uzun süreli ilişkimde aldatıldığımı öğrendim. daha sonra inkar etti beni sevdiğini söyledi. aradan biraz zaman geçti ve bu sefer öğrendiğim şey şuydu, benle ilişkisi varken benden bir yıl önce başka birisiyle ilişkisi varmış ve devam ediyormuş, yani o kızıda benimle aldatmış, üstelik hepimize evlenelim dedi, benden önceki kız her şeyi öğrendi ve hiçbir şey olmamış gibi şu an nişan hazırlığı yapıyorlar, resmen kullandı beni, kimseye güvenmiyorum artık, bunlar nasıl insanlar? kıza biz ayrı olduğumuz dönemde hata yaptım demiş, oysa biz uzun süredir ayrıl barış da olsa devam ediyorduk ve evlenelim diyordu
(şu an sorunum bütün bunları nasıl aşacağım? inanıp güvendiğim ve kimseyle yaşamadıklarımı yaşadığım kişi tarafından bunlara maruz kalmak beni çok üzdü psikolojim bozuldu, herkes sende affetmişsin demiş, yaşanan detayları bilmeden acımasız yorumlar yazmışsınız…bizim aramızda cinsel şeyler yaşandı, birbirinizin ilkiyiz sanıyordum, evleneceğimizi söylediği için böyle şeyler olacağı aklımın ucundan bile geçmemişti, biz ayrıyken beni aldattığı kızla sadece bir kere görüştü, ama işte sonra bunları öğrendim hala kendime gelemiyorum)
(şu an sorunum bütün bunları nasıl aşacağım? inanıp güvendiğim ve kimseyle yaşamadıklarımı yaşadığım kişi tarafından bunlara maruz kalmak beni çok üzdü psikolojim bozuldu, herkes sende affetmişsin demiş, yaşanan detayları bilmeden acımasız yorumlar yazmışsınız…bizim aramızda cinsel şeyler yaşandı, birbirinizin ilkiyiz sanıyordum, evleneceğimizi söylediği için böyle şeyler olacağı aklımın ucundan bile geçmemişti, biz ayrıyken beni aldattığı kızla sadece bir kere görüştü, ama işte sonra bunları öğrendim hala kendime gelemiyorum)
Son düzenleme: