aldatiliyormuyum yoksa baska biseymi

Gerekirse demeliydi. Herkes yerini bilecek kendi anlamayana anlayacağı şekilde söylenecek. Eğer karımla aram bozulacaksa arkadaşımı kırmak hiç umrumda olmamalı.

Dememiş ya da diyememiş ben de diyemem. herkes siz gibi olmayabilir. Sırf birinin saygısızlıgına aynen cevap vermediğim için neden suçlu olayım ki?
Herkesin saygısızlıgından bizler mesul olamayız.

Dememiş ya da diyememiş ben de diyemem. herkes siz gibi olmayabilir. Sırf birinin saygısızlıgına aynen cevap vermediğim için neden suçlu olayım ki?
Herkesin saygısızlıgından bizler mesul olamayız.

Ama bide şöyle düşün. Şahsen ben eğer o adamın eşini sevmiyo ve ona huzursuzluk vermek istiyosam bunu yaparım. Yani o kadınla bi alıp veremediğim yoksa aslaaa yapmam böyle bişeyi. Ben açıkcası bu konuda kadındaki rahatlığın sebebi olarak kocayı görüyorum. Belli bi yüz ve taviz verilmişki hanımefendi rahatını bozmuyo. Haaa demiyorum ki sadece kadın suçlu ama doğal bi hareket gelmedi bana

Kadın gelip bebeğim var arkada olacagım dese beni kaldırtmasa ben olsam karısının yanına gecer arkaya yanına otururdum

Kadın haklı demiyorum ama adama bu kadar yüklenecek , aldatma ile suçlayacak kavga kıyamet bir şey de yok.

kadına adam bundan sonra mesafeli olması gerek. ama erkekler anlamıyor bu mevzuları işte konu sahibi kendini anlatmak için beklemeli yol üstü kavga edip haksız duruma düşmemeliydi.

ama adam daha önce bu konuda uyarılmış dikkat etmesi gerekiyodu. Tabi ki aldatıyoo diyemem ama konu sahıibi bırakıp orda basıp gitmesi yapılacak bi hareket değil. aldatsa neden o kadınla gelsin eşinin yanına ama eşine verdiği değer tartışılır

aldatan adam gözüne nie soksun kadını.. aldatma deil de belki etkilenmedir ama kadının seni gördüğünde isterseniz öne gelin die kendisi sana direk sormalıydı eşine deil de..

eşinele olan tartışmanız kadının yanında mı gerçekleşti

Canım şuan kendimi senin yerine koyuyorum ve koyduğum anda gözümün döndüğünü hissediyorum. kesin olarak aldatıyor diyemeyiz. Ama çok dikkatli olman gerekiyor. Eşine bi rahatlık çökmüş bu bariz belli. sessizce eşini izleyip analiz etmen gerekiyor. allah hiç bi bayana yaşatmasın aldatılmak denilen bu iğrençliği. yine söylicem sakin olmalısın..

Ehliyet im var ama esim çocuğu hala tutmayi öğrenemedi yada ben pimpirikliyim Bebegim i asla vermem arabada baskasina erisina, post: 41091311, member: 622071"]Ehliyetin yok mu ? Yerinde olsaydım hayatım seni arka koltuğa alayım der direksiyona ben geçerdim ve akabinde de evde gerekeni yapardım yani kavga çıkarmaz ama olabildiğince surat yapardım eğer araç kullanmıyorsan bir an önce öğren ve o arabayı türlü bahanelerle elinden al [/QUOTE]
Ehliyeyim

Butasi Türkiye ve biz. Müslüman bi ulkesyiz arkaya binince saygisizlik değil edeplilik olmali bence bende calisiyodum ama hic bi erkeğin arabasına binmedim hatta dikkat bile ederdim giydigime davranisima firsat veren Esim ama artik bayanlarda bu konulara dikkat etmiyor düşünceli bayan çok az kaldi neymiş samimiymis yada kardeşi gibiymis sen öyle dusunuyosun diye Allah günah saymiyomu ya biz kardeş diyipte sonradan seni seviyorum diyenlerde gördük ben hakliyim ve bu konuda edimi hala affetmedim

Sadece susuyorum zamanki gelince çok ggüzel konuscam bu sizin esinizde olabilirdi öyle düşünün ve ben bayani bi kez gördüm sadece bu ne samimiyet Esim de daha 1.5 aydir bu is yerinde ne denk o kiskanmaz kiz inmedi bile bakmadi bile sanki bana bi dusmanligi var bu tartismada eczanede gerçekleşti adam bile beni hakli gördü yani

kimse kusura kalmasın bende çalışıyorum öne binmem
arazilere gidiyoruz kusura bakma ben arkaya oturucam diyorum ve oturuyorum
ve hepsi benim abim ve kaç yıllık arkadaşlarım ailecekte görüşüyoruz
eşinizin sizi almadan kızla gitmesi en büyük sorun affedilemez kimse kusura bakmasın

Konuya yorum yapmıyorum ama 10 aylık bebekle ön koltukta mı seyahat ediyorsunuz siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…