• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılıyorum artık gücüm kalmadı 😔

Tek çocuk varken-ki o da belki 5 yaşında- bir müddet aile evinde kalıp çalışıp kendine bir yol çizmek zor geliyor. Sonra üstüne bir bebek daha yapıyor en az 3 sene daha kendini ve çocuklarını kitliyor böyle bir duruma.
Üzücü gerçekten.
"Bilmeden" 3. 4. Gebelikler de gelir. 15 günde 2 kez sevişmeyi dert ediyor ama oseyrek ilişkilerin birinde bilmeden oluverir yine.

Boşanmaya kadar gelmişsin ya ne diye affediyorsun? Yetmez gibi hamile kalıp tüy dikiyorsun.
Ben boşanma olayının da sadece blöf olduğunu düşünüyorum. Zaten yukarıda da yazmış “artık beni kaybetme korkusu yaşamıştır aldatmaz diye düşündüm” demiş. Sanki ortada aşk sevgi saygı var da kaybetmekten korkacak hey Allah’ım…

Ben boşanma olayının da sadece blöf olduğunu düşünüyorum. Zaten yukarıda da yazmış “artık beni kaybetme korkusu yaşamıştır aldatmaz diye düşündüm” demiş. Sanki ortada aşk sevgi saygı var da kaybetmekten korkacak hey Allah’ım…
Bunu kaçırmışım. Evet kaybetme korkusu, aynen...

24 yaşında 2 çocuk yapmamış olun 😪 daha kendimizi bile tanıyamıyoruz o yaşlarda lütfen bu kadar küçük evlenmeyin.

Boşanmayı her saniye düşünüyorum ama boşandıktan sonra ne yapıcam babmın evine nasıl sığıcam ki onlarında maddiyatları kötü ve eşimde nafaka ödemez eşya vermez ayakta kalmak önemli
Daha önce dava açmışsınız ki mahkeme günü affettim yazdınız. O zaman ailenizin maddi durumu iyi miydi? Nasıl geçinecektiniz? Adam bakmış şimdi boşansa nafaka verecek düzeni bozulacak. İki tatlı dille vazgeçirmiş. Gezip tozmaya fingirdemeye temiz ütülü kıyafet falan lazım.

Siz ne istiyorsunuz burada, aldatmayı hazmedebilmek için fikir tavsiye falansa bence konunuzu kapattırın. Buradan size boşanmanız dışında tavsiye çıkmaz. Ben siz olsaydım adamla tüm ilişkimi keserdim. Aynı evi paylaşan iki kişi gibi kalırdım evde. Çocukların bakımı için birini bulur parasını ödetirdim. Kendim de az çok demez bir işe girer çalışırdım. Para biriktirip ikinci çocuk kreş yaşına gelince de vururdum tekmeyi. Ama siz böyle düşünmüyorsunuz. Allah hidayete erdirsin istiyorsunuz. O kadınları bırakıp bana gelsin diyorsunuz, niye bıraksın kaybedeceği bir şey yok ki.

2. çocuğun olduğu yöntemle 3. de olur ilişkiye falan girmeyin en garantisi o.

Valla ne diyeceğimi bilemedim. Bende eşimle 17 yaşındayken sevgili olmuştum ama sizin şimdiki yaşınızdayken henüz evlenmemiştik bile. Üni vs bekledik.
Ama sizi kınamıyorum. Herkesin her yaşta düşünceleri aynı olmuyor. Hele ki o yaşlar , tam deli yaşlar. Hata yapma ihtimali yüksek olan yaşlar. Aile , okul sıkıntıları vs yüksek ise bir kaçış olarak düşündünüz evliliği herhalde..
Öncelikle şuan boşanmaktan korkmanız normal. Ben burada çok iyi kariyer sahibi olan , çocuksuz ama bu tarz evliliklere katlanıp - boşanmadan korkan kişileri de gördüm. Yani belirsizlikten , düzen bozmaktan çoğu kişi korkar. Ancak biraz düşünün, böyle ömür geçer mi ?
Bugün sadece yazışan adam , iki gün sonra buluşur. Belki çoluk çocuğun rızkını başka kadınlara yedirir. Bugün size küfür eden adam , yarın fiziksel şiddet uygular. 7 yılda değişmemiş , bundan sonra da değişmez. Çok çok zor.
Aileniz ile yeniden konuşun. Daha önce üç ay onlarda kalabildiğinize göre arkanızda durabilirler. Velev ki aileniz gaddar, o zaman eşinizden gizli para biriktirmeye çalışın. Bebeğe bakabilecek biri varsa bir işe girmeyi deneyin. Ama maaş kartınızı falan vermeyin. Kenarda biraz birikimim sağlayınca cesaret etmeniz daha kolay olur. Bu süreç sizin için ne kadar olur bilmiyorum. Aslında sığınma evlerini düşünün diyecektim ama onu yapmazsınız gibi geldi.
Eğer ki şuan boşanmayacaksanız bari açıköğretimden falan bir bölüm okumaya çalışın, ne bileyim bir kursa falan gidin. Çünkü şuan cesaret edemediğiniz şeyi , ilerde yaparsanız en azından bir şeyler olsun elinizde.

Niye babanızın evine gidiyorsunuz, kocanızı gönderin evden. Yine dava açın yaşadığınız evi aile konutu olarak kendinize tahsis ettirin. Geliri varmış ödesin şöyle yüklü bir nafaka. Ama sizin derdiniz pisliği temizlemek değil üstünü kapatmak. Adamı eve bağlamak dersindesiniz. Günah diye aldırmadınız, şimdi günah değil mi el kadar bebeği de belirsizliğin mutsuzluğun içinde yaşatmak. Diğer çocuğa günah değil mi huzurlu sağlıklı bir ev ortamı yerine kavga gürültü içinde büyütmek.
Anne olmak hamile kalıp doğurmak değil. Doğurduğuna sahip çıkıp elinden gelenin en iyisini yapabilmek demek. Siz çocukları için bir şeyler yapmaya çalışan değil kocasını eve bağlamaya çalışan biri olarak görünüyorsunuz. Lütfen ama lütfen bu adamla ilişkiye girmeyin. Hem hastalık hem hamilelik ihtimaliniz var.

Aldatılan kadınlar niye hemen barışınca ikinci çocuk yapıyor anlamıyorum Türk kadının geneli böyle. Bence bi tarafın aldattığı evlilikte eğer bir şeyler tamir edilip düzelecekse çocuk yapılmamalı ,bir çift çocuksuzken de birbirine şans verip düzeltebiliyorsa her şeyi samimiyet ve çaba gerçektir çünkü mecburiyetleri yok ama çocuk olan evliliklerde bu mecburiyet mecbur affetmek barışmak vs üzerine bir de ikinci çocuk yapılınca iyice samimiyetsiz geliyor ,kocayı kaçırmamak ya da kadını elde tutmak İÇİN yapılıyor o evlilikler samimiyetsiz ve mutsuz o kadar eminim ki

Arkadaşlar yapmayın ne kötü yorumlar bunlar. Hiç hemcinslerim yakıştıramadım. Herkesin hataları oluyor hayatta bunları yüzlerine vurmayın. Arkadaşım durumun zor gerçekten ama ailenin evine gidip işkurdan işe girip çocuklarına çok daha iyi bakarsın. ya da bulunduğun yerden kaymakamlığı başvur belediyeye başvur. Yalnız değilsin canım bu acıyı çekmek zorunda değilsin inanki. Çocuklarına bi iyilik yap ve boşan kuzum

Arkadaşlar yapmayın ne kötü yorumlar bunlar. Hiç hemcinslerim yakıştıramadım. Herkesin hataları oluyor hayatta bunları yüzlerine vurmayın. Arkadaşım durumun zor gerçekten ama ailenin evine gidip işkurdan işe girip çocuklarına çok daha iyi bakarsın. ya da bulunduğun yerden kaymakamlığı başvur belediyeye başvur. Yalnız değilsin canım bu acıyı çekmek zorunda değilsin inanki. Çocuklarına bi iyilik yap ve boşan kuzum
Biz yavrucuklar için yorum yapıyoruz birken iki yapmışsınız üç olmasın diye yorum yapıyoruz.
Şu dediklerinizi konu sahibi 1 sene önce boşanma günü ve öncesinde düşünmüş olamaz değil. Başka öneri istiyor ama ne anlamadım

Gerçekten boşanacağına inanıyor musunuz? Konu sahibinin yazdıklarını okumadınız sanırım boşanmaya niyetim yok diyor.

sanki bütün klişeler bir konuda toplanmış gibi..küçük yaşta evlilik, küçük yaşta anne olmak, aldatılmak, boşanacakken "hatasını anlamıştır" deyip affetmek, istemezken ikinci çocuk, şimdi çocuklarım için dayanıyorum, ailenin maddi imkanı yok.. yani nasıl bir tavsiye verebiliriz ki? şu korunurken çocuk olmasını artık bahane olarak görüyorum. yoksa tüp bebeğe başlamadan korunmaya başlayacağım. buradaki konulara bakarsam çocuk olması için korunmak tüp bebekten daha etkili bir yöntem gibi.
tamam maddiyat olmadan boşanmak çok zor. ama bir çözüm yolu aramayıp hayatı hem kendine hem çocuklara zindan etmekte çok kolay değil.

Gerçekten boşanacağına inanıyor musunuz? Konu sahibinin yazdıklarını okumadınız sanırım boşanmaya niyetim yok diyor.
Boşanır ya da boşanmaz. Ben ona fikrimi söyledim. Ama bunu yaparken kelimelerimi düzgün seçtim. Yorumları okuyunca çok üzüldüm niye düşene bi tekmede biz vuruyoruz. Düşünce ve önerimiz söyler geçeriz. Olan zaten olmuş. Bir sürü insan canına kıyıyor. Belli ki bunalıma girmiş..

Boşanır ya da boşanmaz. Ben ona fikrimi söyledim. Ama bunu yaparken kelimelerimi düzgün seçtim. Yorumları okuyunca çok üzüldüm niye düşene bi tekmede biz vuruyoruz. Düşünce ve önerimiz söyler geçeriz. Olan zaten olmuş. Bir sürü insan canına kıyıyor. Belli ki bunalıma girmiş..
Üçüncü çocuğu yapıp bir de onun hakkına girmesin diye söylüyoruz, düşüncesizce iki çocuk yapıp mutsuz bir aile ortamına dahil etmek bencillik değil de nedir? Aldatılan, küfür yiyen ve yine de katlanan bir anne, kendilerine zulmeden bir baba ile büyüyorlar bu olayda canlarına kıyacak olanlar çocuklar olur ergenlik çağına gelince.

24 yaşında 7 yıllık evlilik ve 2 çocuk..
2 çocuk doğurdum hâlâ genç kız gibiyim demişsiniz de zaten genç kızsınız.
Ailenizin evine dönme imkanınızın olmadığını hissettim.
Umarım bir çıkış yolu bulursunuz.

Aynı evde yabancı gibiyiz zaten ama bu çare değil tabiki bazen umursamıyorum bazende delircek gibi oluyorum seygi saygı hiçbirşey kalmadı bende zaten ama bende sevilmek istiyorum çok yanlızım
2 çocukla kendinize yetemezken esiniz olacak şahıs sizi aldatıyor diye sizde aldatmayami meyil ediyorsunuz sizi aldatan kocadan ne farkınız kalır ozaman küçük yaşta evlenip üstüne 2 çocuk sorumluluğu yuklenince kusura bakmayın da esinizde sizde kaçacak yer arıyorsunuz aldatmanın maazereti olmaz olan o iki masum çocuğa oluyor..

Back