Aldatılmaktan ölümüne korkma

Nasıl öğrendiniz?

Ölmüyorsunuz korkmayın. En adi şekilde defalarca aldatıldım. Yollarımızı ayırdık. Hayat herşeye rağmen çok güzel ve devam ediyor. Hani bir söz varya düzenim bozulur hayatım alt üst olur diye endişe etme. Nerden biliyorsun hayatının altının üstünden daha iyi olmayacağını diye. Benim altı üstünden daha güzelmiş.

Çok sonradan mı farkettiniz aldatıldığınızı? Sevgili olsak yol veririm gider daha kolay elbet ama çocuk olursa bir bağ olacak arada sıkıntı

Aldatılmak senle alakalı durum değil kişi karaktersiz he ne olur bırakırım hatta diyorum bile ben bak aşk biterse bana adam gibi duruş göster ve git diyorum kapı her zaman orda ve açık. En baştan derim bunu.
Artık bunu takmak insana zarar veriyor çünkü olacağı varsa olur çokta şey yapmamak lazım.

Kendinize güvenmelisiniz önce böyle bir korkum yok bazen beni aldatıyor mudur diye aklıma geliyor sonra diyorum kendisi kaybeder beni kaybeder ben her şeyimle kendime güveniyorum aldatırsa dünyanın sonu değil ayrılır yoluma devam ederim bana gerçekten değer veren birini bulur yeniden aşık olur evlenirim kimse için yas tutamam yani hayat onun bunun için üzülmeye değmez aldattı diye hayatı kendime zindan edecek değilim belli bir süre insan elbette acı çeker ama aaa yolun sonu gibi varsayımlara çıkmak doğru değil

Aldatilma diyince. Kaynanamin aldatilsan bile evinde oturucan. Erkek yapar diye benide kendisi gibi yapmaya çalisiyor. ben oyle yaptim kadini getirdi hatta yemek falan verdim dedi ben şok. Benim kırmızı noktamdir aldatilmak. Ben yapmiyorsam oda yapmicak. Erkek diye kaldiriyorlar ya sunlari.
Bu düşünce kendini bitirir yapma.

Esinmi seni isgillendiriyor.adamin bir sucu yoksa psikolojin bozuk.doktora gitmelisin.

Cocuk yapmayin siz de herkes cocuk yapmak zorunda degil

Çok sonradan mı farkettiniz aldatıldığınızı? Sevgili olsak yol veririm gider daha kolay elbet ama çocuk olursa bir bağ olacak arada sıkıntı
Aldatma ihtimalinizin çok olduğu gece gündüz bu kaygıyla yaşadığınız evliliğe çocuk getirmeyin , çocuğa yazık .
Ben 20 senelik evliyim hiç acaba aldatıyor mu ,aldatır mı diye kafa yormadim. Az çok evlilik birliğinde ayrilacacagimi asla affetmeyecegimi subliminal msj olarak verdim.

çözüm basit,kimseye koşulsuz bağlanmayın,eşinizde olsa farketmez bir gün ayrılabilirsiniz,ayrılmak korkutucu yada dünyanın sonu değil,kimseyle doğmadınız kimseyle ölmiceksiniz,aldatılırsanız boşanırsınız,aldatılmazsanız devam edersiniz,herşey insanlar için,hiçbişeyin garantisi yok,sizde garantileyemezsiniz,yaşamaya bakın o yüzden boşverin...

çok doğru söylüyorsunuz mantığı bu zaten böyle olmalı. Ama insan kaldıramayacağını düşünüyor ağır geleceğini düşünüyor heralde

bu nasıl düşüncedir ya. bitirir biliyorum elimde değil ama

Benimle ilgili durum değil tabiki ama öyle bir milletiz ki erkek evde mutsuzsa yapması normal gibi karşılanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…