aldatiliyormuyum yoksa baska biseymi

Valla iyi susmussun elin kadini benm kocamn yanna oturacak ben arkaya bnicem olacak sey degil annesi babasi binmez esimin yanina hemen arkaya gecerler ben babasina okdr derimn one bin diye onlar bile binmezken esimin yanna bi kadin otursa valla kiyamet kopardi :)

Kizmanizda haklısınız ama hemen aldatma var mi demeyin..

Ben olsam o kizin yerinde, en azindan sizi görünce arabadan iner selam verir arka koltuğa otururdum.. Ne demek yani arkaya geçeyim mi diye soruyormus?? Elbette ki siz varken, sizin degil onun yeri arka koltuk..

Bir de eşiniz mi diyor kiz sordu ben geçme dedim diye.. Hayret valla

Neden sessiz kaldınız anlayamadım?
Ön kapıyı açıp bayana buyur diye arka koltuğu göstereydiniz.
Böyle konularda kendi bildiğini pat diye yapcaksın kimseden minnet beklemeyeceksin.
Bide eşinize soruyormuş istersen arkaya geçeyim diye görgüsüz kadın.
Olay hiç normal gelmedi takipte olun.

Bence aldatma yok . Varsa ya çook eskidir rahatlıkla yanınıza getirebiliyor. Aldattığı kişiyi ilk etapta burnunuzun dibine getirmez.
Dikkat edin , tanıştırmak için eve getirir ama tanıştırmamışsa yanınıza yaklaştırmaz.

Hattınızı almanız birşey değiştirmez. Herkesi uyarır bu konuda.

Siz aldatma diyerek işin özünü kaçırıyorsunuz, eşinizde yaptığı saygısızlığı tekrarlamak üzere rafa kaldıracak. Burada önemli olan o kız değil eşinizin sizi hiçe sayarak bu harekette bulunması ve arkasını dönüp gitmesi.

10 aylık bebekle ön koltuğa oturma çabası içindemisiniz?
aldatıyor olsa sizin gözünüze soka soka kızla sizi almaya gelirmiydi?
kız üzerine düşeni yapmış ilk başta tabiki araka koltuğa oturmayacak ne o öle özel şoför gibi.. siz bineceğiniz zamanda demiş arkaya geçeyim diye..
eşiniz erkeklik yapmış o kıskanmaz demiş.. ne deseymiş geç kıskanır mı?
ama siz çok büyük ayıp etmiş ve eşinizi utandırmışsınız kızın yanında düşünüyorum bende olsam sinirle çekip gidebilirdim..

ayrıca başta belirttiğim gibi size düşen 10 aylık bebekle zaten arkaya oturmaktır!!

Bence aldatmiyor, ama ağir hanzo. Eşi dururken elin karısı niye otursun yanında. Dusuncesizlikten bunlar hep.

Konuyla direkt alakalı olmayacak ama ikileme düştüm, bir erkekle bir yere giderken arka koltuğa mı oturulmalı?
Bu daha ayıp değil mi ya hu?
"Sen benim özel şoförümsün." der gibi...

Ama o kadın sizi gördüğü an arkaya geçmeliydi sormadan, samimiyet falan da yok aranızda.

Bence tepkiniz cok abartılı olmus. Elin önünde niye inatlasiyorsunuz ki? Çocuk gibi o arkaya gecmezse binmem nedir yahu? Evet kadin dusunmeliydi ama belki bi anlık gafletine geldi kimbilir...

Aldatma mevzusu değilki bu. Düpedüz saygısızlık. Basıp gitmek neymiş burnunu sürtün şöyle güzelce bence..

arka koltuğa siz oturunca kimse "aa beni özel şöförü yerine koydu" diye düşünmez, ama biliniyor ki evli hanımların bir çoğu eşinin yanına başka bir kadının oturmasından rahatsız. E o zaman ona göre davranıcaz.

Bunlar saçma ama o adamin karisi dururken kizin hala önde oturuyor olmasi rahat olmasi dahada saçma bence.Eşten önce o kiz arkaya gecmeliydi

kaynanam bıle o durumlarda hemen arkaya geçer. hadsiz! sorana kadar arkaya geç hemen. adam tabii sana ' önemli degıl'' der

nefret ediyorum boyle oldugunda..bu erkekler neden can sikar? neden daha dusunceli olamazlar? O kizda terbiyesiz..tamam ilk basta arkaya oturmasin ama seni gorunce bi inmeye yeltensin bari..ahlaksizlar ama bu durumu esinde koruklemis olabilir. ayrilip gitsen bir dert kiza desen kocamin pesini birak bir dert adamla kussen olmaz barissan olmaz..Zira ortada fol yok yumurta yok sonunda yine seni suclarlar...off kalbim sikisti yemin ederim.

Hemen aldatıyoruz demek yanlış olur ama ona farkettirmeden takibe alın iş yerine süprizler yapıp gidin davranışlarına dikkat edin. Araba konusuna gelince sizi orda öyle bırakıp gitmesi çok yanlış o kıza da malzeme çıkmıştır

aldatıyor mu aldatmıyor mu bilemiyorum ama kadının da eşininde yaptığı çok yalnış birşey.eşin çok ısrar etmiş olabilir ama o kadın eşinin yanında oturmamalıydı hem de sizin de o arabaya bineceğinizi bile bile.ben o kadının yerinde olsam ve iş arkadaşım önde oturmayı ve giderken karımıda alıcam derse teklifini reddeder ve gider arka koltukta otururum.sonuçta eşinizin yanında o kadın değil sen olmalıydın.

Ne kadar geniş miş kocan senin hassas oldugunu bile bile yaptıgına göre kaşınmış kaşı da aklı basına gelsin

O kızın binmesi bile yanlış

Cok güzel özetledin kardesim ne desen sen suclu cıkarsın abartıyor olursun hatta bir süre sonra kendinden bile süphe etmeye başlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…