- 14 Şubat 2025
- 109
- 18
- 13
- 21
- Konu Sahibi rumeysasrcn26
Aldatiliyorum diye önceden konu açmıştım ama yanlış alarm mis o kız değilmiş bu kız aynı fabrikada onunla ve ben bunu aslında suphelenmedim ama esimme bu kızı seni niye takip etti dedim sen niye ettin diyince bir anda ertesi gün şifrelerini değiştirdi telefon kapatmaya başladı evde yemek yemedi hiç çocuğuna ve bana da hiç ilgili davranmıyor ve geçen cumartesi ise gidicem dedi tras oldu süslendi ve gitti ben aradimda telefonu kapalıydı tam 24 saat boyunca hiç açılmadı ertesi gün açtı ama gene kapattı eve geldinde boynunda morluk vardı iki taraflı noldu dedim dayak yedim kavga ettik bir arkadaşla dedi ne zaman ettin dedim 1 saat oldu dedi bende inanmadım ama o morluk öyle bir morluk değildi ben de sen beni aldatiyorsun dddim telefon şifresini istedim vermedi aileme dedim onlarda aldatiyorsa düzelir konuş dedi boşanıp gelme dedi ve hamileyim de çocuğu aldırmak için çok kararsız kaldım ama o çocuğun günahını çekemem yazık onun suçu yok ve bu cumartesi köye gidicem dedi sen gelme dedi amcamla gidicem orda kalcam dedi bayramda dönecek bende amcasını ariycam öyle birşey varmı yokmu diye ogrenicem ama yoksa da bayramda kavga çıkarıp rezil etsem mi yoksa bayramın bitmesini mi bekleyim uzun oldu çok özür dilerim ama gerçekten ailemden kimse baan yardım etmiyor mu