Merhaba bayanlar. Konuyu uzun uzun anlatmak isterdim fakat okumaktan sıkılırsınız diye kısaca anlatacağım. 7 senelik evliyim 24 yaşındayım. 2 tane cocuğum var biri daha 3 aylık ve eşim sürekli olarak aldatıyor beni sosyal hesaplardan ve hiçbirşekilde vazgeçmiyor. O kadar çok dil döktüm ki duvarlar dile gelirdi
herşeyi denedim boşanma aşamasından bile döndük ama yok yine yine yapıyor ben kendimi kesinlikle hatalı bulmuyorum çünkü ben herşeyine katlandım hep affettim ve olayı dillendirmeden kapattım ama artık kapatamıyorum sonu yok bunun ve buda değil eşim 2 ay şehir dışında çalıştı gelmeden önce ne laflar ediyodu yanıp tutuşuyodu ama bi geldiki gelmez olaydı. Yine birileri ile yazışmış hemde gittiği şehirden. Ve çok afersiniz ama cinsel hayatımızda düzensiz geldi 15 gün durdu ve sadece 2 defa birlikte olduk. Yüzğne bakmadı kendisi gezdi cocuklara bana ilgi yok evde telefonla oyunlar oynuyor sürekli küfürler artık bende ona karşı ne saygı nede sabır kalmadı. İnanınki artık kendimden korkuyorum gözüm kayar diye bu kadar ilgizsizlik saygısızlık sadakatsizlik beni mahvetti ve hep Allah”a dua ediyorum beni senin yolundan şaşırtma diye. Çirkin biride değilim iki cocuk doğrmama ragmen hala genç kız gibiyim ve utangazda değilim herşeyimi konuşarak çözebilecek biriyim ama olmuyor herşeyi denedim sıktım olmadı umursamadım olmadı ne yaptıysam nafile artık düşünmekten delircem