Aldatılmanın arka yüzü

Mamsell

Benim içime doğduysa kesin öyledir
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2023
1.006
1.404
Kızlar aldatılmışım diye konu açmıştım buraya kız benimle aynı ada sahipti ve kıza bana aldıgı kolyenin aynısından felan almış. Ben biraz daha kurcaladıkça dahada miğdemi bulandıran şeylerle karşılaşıyorum. Bana işten ayrıldım diye tekrar dönmüştü ve affetmistim ama tekrar ilişkiye başlamamıştık ve bende en sonunda ayrılmıştım. Getcontack diye bir uygulama var zamanında girmiştim e postam kayıtlı kalmıs orda ve bildirim geldi numaranız sorgulandı diye merak edip girdim. Bu şahış benden ayrıldıktan sonra numarasını değiştirmişti eski hattını kullanmıyorum dedi ve baktım ki o uygulamada hala aktif eski hattını kullanıyor. Birde bu yeni sevgilisinin bende numarası vardı ben aldatıldığımı öğrenince kıza şu şu tarihlerde konuştuk bilginiz olsun dedim çünkü oda aldatılmış oluyordu bunlar ikisi beni aramıştı saygısızca kızın yanında bana bağırıp yakamı bırak bıktım senden demişti. Konuşmama bile fırsat vermedıler oysa dönen kendisiydi bana. Kızla ilişkileri hala devam ediyor kız ona inandı. Kıza başlarda üzülüyordum ama sonra baktım ki bu kız bunun ayrıldığı işyerinden arkadaşıymış aynı yerde çalışıyorlarmış ve kız sözlenmiş biriyle yakın zamandada o çocukla sözü atmışlar ayrılmışlar buda kızın ayrıldığını duyar duymaz bana soğuk yapmaya başlamıştı ayrılma planları vardı kafasında ben anlamamışım. Yani aslında kız sözlüsünü aldatmış buda beni... birde kıza bana ne yaptıysa aynısını yapmaya çalışıyor beni belli bir isimle çağırırdı baktım ki kızıda o isimle kaydetmiş. Araştırdıkça altından pislikler çıkıyor ve susuyorum bir şey demiyorum bulaşmamak için ama sindiremiyorum kendimede Allah'a havale ettim çok şükür seviniyorum kurtulduğuma ama bu nasıl profesyonel bir yalancıymış. Büyük ihtimal işten ayrılma nedenide aynı işyerinde aşk yaşadıkları anlaşılmasın diyeydi ben gerçekten böyle şerefsiz erkeklerin sadece dizilerde olduğunu sanardım ya cidden bu kadar şeyler yaşasaydiniz ne yapardınız ?

Pisliklerinde boğulsunlar, lağğnet gelsin başlarına.. Miğdemi daha fazla bulandırmaz felanları filanları ardıma bırakır yoluma bakardım.

Pisliklerinde boğulsunlar, lağğnet gelsin başlarına.. Miğdemi daha fazla bulandırmaz felanları filanları ardıma bırakır yoluma bakardım.
Amin. Yoluma bakmaya çabalıyorum ama insan sindiremiyor bu kadar pisliği yapıp yapıp hayatında mutlu olması vicdanı bir gram sızlamaması cidden üzüyor

Karaktersizlik desen var. İkiniz aldatılmış olmuyorsunuz göz göre göre seni o kızla aldatmış. Kız da sözlüsünü aldattığı için vicdan duymuyor.
Boşversene araştırma artık.

Karaktersizlik desen var. İkiniz aldatılmış olmuyorsunuz göz göre göre seni o kızla aldatmış. Kız da sözlüsünü aldattığı için vicdan duymuyor.
Boşversene araştırma artık.
Yok daha araştırmam sondu gerçekten. Sadece yaşadıklarımı bilip susmak acayip derece zorluyor beni

Yok daha araştırmam sondu gerçekten. Sadece yaşadıklarımı bilip susmak acayip derece zorluyor beni
Kaliteni bozma bu hayatta ilahi adalet diye bir gerçek var. Ama kimseyi de bekleme. Böyle insanların mutlu olabilmeleri zor.

Bence sadaka vermelisin kurtulduğun için biraz kafanı dağıt o pisliği aklından tamamen çıkar . Ama geri dönersede affetme sakın bu kadar aptal olma lütfen .

Bence sadaka vermelisin kurtulduğun için biraz kafanı dağıt o pisliği aklından tamamen çıkar . Ama geri dönersede affetme sakın bu kadar aptal olma lütfen .
Sadaka vermek oldu ilk işim inanın zaten ciddi ciddi bunu yaptım. Hayatımdan çıkardım sadece kinim çok büyük. Geri dönücek bir kapı bırakmadım.

Uğraşmaya degmez bence, zaten ayni kalitede insanlarmış ve biraraya gelmişler. Siz yolunuza bakın araştırmayın bence artık

Aldatılmak çok kötü bir şey hayatına başkası girecek ama ona bile insan şüpheyle yaklaşıyor ne yazık ki.

Aldatılmak çok kötü bir şey hayatına başkası girecek ama ona bile insan şüpheyle yaklaşıyor ne yazık ki.
Hemde nasıl başlarda çok iyi biri olup sonlarda çok değişti o yüzden insan gerçekten acaba diğer erkeklerde mi böyle başlarda çok iyi olup sonlarda yine terkedilicek miyim diye düşünüyorum hep

Diyorum onlar mutlu olamaz ikisi de aynı b,k çünkü. Birbirlerine asla guvenmicekler bu hikaye de tek şanslı kişi sensin aslında bir musibet bin nasihatten iyidir. Kurtuldun şükürler olsun ki bu toksik ilişkiden.

Diyorum onlar mutlu olamaz ikisi de aynı b,k çünkü. Birbirlerine asla guvenmicekler bu hikaye de tek şanslı kişi sensin aslında bir musibet bin nasihatten iyidir. Kurtuldun şükürler olsun ki bu toksik ilişkiden.
Öyle bin şükür umarım aldatılmanın verdiği şu kendini yetersiz hissetme duygumda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…