygulama var zamanında girmiştim e postam kayıtlı kalmıs orda ve bildirim geldi numaranız sorgulandı diye merak edip girdim. Bu şahış benden ayrıldıktan sonra numarasını değiştirmişti eski hattını kullanmıyorum dedi ve baktım ki o uygulamada hala aktif eski hattını kullanıyor. Birde bu yeni sevgilisinin bende numarası vardı ben aldatıldığımı öğrenince kıza şu şu tarihlerde konuştuk bilginiz olsun dedim çünkü oda aldatılmış oluyordu bunlar ikisi beni aramıştı saygısızca kızın yanında bana bağırıp yakamı bırak bıktım senden demişti. Konuşmama bile fırsat vermedıler oysa dönen kendisiydi bana. Kızla ilişkileri hala devam ediyor kız ona inandı. Kıza başlarda üzülüyordum ama sonra baktım ki bu kız bunun ayrıldığı işyerinden arkadaşıymış aynı yerde çalışıyorlarmış ve kız sözlenmiş biriyle yakın zamandada o çocukla sözü atmışlar ayrılmışlar buda kızın ayrıldığını duyar duymaz bana soğuk yapmaya başlamıştı ayrılma planları vardı kafasında ben anlamamışım. Yani aslında kız sözlüsünü aldatmış buda beni... birde kıza bana ne yaptıysa aynısını yapmaya çalışıyor beni belli bir isimle çağırırdı baktım ki kızıda o isimle kaydetmiş. Araştırdıkça altından pislikler çıkıyor ve susuyorum bir şey demiyorum bulaşmamak için ama sindiremiyorum kendimede Allah'a havale ettim çok şükür seviniyorum kurtulduğuma ama bu nasıl profesyonel bir yalancıymış. Büyük ihtimal işten ayrılma nedenide aynı işyerinde aşk yaşadıkları anlaşılmasın diyeydi ben gerçekten böyle şerefsiz erkeklerin sadece dizilerde olduğunu sanardım ya cidden bu kadar şeyler yaşasaydiniz ne yapardınız ?
Bu arada sakın bu dönemde hızlı kararlar verme.Özellikle ilişki konusunda.Canın yandı, kalbin acıyor bunlar mantıklı düşünmeye engeldir.Ben yapmam etmem diyenler dahi bu duygularla mantıksız kararlar veriyorlar bunun yüzlerce örneği var.Naçizane bir kardeş tavsiyesiKızlar aldatılmışım diye konu açmıştım buraya kız benimle aynı ada sahipti ve kıza bana aldıgı kolyenin aynısından felan almış. Ben biraz daha kurcaladıkça dahada miğdemi bulandıran şeylerle karşılaşıyorum. Bana işten ayrıldım diye tekrar dönmüştü ve affetmistim ama tekrar ilişkiye başlamamıştık ve bende en sonunda ayrılmıştım. Getcontack diye bir uygulama var zamanında girmiştim e postam kayıtlı kalmıs orda ve bildirim geldi numaranız sorgulandı diye merak edip girdim. Bu şahış benden ayrıldıktan sonra numarasını değiştirmişti eski hattını kullanmıyorum dedi ve baktım ki o uygulamada hala aktif eski hattını kullanıyor. Birde bu yeni sevgilisinin bende numarası vardı ben aldatıldığımı öğrenince kıza şu şu tarihlerde konuştuk bilginiz olsun dedim çünkü oda aldatılmış oluyordu bunlar ikisi beni aramıştı saygısızca kızın yanında bana bağırıp yakamı bırak bıktım senden demişti. Konuşmama bile fırsat vermedıler oysa dönen kendisiydi bana. Kızla ilişkileri hala devam ediyor kız ona inandı. Kıza başlarda üzülüyordum ama sonra baktım ki bu kız bunun ayrıldığı işyerinden arkadaşıymış aynı yerde çalışıyorlarmış ve kız sözlenmiş biriyle yakın zamandada o çocukla sözü atmışlar ayrılmışlar buda kızın ayrıldığını duyar duymaz bana soğuk yapmaya başlamıştı ayrılma planları vardı kafasında ben anlamamışım. Yani aslında kız sözlüsünü aldatmış buda beni... birde kıza bana ne yaptıysa aynısını yapmaya çalışıyor beni belli bir isimle çağırırdı baktım ki kızıda o isimle kaydetmiş. Araştırdıkça altından pislikler çıkıyor ve susuyorum bir şey demiyorum bulaşmamak için ama sindiremiyorum kendimede Allah'a havale ettim çok şükür seviniyorum kurtulduğuma ama bu nasıl profesyonel bir yalancıymış. Büyük ihtimal işten ayrılma nedenide aynı işyerinde aşk yaşadıkları anlaşılmasın diyeydi ben gerçekten böyle şerefsiz erkeklerin sadece dizilerde olduğunu sanardım ya cidden bu kadar şeyler yaşasaydiniz ne yapardınız ?
Çok haklısınız. Benim ahımı almakla kaldı bi kızın yanında bana bir hiçmişim gibi davrandı 6 senelik ilişkiyi bir anda çöpe atan bir adam. Yeni ilişkisine sadık kalıcak sanıyor karşı taraf ne diyim ki insallah ettiklerini bulurlar. Bana dönmez uzaktan ilişkiydi zaten üniversite yıllarımda buluşuyorduk rahatça ama üniversite bittikten sonra pek sık buluşamıyorduk rahat değildik bu yüzden tatmin olamadığı için gitti zaten bunca zaman kimsenin ona yüz verdiğini zannetmiyorum bir kız yüz verince hemen gitti peşinden diye düşünüyorum çünkü çok hızlı ilerliyorlar ikiside sürekli buluşuyorlar aynı meslektaşlar baya hayal ettiği kişiymiş o şahış zaten o yüzden beni hayatında bir pürüzmüş gibi görüp uzaktandı zaten diyerekten attı oysaki sözlenicektik aileler felanda biliyordu rabbim ama büyük ben temiz şekilde bekledim onca sene ahım büyük bakalımİki pislik birbirini bulmuş.Şimdi onlar düşünsün nasıl güvenecekler birbirlerine bence belalarını bulmuşlar bile.Düşünsene iki taraf içinde bu kişi bana gelirken aldattı geldi.Bana sadık kalır mı sorusu akıllarında olacak.Sana gelince sen yetersiz değilsin tam aksine şer görünende hayır vardır işte o hayırı görüp beladan kurtulmuşsun şükret yani.Sana dönmek istersede çok seviyorum,aşkım ağır bastı düşüncelerine kapılıp affetme saçmalığına düşmek gibi bi salaklık yapma.Ulaşmak isteyen her türlü ulaşır affetme.
Yok kendi kabuğuma çekildim sessizce bekliyorum öyle :) teşekkür ederim tavsiyeniz içinBu arada sakın bu dönemde hızlı kararlar verme.Özellikle ilişki konusunda.Canın yandı, kalbin acıyor bunlar mantıklı düşünmeye engeldir.Ben yapmam etmem diyenler dahi bu duygularla mantıksız kararlar veriyorlar bunun yüzlerce örneği var.Naçizane bir kardeş tavsiyesi
şöyle güzel bi makarna yapar yerim. afiyet olsun. sonra işime gücüme hayatıma bakarım. ne diyelim başka?bu kadar şeyler yaşasaydiniz ne yapardınız ?
İnşallah dilin böyle söylüyorsa kalbin ve beyninde umarım aynı şeyi söylüyordurSadaka vermek oldu ilk işim inanın zaten ciddi ciddi bunu yaptım. Hayatımdan çıkardım sadece kinim çok büyük. Geri dönücek bir kapı bırakmadım.
Siz zaten yapılması gerekeni yapıp ayrılmışsınız, daha yapılacak bir şey yok ki.bu kadar şeyler yaşasaydiniz ne yapardınız ?
Bıraktım. Aminİnşallah dilin böyle söylüyorsa kalbin ve beyninde umarım aynı şeyi söylüyordurgizli takibi bırakın ne yapıyorlar diye bırakın pisliklerinde boğulsunlar
Tencere kapak bulnus birbirini isteKızlar aldatılmışım diye konu açmıştım buraya kız benimle aynı ada sahipti ve kıza bana aldıgı kolyenin aynısından felan almış. Ben biraz daha kurcaladıkça dahada miğdemi bulandıran şeylerle karşılaşıyorum. Bana işten ayrıldım diye tekrar dönmüştü ve affetmistim ama tekrar ilişkiye başlamamıştık ve bende en sonunda ayrılmıştım. Getcontack diye bir uygulama var zamanında girmiştim e postam kayıtlı kalmıs orda ve bildirim geldi numaranız sorgulandı diye merak edip girdim. Bu şahış benden ayrıldıktan sonra numarasını değiştirmişti eski hattını kullanmıyorum dedi ve baktım ki o uygulamada hala aktif eski hattını kullanıyor. Birde bu yeni sevgilisinin bende numarası vardı ben aldatıldığımı öğrenince kıza şu şu tarihlerde konuştuk bilginiz olsun dedim çünkü oda aldatılmış oluyordu bunlar ikisi beni aramıştı saygısızca kızın yanında bana bağırıp yakamı bırak bıktım senden demişti. Konuşmama bile fırsat vermedıler oysa dönen kendisiydi bana. Kızla ilişkileri hala devam ediyor kız ona inandı. Kıza başlarda üzülüyordum ama sonra baktım ki bu kız bunun ayrıldığı işyerinden arkadaşıymış aynı yerde çalışıyorlarmış ve kız sözlenmiş biriyle yakın zamandada o çocukla sözü atmışlar ayrılmışlar buda kızın ayrıldığını duyar duymaz bana soğuk yapmaya başlamıştı ayrılma planları vardı kafasında ben anlamamışım. Yani aslında kız sözlüsünü aldatmış buda beni... birde kıza bana ne yaptıysa aynısını yapmaya çalışıyor beni belli bir isimle çağırırdı baktım ki kızıda o isimle kaydetmiş. Araştırdıkça altından pislikler çıkıyor ve susuyorum bir şey demiyorum bulaşmamak için ama sindiremiyorum kendimede Allah'a havale ettim çok şükür seviniyorum kurtulduğuma ama bu nasıl profesyonel bir yalancıymış. Büyük ihtimal işten ayrılma nedenide aynı işyerinde aşk yaşadıkları anlaşılmasın diyeydi ben gerçekten böyle şerefsiz erkeklerin sadece dizilerde olduğunu sanardım ya cidden bu kadar şeyler yaşasaydiniz ne yapardınız ?
Bak canım bıraktım dersin için içini yer yine bakarsın çünkü biz kadınlar bi anda vazgeçemiyoruz . Hayatında bazı değişiklikler yap ki o şahsı tamamen unut .Bıraktım. Amin
Hayatımda evet değişiklikler yapmak istiyorum ama ne gibi değişiklikler yapabilirim ? Birde şu var önceden arattığım için instagramda bazı kişileri direk bir harf yazınca çıkıyor sebepsiz şekilde aklıma geliyor birde bunu engellesem süper olucak.Bak canım bıraktım dersin için içini yer yine bakarsın çünkü biz kadınlar bi anda vazgeçemiyoruz . Hayatında bazı değişiklikler yap ki o şahsı tamamen unut .
Evet öyle olmuş zaten farklıydık bayaTencere kapak bulnus birbirini iste
İnstagramını sil sosyal hesaplarını kapat mesela bi süre , çalışıyorsan işine odaklan , çalışmıyorsan farklı hobiler edin . Yapmak isteyipte yapamadığın hayalin varsa gerçekleştirHayatımda evet değişiklikler yapmak istiyorum ama ne gibi değişiklikler yapabilirim ? Birde şu var önceden arattığım için instagramda bazı kişileri direk bir harf yazınca çıkıyor sebepsiz şekilde aklıma geliyor birde bunu engellesem süper olucak.
Haklısınız teşekkür ederimİnstagramını sil sosyal hesaplarını kapat mesela bi süre , çalışıyorsan işine odaklan , çalışmıyorsan farklı hobiler edin . Yapmak isteyipte yapamadığın hayalin varsa gerçekleştiryap bişeyler işte herşey senin elinde
Ya kariyerini bu tarz saçma olaylarla bitirme , kpss ye odaklan yeni iş yeni hayat derken önünde uzun yıllar varHaklısınız teşekkür ederimyeni mezunum aslında çok çalışmayı seven bir insanım başarılı bir öğrencilik hayatım oldu kariyer yolunda kpss için ilerliyordum tam hız bu saçma olay maalesef 2 ay beni geriye attı umarım tavsiyelerinjze uyarak atlatırım çünkü eski halimi o kadar özledim ki ...
İnşallah insallah unuturum tek duam buYa kariyerini bu tarz saçma olaylarla bitirme , kpss ye odaklan yeni iş yeni hayat derken önünde uzun yıllar varkendine değer ver mutlu olacağın şeylerle uğraş gerekirse bir destek al ama o pisliği yeterki unut . Hele ki geri dönecek ayağıma kapanacak düşüncesini at kafandan sakın haa elinden geldiğince unutmaya çalış .
O hisse kapılma şeytan kandırmacası canım , yoksa çok üzülür ağlarsınİnşallah insallah unuturum tek duam bukendime gelmek için çok çabalıyorum zaten yok ayaklarıma gelir kapanır hissiyatına girmiyorum çok şükür sadece içimde bir tuhaf his var ona engel olamıyorumm