- 23 Ocak 2016
- 32.493
- 48.868
Allah ona göre sabrını verir merak etmeyinçok doğru söylüyorsunuz mantığı bu zaten böyle olmalı. Ama insan kaldıramayacağını düşünüyor ağır geleceğini düşünüyor heralde
Benimle ilgili durum değil tabiki ama öyle bir milletiz ki erkek evde mutsuzsa yapması normal gibi karşılanıyor
Oldu, o günleri çok yazdım buraya. Terapiler vs aldığım için canım uzun uzun anlatmak bile istemiyor. Geçip gidiyor. Araya başka şeyler giriyor. Ben boşandım, yeniden evlendim. Hayatımda çok şey değişti. Benden götürdüklerinin yerini dolduramam belki ama ben de onun ağzına edip bıraktım. Yani o hala kendini toparlamış değil. Elindekileri aldım, herkese ifşa ettim vs vs.çok üzücü olmuştur
Kadınlar günde bile kaç kez mutsuz evde aldatalım yani ayyy hangi salaksa böyle düşününenBenimle ilgili durum değil tabiki ama öyle bir milletiz ki erkek evde mutsuzsa yapması normal gibi karşılanıyor
9 yıldır evliyim. Aldatilirsam bosanirdim dünyanın sonu gibi davranmaya gerek yok. Evet insan kızar üzülür ama yapacak bişey yok yani hele ortada olmayan biseyin ihtimali için kendini yıpratmaya hiç gerek yokHerkese merhaba;
Bu sorunumun doğru olmadığının farkındayım. Korktuğum şey başıma gelir bunun da farkındayım. Mantığını biliyorum ama engel olamıyorum. İlaç aldım,psikologa gittim ama geçmedi. Delirdim heralde diye düşünüyorum çok çıkmazdayım. Evliyim çocuğum yok. İlerde çocuğum olursa farkedemezsem cocukla uğraşırken salak yerine konulursam diye düşünüyorum. Çok konu okudum burda, çevremde çok şahit oldum aldatılmalara. Önceden böyle değildi yani bu kadar değildi ama şimdi enerjimi alıyor böyle düşünmek. Bu sorunu yaşayıp çözen var mı acaba? Teşekkürler şimdiden...
ohhh çok iyi yapmışsınızOldu, o günleri çok yazdım buraya. Terapiler vs aldığım için canım uzun uzun anlatmak bile istemiyor. Geçip gidiyor. Araya başka şeyler giriyor. Ben boşandım, yeniden evlendim. Hayatımda çok şey değişti. Benden götürdüklerinin yerini dolduramam belki ama ben de onun ağzına edip bıraktım. Yani o hala kendini toparlamış değil. Elindekileri aldım, herkese ifşa ettim vs vs.
Ben aldatıldım. Bir şey olmuyor merak etme
Korkmaniza gerek yok. Aldatırsa eşiniz ki umarım böyle birsey yasamazsiniz hayatınıza yalniz devam edersiniz. Esime bazen söylerim Birgün benden baskasini seversen gidebilirsin kalbin bana ait değilse bedenini istemem diye. Bos bos konusma der bana :) hayat devam ediyor yani.Herkese merhaba;
Bu sorunumun doğru olmadığının farkındayım. Korktuğum şey başıma gelir bunun da farkındayım. Mantığını biliyorum ama engel olamıyorum. İlaç aldım,psikologa gittim ama geçmedi. Delirdim heralde diye düşünüyorum çok çıkmazdayım. Evliyim çocuğum yok. İlerde çocuğum olursa farkedemezsem cocukla uğraşırken salak yerine konulursam diye düşünüyorum. Çok konu okudum burda, çevremde çok şahit oldum aldatılmalara. Önceden böyle değildi yani bu kadar değildi ama şimdi enerjimi alıyor böyle düşünmek. Bu sorunu yaşayıp çözen var mı acaba? Teşekkürler şimdiden...
Aldatilsaniz ne olacakki en fazla yolları ayirirsıniz olur biter. Bu düşünce ile zaten aldatilma ihtimaliniz de yüksek. Gülseren budayıcıoglunun vardı oyle bir sözü. Beni terkedecek der durursaniz ona gore de davranirsıniz sonunda terkedilirsiniz diye meselaHerkese merhaba;
Nasıl öğrendin annenin yanindayken?Senin gibi bend cok korkuyordum eşimi de sıktıkça sktım sonuç aldatıldım hemde çocuğumun 2 aylıktı annemın yanındayken
Bunlar evli cicim.mevzu ağır.sen ben gibi değiller.Aynısını yazacaktım, ben de aldatıldım incilerim dökülmedi
evli miydiniz?Aldatıldın varsayalım. Geçiyor acısı. Evli de olsan geçiyor ama sırf bu yüzden kendini hirpalama eğer eşinden ciddi bir şüphen yoksa. Aldatan adam için lönk diye şüpheyi sokuyor zaten.
Ben de korkardım ama defalarca aldatılınca alıştım. Şimdi bir ilişkiye başlasam yine sana dönüşürüm sanırım.
çok doğru söylüyorsunuz ama elinde olmadan aklından geçiyor bu düşünceler ve aşırı rahatsız edici oluyor .Aldatilsaniz ne olacakki en fazla yolları ayirirsıniz olur biter. Bu düşünce ile zaten aldatilma ihtimaliniz de yüksek. Gülseren budayıcıoglunun vardı oyle bir sözü. Beni terkedecek der durursaniz ona gore de davranirsıniz sonunda terkedilirsiniz diye mesela