Aldatılmak olur mu

Adam itiraf etmiş zaten yeni olan bir şey değil.
Ayrıca üzerinden 9 yıl geçmiş. 5 yılda zaman aşımı oluyor her türlü delil olsa bile farketmez 5 yılı geçerse zaman aşımına girer
Şimdiki yediği haltları ortaya çıkar demek istemiştim zaten
9 yıl öncenin derdine düşülür mü hiç

Ben sordum varsa anlat oldumu hic dedim hakkımı helal etmem saklarsan dedim saf adam anlatti iste Allah'ım gulsemmi aglasammi trajikomik ama icim de rahatladi yoksa hala bisey demicek ve benim haberim bile olmiycakti
Haberiniz olunca ne oldu peki? Ne geçti elinize?
Kaç yıllık evliyim eşime böyle bir soru sormak aklımın ucundan geçmez, sizde şüpheleniyormussunuz demek ki.

Çok geçmiş olsun, nasıl öğrendin peki ? Kendi mi anlattı durup dururken?

konuşmaların içeriği neymiş ki
sevgili gibi konuşmadıkları sürece aldatmak olmaz o
öylesine havadan sudan sohbet muhabbet ise aldatmaya girmez sonuçta herkesle sohbet ediyoruz
ben bu sitedekileri anlamıyorum bazı kadınlar adamın karşı cins iş arkadaşıyla öğlen yemeğine gidip
havadan sudan öylesine muhabbet etmesinide kıskanıyor
sosyalleşme kapsamına giren şeyleri de dert edenler var eğer bu öyle bişi ise aldatma değildir

Yanındakiyle yaşar aklındakiyle ölürsün hikayesi gibi geldi bana. Sanki o kıza bir şeyler hissetmiş de sizi daha uygun görüp sizinle evlenmiş gibi bilemedim. Daha fazlasını öğrenince boşanmayacaksanız sormayın daha fazla.

Bosver haci ya. Allaha havale et

Ben sordum varsa anlat oldumu hic dedim hakkımı helal etmem saklarsan dedim saf adam anlatti iste Allah'ım gulsemmi aglasammi trajikomik ama icim de rahatladi yoksa hala bisey demicek ve benim haberim bile olmiycakti
saf adam sizi nişanlıyken de evliyken de aldatmış aynı anda başkasıyla yazışmış..üstelik kızla buluşmuş..ilişkiyi bitiren kız olmuş
heee çay içmişlerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…