- 28 Mart 2020
- 21.318
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.699
- 548
"Bilmeden" 3. 4. Gebelikler de gelir. 15 günde 2 kez sevişmeyi dert ediyor ama oseyrek ilişkilerin birinde bilmeden oluverir yine.Tek çocuk varken-ki o da belki 5 yaşında- bir müddet aile evinde kalıp çalışıp kendine bir yol çizmek zor geliyor. Sonra üstüne bir bebek daha yapıyor en az 3 sene daha kendini ve çocuklarını kitliyor böyle bir duruma.
Üzücü gerçekten.
Ben boşanma olayının da sadece blöf olduğunu düşünüyorum. Zaten yukarıda da yazmış “artık beni kaybetme korkusu yaşamıştır aldatmaz diye düşündüm” demiş. Sanki ortada aşk sevgi saygı var da kaybetmekten korkacak hey Allah’ım…Boşanmaya kadar gelmişsin ya ne diye affediyorsun? Yetmez gibi hamile kalıp tüy dikiyorsun.
Bunu kaçırmışım. Evet kaybetme korkusu, aynen...Ben boşanma olayının da sadece blöf olduğunu düşünüyorum. Zaten yukarıda da yazmış “artık beni kaybetme korkusu yaşamıştır aldatmaz diye düşündüm” demiş. Sanki ortada aşk sevgi saygı var da kaybetmekten korkacak hey Allah’ım…
Kaybetme korkusu olan adam en başından niye aldatsın? Bunu hiç mi düşünmüyolar çıldırıyorum.Bunu kaçırmışım. Evet kaybetme korkusu, aynen...
Aldattığı ortaya çıkınca bir ağlama zırlama, ayaklara kapanma, yalvarma bile yok. Bu kanıya nereden varmış anlamadim.Kaybetme korkusu olan adam en başından niye aldatsın? Bunu hiç mi düşünmüyolar çıldırıyorum.
Aynen hatta tam tersine kadın ağlayıp zırlayıp ayağına kapanmış nolur beni aldatma diye. Az gurur ya azıcık.Aldattığı ortaya çıkınca bir ağlama zırlama, ayaklara kapanma, yalvarma bile yok. Bu kanıya nereden varmış anlamadim.
2 çocuğun örnek alacağı anne baba profili...Aynen hatta tam tersine kadın ağlayıp zırlayıp ayağına kapanmış nolur beni aldatma diye. Az gurur ya azıcık.
Daha önce dava açmışsınız ki mahkeme günü affettim yazdınız. O zaman ailenizin maddi durumu iyi miydi? Nasıl geçinecektiniz? Adam bakmış şimdi boşansa nafaka verecek düzeni bozulacak. İki tatlı dille vazgeçirmiş. Gezip tozmaya fingirdemeye temiz ütülü kıyafet falan lazım.Boşanmayı her saniye düşünüyorum ama boşandıktan sonra ne yapıcam babmın evine nasıl sığıcam ki onlarında maddiyatları kötü ve eşimde nafaka ödemez eşya vermez ayakta kalmak önemli
Biz yavrucuklar için yorum yapıyoruz birken iki yapmışsınız üç olmasın diye yorum yapıyoruz.Arkadaşlar yapmayın ne kötü yorumlar bunlar. Hiç hemcinslerim yakıştıramadım. Herkesin hataları oluyor hayatta bunları yüzlerine vurmayın. Arkadaşım durumun zor gerçekten ama ailenin evine gidip işkurdan işe girip çocuklarına çok daha iyi bakarsın. ya da bulunduğun yerden kaymakamlığı başvur belediyeye başvur. Yalnız değilsin canım bu acıyı çekmek zorunda değilsin inanki. Çocuklarına bi iyilik yap ve boşan kuzum
Gerçekten boşanacağına inanıyor musunuz? Konu sahibinin yazdıklarını okumadınız sanırım boşanmaya niyetim yok diyor.Arkadaşlar yapmayın ne kötü yorumlar bunlar. Hiç hemcinslerim yakıştıramadım. Herkesin hataları oluyor hayatta bunları yüzlerine vurmayın. Arkadaşım durumun zor gerçekten ama ailenin evine gidip işkurdan işe girip çocuklarına çok daha iyi bakarsın. ya da bulunduğun yerden kaymakamlığı başvur belediyeye başvur. Yalnız değilsin canım bu acıyı çekmek zorunda değilsin inanki. Çocuklarına bi iyilik yap ve boşan kuzum
Boşanır ya da boşanmaz. Ben ona fikrimi söyledim. Ama bunu yaparken kelimelerimi düzgün seçtim. Yorumları okuyunca çok üzüldüm niye düşene bi tekmede biz vuruyoruz. Düşünce ve önerimiz söyler geçeriz. Olan zaten olmuş. Bir sürü insan canına kıyıyor. Belli ki bunalıma girmiş..Gerçekten boşanacağına inanıyor musunuz? Konu sahibinin yazdıklarını okumadınız sanırım boşanmaya niyetim yok diyor.
Üçüncü çocuğu yapıp bir de onun hakkına girmesin diye söylüyoruz, düşüncesizce iki çocuk yapıp mutsuz bir aile ortamına dahil etmek bencillik değil de nedir? Aldatılan, küfür yiyen ve yine de katlanan bir anne, kendilerine zulmeden bir baba ile büyüyorlar bu olayda canlarına kıyacak olanlar çocuklar olur ergenlik çağına gelince.Boşanır ya da boşanmaz. Ben ona fikrimi söyledim. Ama bunu yaparken kelimelerimi düzgün seçtim. Yorumları okuyunca çok üzüldüm niye düşene bi tekmede biz vuruyoruz. Düşünce ve önerimiz söyler geçeriz. Olan zaten olmuş. Bir sürü insan canına kıyıyor. Belli ki bunalıma girmiş..
2 çocukla kendinize yetemezken esiniz olacak şahıs sizi aldatıyor diye sizde aldatmayami meyil ediyorsunuz sizi aldatan kocadan ne farkınız kalır ozaman küçük yaşta evlenip üstüne 2 çocuk sorumluluğu yuklenince kusura bakmayın da esinizde sizde kaçacak yer arıyorsunuz aldatmanın maazereti olmaz olan o iki masum çocuğa oluyor..Aynı evde yabancı gibiyiz zaten ama bu çare değil tabiki bazen umursamıyorum bazende delircek gibi oluyorum seygi saygı hiçbirşey kalmadı bende zaten ama bende sevilmek istiyorum çok yanlızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?