aldatiliyormuyum yoksa baska biseymi

Bende aynisini yasamistim esimin is arkadasi komsumuzdu kiz hep senin gb kocam olsa derdi sonra birgun ben esimin is yerindeyken o almis kizi evine birakmaya ayni yerde oturuyoruz ama bana demiyor ve beni is yerinde birakip gitti o ani dusundukce sinir oluyorum ama esimin kotu niyeti yokmus ztn ben hala konuyu acarim ama o takmaz ben o sekilde dusunmedim der belki basit sekilde dusunmustur erkekler bizim gb detayci olamiyor ben mesela asla babam ve esim disinda kimsenin on koltuguna oturmam ama erkekler hic dusunmuyor

kendilerininin bizden istedikleri ile yapdıkları arasında dünya kadar fark oluyor
erkek milletinin jeton köşeli heralde
bunun için aldatılıyorsun diyemem ama
telefon mail face whatshapp kurcala bi bakalım

Bence de takipte kal kız bence gider yapmış arkaya otura bilirim die düzgün biri olsa öne oturmazdı zaten ben senin yerinde olsam parçalardım kızı

Koltuk mevzusu zaten can sıkıcı bur olay birde bu esinizin isten gec gelme bahanesi nedir? Her gun her gun ne varmista isten gec geliyor?

Konuda siz haklısınız da şu kısmı tam anlamadım. 10 aylık bebeğiniz var ve siz bebekle beraber ön koltuğa mı oturuyorsunuz?

ohaaaaaaa
yemin ederim ben olsam ağzından burnundan getirirdim sende öyle yap.
ne demek ya
kimmiş ki ben dururken o öne oturacak.
acayip sinirlendim. asla affetmeyin

Bence de takipte kal kız bence gider yapmış arkaya otura bilirim die düzgün biri olsa öne oturmazdı zaten ben senin yerinde olsam parçalardım kızı
doğru söylüyosun valla . sorun değil ben arkaya geçerim ayaklarını yapıyo güya anlayışlı olacak. saçından tutar aşağı alırdım ben onu.
ben sinirlendim ya konu sahibine Allah yardım etsin

Esinizin hareketini hic begenmedim. Bende is cikisi ark birakabilir ama gecer arkaya otururum esi gelebir sizin yakinlariniz gorebilir yanlis anlasilmasin her turlu diye sizi gordugu an inip hemen sizinle tolasip arkaya gecmeliydi. Hadi olmadi esiniz basmis gitmis cok sacma cok kirici belki aralarinda bir sey yoktur ama kizin niyeti bozuksa bu hareket kizi sevindirmistir. Ins oyledegildir. Siz ayni seyip yapip basip gitseydiniz ne olurdu empati yapmak lazim.

Ustune gitmeyin normal davranin sessizce takip edin derim ben.

Burnuma pis kokular gelmedi degil acikcasi. Tabi gunahini alamayiz takipte olun

aldatiyo diyemeyiz bu durumda ama takibe alin derim ...bence esinizde olan tek şey kendi semtine taşındığı için kendi krallığı gibi görüyoruz orayı ve sizi disliyo kabul etmenizi bekliyor ...ki yanindaki kadın hic dudunmuyomu evli adamın yanina oturuyorum esi arkaya nasıl utanmaz arabaya binerken arkaya gecmesi lazımdı ....işde boyle kadınlara ne denir kizlar

Kızda ne kadar rahatmış.
Başkasının arabasında fütursuzca öne binmeler, arkaya geçmemeler falan..
Sormadan inip arkaya geçmesi gerekiyordu.

Bu bilgiler ışığında eşiniz aldatıyor mu aldatmıyor mu bilemeyiz.
Arabada ön koltuk meselesi bana hep komik gelir.
O kızın ön koltuğa değil de arka koltuğa oturması tam anlamıyla saygısızlık olurdu. (bana göre)
Yani orada verilen mesaj şu olurdu (senin fazla yakınına yaklaşmayayım, kendime güvenmiyorum) anlatabildim mi?
Siz arabaya bineceğiniz sırada ön koltukta oturuyormuş zaten. Siz o kalkıyor olsa dahi, izin vermeyip arka koltuğa geçebilirdiniz. Orada ön koltuğa oturmak isteme sebebiniz "o benim kocam" mesajını vermekse eğer.. Bir düşünün, arabanın ön koltuklarında oturanlarla alakalı zihinsel kodlamalarınızda bir problem var.

Eşiniz beni rezil etme demiş, çünkü haklı.
Düşünsene yanındaki kişiye sen kalk oraya eşim oturacak demesi, rezilliğin daniskası olurdu.
Ha burada belki kız kalkıp arkaya geçebilirdi ama ben kendimi düşünüyorum geçer miydim.? Hayır geçmezdim.
Ayrıca eşiniz "o kıskanmaz" diyerek sizi yüceltmiş, yani "o kendisine güvenir" demek istemiş.
Yan koltuğuna bir "hatun kişisi" oturtup sizi işyerinden almaya gelecek kadar da kendisine güveniyor.

Olayda ki detaylar önemli. Tek sen miydin bebekte var mıydı... Kız kocanın dengi mi... Yani hiiiiç aklına kötü düşünce gelmeden de oturmuş olabilir ki ben bebeğimle arkaya iş arkadaşlarımızdan bayan öne oturmuştur 3-5 kez. Tabi bebek olmasa ben gecerdimmm...

O anda yaptığinız davranıs sizi haksiz duruma dusurmüş.Karpuz kabuğu meselesi olmus .
Aldatsa niye gozunuze soksun.
Sonradan uygun bir dille tavır koysaydınız.

Ben olsam teklif dahi etmeden kapiyi acar onden kalkar ve arka koltuga otururdum,kizin yerinde olsam,bir ciftin cok boktan yere benim en onemsiz bir hareketimle tartismasini istemezdim..

Aldatma anlamına gelebilecek birsey göremedim. Ayrıca önde oturma konusundaki konuşmalarınızı, eşinizin arkadaşı yanında yapmamışsınızdır umarım. Eşiniz arkadaşına arkaya otur dese çok ayıp olurdu bence. Önde otursa ne oluyor ki hem. Anlayamadım.

bu gibi konulardan sonra hayata bakış açım değişti.bir iş arkadaşım beni eve bıraksa hayır asla moduna girdim

Ben arkada otururken bayan arkadasinin esimin yaninda oturmasi cok sacma.bebek varsa kucagimda o bayanda bende arkada oturmaliyiz.ben o bayanin yerinde olsam esini one oturtur bebegide ben alir arkaya gecerdim iyi niyet budur.esler zaten baskasinin yaninda erkeklenmeye bayilir sonra evde ayaklara kapanir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…