Demesi kolay gelebilir belki bende böyle bir şeye rastlasam derdimki boşan ama ya ilerisi ne olacak maddiyatBoşanmıcaksan yorma bizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demesi kolay gelebilir belki bende böyle bir şeye rastlasam derdimki boşan ama ya ilerisi ne olacak maddiyatBoşanmıcaksan yorma bizi
Boşanma aşamasından döndük kaybetme korkusunu yaşadı aklı başına gelmiştir diye düşündümEn buyuk hatali sizsiniz kendinizin hatali olmadigini dusunerek. 1 kere aldatinda bosamadiginiz icin bu hayati kendinize hak gormussunuz uzgunum..
Hiçbir bağımız kalmadı zaten ne duygusal nede cinsel ama böyle olması beni üzüyor hani burdaki bayan arkadaşlardan ön yargı değilde biraz destek moral beklemiştimBelli ki ayrılmayacaksiniz, yüz göz olmayin artık, o getirsin siz yiyin, beklentinizi sıfırlayın.
Bak arkadaşım elinde çoğu insanda bulunmayan edğerler varBoşanmayı her saniye düşünüyorum ama boşandıktan sonra ne yapıcam babmın evine nasıl sığıcam ki onlarında maddiyatları kötü ve eşimde nafaka ödemez eşya vermez ayakta kalmak önemli
Kocan ölse mesela bir kazada Allah korusun diyelim o iki çocugun hatırına ne yapacaksın ozamanDemesi kolay gelebilir belki bende böyle bir şeye rastlasam derdimki boşan ama ya ilerisi ne olacak maddiyat
Boşanmaya kadar gelip affetmek ne? Bu adama 2 çocuk vermek ne? Hiç mi aklınız yok? Spermler nereye gidiyor düşünmez misiniz? Çocuk kimin yuvasını düzeltmiş?Gözüm yaşlı yazıyorum bunları sizin dediklerinizin her cümlesini her dakika düşünüyorum bi çıkış yolu bulmak için ama ayakta kalmak inanınki çok zor babamın evine gidemem bi ev tutsam tutamam haklısınız bende düşünüyorum bunları ama hani çok daraldığın için kadınlar olarak size derdimi dökmek istedim bu devirde para olmadan hiçbirşey olmuyor
Buradaki arkadaşlar ne desin ki? Tamam işte beklentinizi sifirlarsaniz üzüntünuz de kalmaz.Hiçbir bağımız kalmadı zaten ne duygusal nede cinsel ama böyle olması beni üzüyor hani burdaki bayan arkadaşlardan ön yargı değilde biraz destek moral beklemiştim
Bu dunyada esini 1 kere aldatip korkup akli basina gelip 2. Defa aldatmayan erkek ne gordum ne duydum. Kandirmis sizi sizde buna kanmissinjz maleseffBoşanma aşamasından döndük kaybetme korkusunu yaşadı aklı başına gelmiştir diye düşündüm
Aynen öyle 17 yaşında evlenmiş hiç bir şey anlamadan yaşamadan herşeye sıfırdan başlamak için harika bir fırsat salla gitsin defolsunBak arkadaşım elinde çoğu insanda bulunmayan edğerler var
Gençsin güzelsin ve zekisin kendine güveniyorsun
BU değerlerii kaybetmeden kullanmaya bak
Çok değil 10 15 yıl sonra bahanelerle bu hayata devam edersen
Elinde aldatılmış yıpranmış tatmin olamamış kendine güveni zedelenmiş bir harabe kalacak
Adam senin yaşam enerjini alıp götürecek
Bana kalırsa bulunduğun çevreyi iyi gözlemle fırsatını buluncada kaç kurtar kendini bu pislikten
Ayakta duracak gücüm yok bu devirde bu şartlarda çok zor nasıl yapabilirim diye düşünüyorumBak arkadaşım elinde çoğu insanda bulunmayan edğerler var
Gençsin güzelsin ve zekisin kendine güveniyorsun
BU değerlerii kaybetmeden kullanmaya bak
Çok değil 10 15 yıl sonra bahanelerle bu hayata devam edersen
Elinde aldatılmış yıpranmış tatmin olamamış kendine güveni zedelenmiş bir harabe kalacak
Adam senin yaşam enerjini alıp götürecek
Bana kalırsa bulunduğun çevreyi iyi gözlemle fırsatını buluncada kaç kurtar kendini bu pislikten
Sadece lise mezunuyumBi mesleğin var mı okul okudun mu
Ben burada kimseyi kinamam hayat neler getirir belli olmaz, insanlar istese bunlari yaşamazdi diye. Ama siz boşanamam şu,bu derken bir yandan da yukarıdaki gibi şeyler de düşünüyorsunuz. Yani ne diyim gerçekten Müge Anli, Esra Erol'daki olaylar gözümün önüne geliyor.İnanınki artık kendimden korkuyorum gözüm kayar diye
17'de evlenmiş. Lise bile bitmemiş ki.Bi mesleğin var mı okul okudun mu
Hayır ben istedim cocukluğum aileden kaynaklı olarak biraz sorunlu geçti tabi o zamanlarda tam cahillik zamanları evlenmeyi bi kurtuluş sandımNeden 17 yasinda evlendiniz? Aileniz mi.zorladi?
Hertürlü çıkış yolunu ne yapabilirim gibisinden soruları sürekli olarak kendim düşünüyorum ama çok doldum konuşamadım kimseyle o yüzden belki konuşunca biraz rahatlarım diye düşünmüştüm ama ön yargı hep Allah kimseyi sınamasınBen burada kimseyi kinamam hayat neler getirir belli olmaz, insanlar istese bunlari yaşamazdi diye. Ama siz boşanamam şu,bu derken bir yandan da yukarıdaki gibi şeyler de düşünüyorsunuz. Yani ne diyim gerçekten Müge Anli, Esra Erol'daki olaylar gözümün önüne geliyor.
Peki siz buradan nasil bir oneri istiyorsunuz merak ettim? Sadece içinizi mi dökmek istediniz
hmmmmMerhaba bayanlar. Konuyu uzun uzun anlatmak isterdim fakat okumaktan sıkılırsınız diye kısaca anlatacağım. 7 senelik evliyim 24 yaşındayım. 2 tane cocuğum var biri daha 3 aylık ve eşim sürekli olarak aldatıyor beni sosyal hesaplardan ve hiçbirşekilde vazgeçmiyor. O kadar çok dil döktüm ki duvarlar dile gelirdi herşeyi denedim boşanma aşamasından bile döndük ama yok yine yine yapıyor ben kendimi kesinlikle hatalı bulmuyorum çünkü ben herşeyine katlandım hep affettim ve olayı dillendirmeden kapattım ama artık kapatamıyorum sonu yok bunun ve buda değil eşim 2 ay şehir dışında çalıştı gelmeden önce ne laflar ediyodu yanıp tutuşuyodu ama bi geldiki gelmez olaydı. Yine birileri ile yazışmış hemde gittiği şehirden. Ve çok afersiniz ama cinsel hayatımızda düzensiz geldi 15 gün durdu ve sadece 2 defa birlikte olduk. Yüzğne bakmadı kendisi gezdi cocuklara bana ilgi yok evde telefonla oyunlar oynuyor sürekli küfürler artık bende ona karşı ne saygı nede sabır kalmadı. İnanınki artık kendimden korkuyorum gözüm kayar diye bu kadar ilgizsizlik saygısızlık sadakatsizlik beni mahvetti ve hep Allah”a dua ediyorum beni senin yolundan şaşırtma diye. Çirkin biride değilim iki cocuk doğrmama ragmen hala genç kız gibiyim ve utangazda değilim herşeyimi konuşarak çözebilecek biriyim ama olmuyor herşeyi denedim sıktım olmadı umursamadım olmadı ne yaptıysam nafile artık düşünmekten delircem
Hayır ben istedim cocukluğum aileden kaynaklı olarak biraz sorunlu geçti tabi o zamanlarda tam cahillik zamanları evlenmeyi bi kurtuluş sandım