Aldatılmaktan ölümüne korkma

Benimle ilgili durum değil tabiki ama öyle bir milletiz ki erkek evde mutsuzsa yapması normal gibi karşılanıyor

Aldatılmamak senin yapacağın bir şeye bağlı değil.

Evet, evde eşinle cinsel yönden problem yaşıyor isen, ne bileyim eşinle oturup sohbet edemiyor isen, evde sürekli "dırdır" yapan bir insan isen, eşin senden haklı olarak soğuyabilir (bu kadın -erkek ikisi içinde geçerli) ama bu ona aldatma hakkını vermez. Sağlıklı bir birey bu durumu çözmek istiyorsa oturup konuşur, çözüm yolları arar. Yapmak istemiyorsa da boşanır. Çocuklar olduğu için boşanmayan ve aldatan insanlar duydum ama illa ki gün yüzüne çıkıyor. Bir insan mutlaka anlar aldatıldığını. Ha bir ay sonra ha bir sene sonra. Ama mutlaka anlar.

Siz sanki aldatılmaktan ziyade, boşanmaktan korkuyorsunuz gibi geldi bana.

çok üzücü olmuştur :KK43:
Oldu, o günleri çok yazdım buraya. Terapiler vs aldığım için canım uzun uzun anlatmak bile istemiyor. Geçip gidiyor. Araya başka şeyler giriyor. Ben boşandım, yeniden evlendim. Hayatımda çok şey değişti. Benden götürdüklerinin yerini dolduramam belki ama ben de onun ağzına edip bıraktım. Yani o hala kendini toparlamış değil. Elindekileri aldım, herkese ifşa ettim vs vs.

Benimle ilgili durum değil tabiki ama öyle bir milletiz ki erkek evde mutsuzsa yapması normal gibi karşılanıyor
Kadınlar günde bile kaç kez mutsuz evde aldatalım yani ayyy hangi salaksa böyle düşününen😡🤣 ayrılmak gibi bir tercih var hani.

Herkese merhaba;

Bu sorunumun doğru olmadığının farkındayım. Korktuğum şey başıma gelir bunun da farkındayım. Mantığını biliyorum ama engel olamıyorum. İlaç aldım,psikologa gittim ama geçmedi. Delirdim heralde diye düşünüyorum çok çıkmazdayım. Evliyim çocuğum yok. İlerde çocuğum olursa farkedemezsem cocukla uğraşırken salak yerine konulursam diye düşünüyorum. Çok konu okudum burda, çevremde çok şahit oldum aldatılmalara. Önceden böyle değildi yani bu kadar değildi ama şimdi enerjimi alıyor böyle düşünmek. Bu sorunu yaşayıp çözen var mı acaba? Teşekkürler şimdiden...
9 yıldır evliyim. Aldatilirsam bosanirdim dünyanın sonu gibi davranmaya gerek yok. Evet insan kızar üzülür ama yapacak bişey yok yani hele ortada olmayan biseyin ihtimali için kendini yıpratmaya hiç gerek yok

Bi gün nerden acildiysa eşimle aldatma konusu açıldı. Esim şey demişti öyle bisey yapsam beni diri diri doğrar derimi yuzersin ben manyak mıyım demişti 🤣🤣🤣 eşinizin gözünü korkutun kendinizi güçlü hissedin takılmayın bu kadar.

Aynı sorun bende de var, annem ve babam çok severek evlenmiş kendimi bildim bileli de babamı hep gözü dışarda olan bir adam olarak tanıdım şimdi ayrılar orası başka. Sülalede de hep bu tarzda olaylar geldi kulağıma. İlişkilerimde hep aynı sorunla karşılaştım beni deliler gibi sevseler de hep bir şeylerini yakaladım. Sanırım böyle düşünerek çağırıyoruz. Şu an gerçekten sevdiğim güvendiğim biriyleyim ama aklıma gelmiyor değil hele burdaki konuları okuyunca. 🫠 Tüm yorumlarınızı okuyamadım ama umarım gerçekten sizi inandıracak biriyle olursunuz.

Oldu, o günleri çok yazdım buraya. Terapiler vs aldığım için canım uzun uzun anlatmak bile istemiyor. Geçip gidiyor. Araya başka şeyler giriyor. Ben boşandım, yeniden evlendim. Hayatımda çok şey değişti. Benden götürdüklerinin yerini dolduramam belki ama ben de onun ağzına edip bıraktım. Yani o hala kendini toparlamış değil. Elindekileri aldım, herkese ifşa ettim vs vs.
ohhh çok iyi yapmışsınız

Doğum iznindeyken bende kafayı buna takmıştım.gidil gelip eşimin eski sevgilisini düşünüp delirme noktasına geliyordum.simdi aklımın ucundan dahi geçmiyor.aldatirsa aldatabilir dünyanın sonu değil.hayat böyle korkarak diken üstünde geçmez.kendinize bı uğraş falan bulun,insan boş kaldıkça aklına her türlü şey gelir

Herkese merhaba;

Bu sorunumun doğru olmadığının farkındayım. Korktuğum şey başıma gelir bunun da farkındayım. Mantığını biliyorum ama engel olamıyorum. İlaç aldım,psikologa gittim ama geçmedi. Delirdim heralde diye düşünüyorum çok çıkmazdayım. Evliyim çocuğum yok. İlerde çocuğum olursa farkedemezsem cocukla uğraşırken salak yerine konulursam diye düşünüyorum. Çok konu okudum burda, çevremde çok şahit oldum aldatılmalara. Önceden böyle değildi yani bu kadar değildi ama şimdi enerjimi alıyor böyle düşünmek. Bu sorunu yaşayıp çözen var mı acaba? Teşekkürler şimdiden...
Korkmaniza gerek yok. Aldatırsa eşiniz ki umarım böyle birsey yasamazsiniz hayatınıza yalniz devam edersiniz. Esime bazen söylerim Birgün benden baskasini seversen gidebilirsin kalbin bana ait değilse bedenini istemem diye. Bos bos konusma der bana :) hayat devam ediyor yani.

Herkese merhaba;

Aldatilsaniz ne olacakki en fazla yolları ayirirsıniz olur biter. Bu düşünce ile zaten aldatilma ihtimaliniz de yüksek. Gülseren budayıcıoglunun vardı oyle bir sözü. Beni terkedecek der durursaniz ona gore de davranirsıniz sonunda terkedilirsiniz diye mesela

Aldatıldın varsayalım. Geçiyor acısı. Evli de olsan geçiyor ama sırf bu yüzden kendini hirpalama eğer eşinden ciddi bir şüphen yoksa. Aldatan adam için lönk diye şüpheyi sokuyor zaten.
Ben de korkardım ama defalarca aldatılınca alıştım. Şimdi bir ilişkiye başlasam yine sana dönüşürüm sanırım.

Aldatıldın varsayalım. Geçiyor acısı. Evli de olsan geçiyor ama sırf bu yüzden kendini hirpalama eğer eşinden ciddi bir şüphen yoksa. Aldatan adam için lönk diye şüpheyi sokuyor zaten.
Ben de korkardım ama defalarca aldatılınca alıştım. Şimdi bir ilişkiye başlasam yine sana dönüşürüm sanırım.
evli miydiniz?

Aldatilsaniz ne olacakki en fazla yolları ayirirsıniz olur biter. Bu düşünce ile zaten aldatilma ihtimaliniz de yüksek. Gülseren budayıcıoglunun vardı oyle bir sözü. Beni terkedecek der durursaniz ona gore de davranirsıniz sonunda terkedilirsiniz diye mesela
çok doğru söylüyorsunuz ama elinde olmadan aklından geçiyor bu düşünceler ve aşırı rahatsız edici oluyor .

X