aldatiliyormuyum yoksa baska biseymi

kadın her ne kafada olursa olsun... evli oldgnu bilerek öküz gibi gelip adamın yanına oturacak kişiden zaten hayır beklenmez. isterse sizi almayacak olsun, yanınıza gelmeyecek olsun... kadın da da var, öyle kadınla hala arabaya binende de var,kusura bakmayın, herkesın fıtratı cok degışık, ne olacak canım dıyenler vardır, ya da bunları okuyup kötu nıyetım yok dıyerek hala arabanın ön koltuguna oturanlar vardır... herkes yerini bilsin... ne oluyorsa BU rahatlıktan iyi niyetcılıkten oluyor zaten... birde arkaya oturacagım ???? ve o kadın hala önde oturyor olacak, kalkmaya yeltenmeyecek benim kocama soracak arkaya geceyımmı diye, ve adam benı bırakıp gıdecek?? yırtarım orda hepsini...

Bi gün bi Kız arkadaşım ve erkek iş arkadaşı beraber işe gideceklerken, kız adamı evinden alıyo, bizim sofu da gitmiş arka koltuğa oturmuş. Neymiş uygun olmazmış. Dingil hiç binme madem, o kız senin şöförünmü. Bidaha da binemedi zaten o arabaya otobüslerde süründü.

Sağ arka koltuk makam yeridir. Arabayı sürenin görevi şoförlük değilse, şöföre hakarettir. Kadının arabanın önüne oturması kadar normal bi şey yok.

Ha bence de sizi görünce arkaya geçmesi lazımdı ama eşinin kalkma, çocuk va, sorun değil vs. Diye erkeklik tasladığına eminim..

Yine her konuda olduğu gibi saçı başı yolunan kadın ololmuş. Bizim başımıza ne gelse müstahak vallahi..

Bi gün bi Kız arkadaşım ve erkek iş arkadaşı beraber işe gideceklerken, kız adamı evinden alıyo, bizim sofu da gitmiş arka koltuğa oturmuş. Neymiş uygun olmazmış. Dingil hiç binme madem, o kız senin şöförünmü. Bidaha da binemedi zaten o arabaya otobüslerde süründü.

Sağ arka koltuk makam yeridir. Arabayı sürenin görevi şoförlük değilse, şöföre hakarettir. Kadının arabanın önüne oturması kadar normal bi şey yok.

Ha bence de sizi görünce arkaya geçmesi lazımdı ama eşinin kalkma, çocuk va, sorun değil vs. Diye erkeklik tasladığına eminim..

Yine her konuda olduğu gibi saçı başı yolunan kadın ololmuş. Bizim başımıza ne gelse müstahak vallahi..

Yazdıklarınıza katılıyorum; arkada oturmamak lazım elbet. Burada kesinlikle eş çok saygısız ,hiçe saymış eşini. Kadına da ne kadar denildiyse de kalkma v.s yine de kalkmalıydı.

Eger ki arabasına bineceğim kişi biraz sonra eşini de alacaksa bende arkaya binerim, ama diğer türlü arkaya binmem, çalıştıgım yerde çok samimi oldugum evli erkek arkadaslarım var ve hepsininde arabasında öne otururum bana göre de arkaya oturmak saygısızlıktır, he samimi değilsem sadece bir merhaba varsa arkaya oturabilirim, bence siz o kızın yanında bu şekilde davrandıgınız için çok büyük hata yapmıssınız, eşinizden çok kendinizi rezil etmişsiniz

Merhaba hanimlar bi sikintim var uzun zamandır cozemedigim esimle bi ilçeden başka bi ilçeye tasindik kendi memleketine buraya gelince tavri çok degisti eve iki saat bazen uc saat geç gelmeler cumartesi günleri normalde öğlene kadarken calismasi aksam 6.7 yi bulmaları her konudan kavga etmelerimiz en sonda dun is yerinden bi bayanla ben hastanedeydim disari ciktik senide alalim dedi bende tamam dedim kizi almis yanina oturtmuş ki ben bu konuda kendisini bi kaç kez uyarmistim gel sen arkaya bin dedi ben o arabaya binmem o kiz inmesse dedim beni rezil ediyorsun dedi hayir dedim arkasına bile bakmadan gitti tabi bi saat sonra falan arayip özür dilemeler ama kabul etmedim kiz istersen arkaya bineyim demiş benimki yok o kiskanmaz demiş halbuki boyle konularda hassasimdir
Ehliyetin yok mu ? Yerinde olsaydım hayatım seni arka koltuğa alayım der direksiyona ben geçerdim ve akabinde de evde gerekeni yapardım yani kavga çıkarmaz ama olabildiğince surat yapardım :KK43: eğer araç kullanmıyorsan bir an önce öğren ve o arabayı türlü bahanelerle elinden al :KK66:

Araba koltuğu var , gayette guzel bebek arkada oturtulup anne önde oturabilir.
Ama konuyu açan bebeğim arkaya gececekti demiyor hem oğlunu da özlemisti onu da görür diye bir cümle kurmuş. Buradan çıkan sonuç bebekle one oturacak.
Ben 3 kişide de hata buldum.kiz bunca şeyden sonra bakti aile faciası yaşanacak o arabadan inmeliydi, koca karısının huyunu bilerek is arkadaşını one oturtmamaliydi ve konuyu açan olay çıkarmak yerine eve gidip doğru düzgün konuşmayı beklemeliydi

Bayanlar merhaba. Bende 6yıllık ilişkim var. Geçmişte 4-5 kez telefonla aldatıldım. Ve ben unutamıyorum olanları. Hep içimde bi şüphe var buna nasıl engel olucam hiç güvenemiyorum lütfen yardımcı olun :/ agustos da evlenicez

Bayanlar merhaba. Bende 6yıllık ilişkim var. Geçmişte 4-5 kez telefonla aldatıldım. Ve ben unutamıyorum olanları. Hep içimde bi şüphe var buna nasıl engel olucam hiç güvenemiyorum lütfen yardımcı olun :/ agustos da evlenicez

Konu yanlış yerde yeni konu açmalisin

Ve bence seni defalarca aldatan birine guvenmen mümkün olmadığı için evlenme. Çözümü basit.

Ama konuyu açan bebeğim arkaya gececekti demiyor hem oğlunu da özlemisti onu da görür diye bir cümle kurmuş. Buradan çıkan sonuç bebekle one oturacak.
Ben 3 kişide de hata buldum.kiz bunca şeyden sonra bakti aile faciası yaşanacak o arabadan inmeliydi, koca karısının huyunu bilerek is arkadaşını one oturtmamaliydi ve konuyu açan olay çıkarmak yerine eve gidip doğru düzgün konuşmayı beklemeliydi

Hepsine harfiyen katılıyorum kadesa. O zaman araba koltuğu almalılar :):)
Konu açanın fevri hareketini yadırgayamıyorum bana uygun olmasa da.. Çok kıskanç karakterliyse engel olamamıştır kendine. Eşi birinci derece hatalı hatta saygısız. Kız ikinci derece saygısız.. Eşini alacağını biliyor, eşi arabayı durdurduğunda inip merhabalaşıp arkaya geçebilirdi. Erkeklik taslayan o adama papuç giydirmeseydi.

Konu sahibinin bence aldatılıyor muyum diye öne sürdüğü düşünceyle bu konuyu geriye atmasına üzüldüm. Telefonlar değişmiş falan.
Oysa önemli ayrıntıyı kaçırmış ; ona saygısızlık yapmış ve arkasını dönüp gitmiş.

E="1Sen, post: 41091552, member: 262680"]Araba koltuğu var , gayette guzel bebek arkada oturtulup anne önde oturabilir.[/QUOTE]
Biliyorum ama konu sahibi oğlumu özledim sen arkada otur diyebilirdi demiş. Ben de bu cümleden oğluyla beraber öne oturacağunı anladım. Ki öyle anlaşılıyor zaten.

Merhaba hanimlar bi sikintim var uzun zamandır cozemedigim esimle bi ilçeden başka bi ilçeye tasindik kendi memleketine buraya gelince tavri çok degisti eve iki saat bazen uc saat geç gelmeler cumartesi günleri normalde öğlene kadarken calismasi aksam 6.7 yi bulmaları her konudan kavga etmelerimiz en sonda dun is yerinden bi bayanla ben hastanedeydim disari ciktik senide alalim dedi bende tamam dedim kizi almis yanina oturtmuş ki ben bu konuda kendisini bi kaç kez uyarmistim gel sen arkaya bin dedi ben o arabaya binmem o kiz inmesse dedim beni rezil ediyorsun dedi hayir dedim arkasına bile bakmadan gitti tabi bi saat sonra falan arayip özür dilemeler ama kabul etmedim kiz istersen arkaya bineyim demiş benimki yok o kiskanmaz demiş halbuki boyle konularda hassasimdir
Şu hale bak be :mad:) Ben Kv öne otursa bile bi hoş oluyorum.Yerinde olsam kızı saçından tutup atar ve giderdim öyle kocayı da bırakıp.

Bence açık seçik aldatılma. Nişanlının yeni heyecanlar hoşuna gitmiş anlaşılan.

kadın arabaya binerken özel arabaya biner gibi arka koltuga mı oturmalıydı?
ya da eşiniz arkaya geç benim karım kıskanc mı demelıydı?
ya da siz binecekken arkaya geç karım geldi mi demeliydi?

hepsi çok saçma değil mi?

birinin kocasının arabasına binip öne yayılıp eşinin arka koltuğa oturmasını beklemesi çok saçma değil mi??? oraya gelene kadar özel şoför muamelesi yapmamak adına önde oturması normal ama eşinin geldiği yerde önde oturmaya devam edemez. kimse bişey demeden kendi arkaya geçmeliydi.

birinin kocasının arabasına binip öne yayılıp eşinin arka koltuğa oturmasını beklemesi çok saçma değil mi??? oraya gelene kadar özel şoför muamelesi yapmamak adına önde oturması normal ama eşinin geldiği yerde önde oturmaya devam edemez. kimse bişey demeden kendi arkaya geçmeliydi.
Ama geçmemiş adam ne yapabilir? Arkaya geç mi demeliydi?

adam arabadan inip karisinin yanina gidiyor gelince arabanin on kapisini acip sen arkaya diyemeyecegine gore bu saygisizligi kadina yükleyip o ani birakip daha sonra hakettiği değer verilmeliydi.

Ama geçmemiş adam ne yapabilir? Arkaya geç mi demeliydi?

adam arabadan inip karisinin yanina gidiyor gelince arabanin on kapisini acip sen arkaya diyemeyecegine gore bu saygisizligi kadina yükleyip o ani birakip daha sonra hakettiği değer verilmeliydi.

Gerekirse demeliydi. Herkes yerini bilecek kendi anlamayana anlayacağı şekilde söylenecek. Eğer karımla aram bozulacaksa arkadaşımı kırmak hiç umrumda olmamalı.

X