-
- Konu Sahibi afrodit1907
Merhaba hanimlar bi sikintim var uzun zamandır cozemedigim esimle bi ilçeden başka bi ilçeye tasindik kendi memleketine buraya gelince tavri çok degisti eve iki saat bazen uc saat geç gelmeler cumartesi günleri normalde öğlene kadarken calismasi aksam 6.7 yi bulmaları her konudan kavga etmelerimiz en sonda dun is yerinden bi bayanla ben hastanedeydim disari ciktik senide alalim dedi bende tamam dedim kizi almis yanina oturtmuş ki ben bu konuda kendisini bi kaç kez uyarmistim gel sen arkaya bin dedi ben o arabaya binmem o kiz inmesse dedim beni rezil ediyorsun dedi hayir dedim arkasına bile bakmadan gitti tabi bi saat sonra falan arayip özür dilemeler ama kabul etmedim kiz istersen arkaya bineyim demiş benimki yok o kiskanmaz demiş halbuki boyle konularda hassasimdir
Bunlar saçma ama o adamin karisi dururken kizin hala önde oturuyor olmasi rahat olmasi dahada saçma bence.Eşten önce o kiz arkaya gecmeliydikadın arabaya binerken özel arabaya biner gibi arka koltuga mı oturmalıydı?
ya da eşiniz arkaya geç benim karım kıskanc mı demelıydı?
ya da siz binecekken arkaya geç karım geldi mi demeliydi?
hepsi çok saçma değil mi?
Ne kadar geniş miş kocan senin hassas oldugunu bile bile yaptıgına göre kaşınmış kaşı da aklı basına gelsinMerhaba hanimlar bi sikintim var uzun zamandır cozemedigim esimle bi ilçeden başka bi ilçeye tasindik kendi memleketine buraya gelince tavri çok degisti eve iki saat bazen uc saat geç gelmeler cumartesi günleri normalde öğlene kadarken calismasi aksam 6.7 yi bulmaları her konudan kavga etmelerimiz en sonda dun is yerinden bi bayanla ben hastanedeydim disari ciktik senide alalim dedi bende tamam dedim kizi almis yanina oturtmuş ki ben bu konuda kendisini bi kaç kez uyarmistim gel sen arkaya bin dedi ben o arabaya binmem o kiz inmesse dedim beni rezil ediyorsun dedi hayir dedim arkasına bile bakmadan gitti tabi bi saat sonra falan arayip özür dilemeler ama kabul etmedim kiz istersen arkaya bineyim demiş benimki yok o kiskanmaz demiş halbuki boyle konularda hassasimdir
O kızın binmesi bile yanlışO kız da ne diye öne oturmuş ki?
Düşünüyorum öyle bir şey olsa hayatta ön koltuğa oturmam.
Adama arkaya geçeyim mi diye sormaya bile gerek yok.
Gider arka koltuğa oturursun. Veya diyelim öne oturdun, seni görünce hop diye inip arkaya geçmesi lazım.
Koltuk altı üstü dememek gerekir, herkes her ortamda yerini bilecek.
Eşine çaktırma ama takipte kal.
Sürpriz yap dediğin gibi, bak bakalım nasıl davranacak.
Cok güzel özetledin kardesim ne desen sen suclu cıkarsın abartıyor olursun hatta bir süre sonra kendinden bile süphe etmeye başlarsınnefret ediyorum boyle oldugunda..bu erkekler neden can sikar? neden daha dusunceli olamazlar? O kizda terbiyesiz..tamam ilk basta arkaya oturmasin ama seni gorunce bi inmeye yeltensin bari..ahlaksizlar ama bu durumu esinde koruklemis olabilir. ayrilip gitsen bir dert kiza desen kocamin pesini birak bir dert adamla kussen olmaz barissan olmaz..Zira ortada fol yok yumurta yok sonunda yine seni suclarlar...off kalbim sikisti yemin ederim.