Aldatiliyormuyum? Yasadiklarim agir yardim edin lutfen

Gercektende oyle.
Ne olsa benim sucum, ama bunu bilerek yapmiyo baya otomatik olarak karsisindakini sucluyo. Ettigi kufurler icin asagilamalari icin ben aynayim ne gorursem onu veririm diyo.
empati yetenegide az, anca dusunerek anlayabiliyo gibi hisleriyle anlayamiyo benim ne hissettigimi.

cocuk cok istiyodum. 4.5 senedirde evliyiz. ama gozum hic yemiyo ve onun pismanligi ve uzuntusu cok farkli olur. bosanmakta bi o kadar zor geliyo.
Bugunun meselesini bugun halletmezsen yarina birikir cig gibi ustune duser. Rahatlik tuzagi diye bir sey vardir. Bugun sorun yasamaya cesaret edemezsin ama sorunlar ust uste binince cozmen daha zor olur. Adam hasta bilerek yapiyo demenden senin rahatlik tuzagina dustugunu anliyorum. Boyle diyip kenara cekilme. Ayrilmicaksan bile bu ise bir dur de doktora gitsin o zaman esin hadi sen yasamanin bi yolunu buldun diyelim cocugun bas edemez

Gecmis olsun..
hayatta buyuk olaylar bi nebze ogretebiliyo biseyleri, ama muhtemelen onuda sevebilecegi kadar sevip, kizdiginda sinir tanimadan kizacak.
yegenleri var biri 2 biri 5 yasinda, buyuk olan kucugu kiskaniyo bazen hafif vuruyo anne babasi ayiriyo sakince cok ustune gitmiyolar, esim baya sert bagiriyo mesela. sanki buyuk adammis gibi. bunlar korkutuyo beni

oturmus bir evlilik bizim icin kavgada kufur etmemesi beni asagilayacak sozler soylememesi olurdu. buda malesef 1-2 ay duzeliyo sonra geri eski haline donuyo.
Saygisi yok ki bu adamin. Agzin cikan kufurlerin sınırı da yok anlattiginiz kadariyla. Saygi yoksa sevgi de yoktur. Boyle bir adami cocuk duzeltmez. Oyle olsa insanlar coluklu cocuklu bosanmazdi. Kadin sadece cocuklari dudunuyor ve cocuk icin bosanmayi geciktiriyor ama erkek icin cocuk falan pek onemli degil. Kendi sorunlarinizi cozmeden cocuk yapmak sorunlari daha da katlar. Cocuk yuvayi bir arada tutan birsey degil. Hatta evliligin dorumlulugunu alnak istemeyen biri icin cocuk yük gibi geliyor. Sanmayin ki cocuk olunca bu adam kibarlasacak. Kufurler giderek katmerlesecek.

Bugunun meselesini bugun halletmezsen yarina birikir cig gibi ustune duser. Rahatlik tuzagi diye bir sey vardir. Bugun sorun yasamaya cesaret edemezsin ama sorunlar ust uste binince cozmen daha zor olur. Adam hasta bilerek yapiyo demenden senin rahatlik tuzagina dustugunu anliyorum. Boyle diyip kenara cekilme. Ayrilmicaksan bile bu ise bir dur de doktora gitsin o zaman esin hadi sen yasamanin bi yolunu buldun diyelim cocugun bas edemez

haklisin.
cesaretim yok. bide cocuk olursa onunla iyice korkak olurum. rahatlik tuzagini ilk kez duydum arastiririm. cesaret hapi olsa keske :)

Saygisi yok ki bu adamin. Agzin cikan kufurlerin sınırı da yok anlattiginiz kadariyla. Saygi yoksa sevgi de yoktur. Boyle bir adami cocuk duzeltmez. Oyle olsa insanlar coluklu cocuklu bosanmazdi. Kadin sadece cocuklari dudunuyor ve cocuk icin bosanmayi geciktiriyor ama erkek icin cocuk falan pek onemli degil. Kendi sorunlarinizi cozmeden cocuk yapmak sorunlari daha da katlar. Cocuk yuvayi bir arada tutan birsey degil. Hatta evliligin dorumlulugunu alnak istemeyen biri icin cocuk yük gibi geliyor. Sanmayin ki cocuk olunca bu adam kibarlasacak. Kufurler giderek katmerlesecek.

aynen anlattigim sekilde. bi rekabet haline girdimi asagilamalara basliyor. ki rekabet ortami yaratmiyorum ben, kendi bisey diyo diyelim ben farkli dusunuyosam benim ustume geliyo manipule ediyo sozlerimi, e hadi kanitla oyleyse diyo , basedemezse sonra hakaretler basliyo iste. bu tip seyler yaptigi icin narsist oldugunu dusunuyorum , sizce?

dogru soyluyosunuz, bide beni hersey icin sucluyo ya, cocugun atesi ciksa, dusse veya bisey olsa her sekilde beni suclayacak bana bagiracak. cocuga uzulurken bide onun sozlerini cekicem.

işi gereği normal geldi bana. çalıştığım yerde avukatlarla görüşmeye gelenler oluyor sadece dava için değil kurum içide oluyor. bir kahve hal hatır sorulup gidiliyor. iş gereği bunlar olabiliyor. zaten eşiniz arkanızdan iş çeviriyor olsaydı yanınızda açıp konuşmazdı

Ya siz başka bir üyelikten gelmiştin iz önceden ve halen aynı şeyleri yaşıyorsun normalde buraya kimseye boşa diye yazmam ama siz

Ben sizi önceden hatırlıyorum farklı uyr hesabınız vardı ve halen aynı şeyleri yaşıyorsunuz normalde kimseye boşa bosan demem ama siz boşanın. Eğer bosanmicaksan ozaman böyle kabul ediceksin onu ve mutsuz olucaksin

aynen anlattigim sekilde. bi rekabet haline girdimi asagilamalara basliyor. ki rekabet ortami yaratmiyorum ben, kendi bisey diyo diyelim ben farkli dusunuyosam benim ustume geliyo manipule ediyo sozlerimi, e hadi kanitla oyleyse diyo , basedemezse sonra hakaretler basliyo iste. bu tip seyler yaptigi icin narsist oldugunu dusunuyorum , sizce?

dogru soyluyosunuz, bide beni hersey icin sucluyo ya, cocugun atesi ciksa, dusse veya bisey olsa her sekilde beni suclayacak bana bagiracak. cocuga uzulurken bide onun sozlerini cekicem.
Manipilasyon ya da akil oyunu varsa narsist olabilir.
Onu hayatinin merkezindrn cikar. Hayatinin merkezine kendini koy. Ne kadar uzak olursan o kadar huzurlu olursun. Hatta bu adamin duzelecegini beklemek bile vakit kaybi. Yillarina yazik. Belli ki seni mutlu etmiyor. Ben giden yillarima degil geri kalan yillatima bakardim. Hic degilse geri kalan yillarimi mutlu geciriyim diye dusunurdum. Oyle de yaptim bosandim. Cunku cok ugrastim. Ne yaptoysam olmadi. Degmiyor da. Sadece yipratiyor. Flortoz tavirlari, surekli aldatiliyor muyum diye dusunmeler... hepsi bitti sukur. Simdi kiminle ne yaparsa yapsin..kafam cok rahat. Surekli diken uzerinde olmaktan yorulmustum.

Manipilasyon ya da akil oyunu varsa narsist olabilir.
Onu hayatinin merkezindrn cikar. Hayatinin merkezine kendini koy. Ne kadar uzak olursan o kadar huzurlu olursun. Hatta bu adamin duzelecegini beklemek bile vakit kaybi. Yillarina yazik. Belli ki seni mutlu etmiyor. Ben giden yillarima degil geri kalan yillatima bakardim. Hic degilse geri kalan yillarimi mutlu geciriyim diye dusunurdum. Oyle de yaptim bosandim. Cunku cok ugrastim. Ne yaptoysam olmadi. Degmiyor da. Sadece yipratiyor. Flortoz tavirlari, surekli aldatiliyor muyum diye dusunmeler... hepsi bitti sukur. Simdi kiminle ne yaparsa yapsin..kafam cok rahat. Surekli diken uzerinde olmaktan yorulmustum.

ben aldatiliyormuyum diye cok dusunmuyorum, disariya flortoz tavri yok, bi tik dindar olmasindan kaynakli olabilir bu.
akil oyunlari , manipulasyon yaptigini dusunuyorum. mesela bazen soylediklerine cok icerleyip agliyorum, aglasam bile vicdan yapmiyo bazen dalga geciyo, normal zamanimizda nasi aglamama uzulmuyosun dedigimde sen herseye agliyosun ama diyo, bunlar manipulasyon degilmi? kafami karistiriyo.
artik anladim onu cozdum o yuzden eskisi kadar kafam bulanmiyo.

ona verdigim degeri kendime vericem, ben degistikce benim hayatim degisecektir mutlaka.. bosanmak icin ise daha cesur olmak gerekiyo.

Bir şey yok gibi ama tedbirli davranmakta fayda var tabi.
Eşinizin huyunu bile bile markette dır dıra devam etmeniz bu küfürleri beraberinde getirmiş.
Küfür edince pısmayın. Küfürle ses yükseltmeyle bir şeyleri ört pas edemeyeceğini öğrensin.

Bir şey yok gibi ama tedbirli davranmakta fayda var tabi.
Eşinizin huyunu bile bile markette dır dıra devam etmeniz bu küfürleri beraberinde getirmiş.
Küfür edince pısmayın. Küfürle ses yükseltmeyle bir şeyleri ört pas edemeyeceğini öğrensin.

oyle ama kufur edicek diye susayimmi hep napiyim.. dir dir diyosunuz ama rahatsiz oldum kadinin konusmasindan esimde kendince aciklamasini yapip kapamaya calisti o anda daha fazla konusursam kufur eder diye susmak eziklik geliyo. :/

oyle ama kufur edicek diye susayimmi hep napiyim.. dir dir diyosunuz ama rahatsiz oldum kadinin konusmasindan esimde kendince aciklamasini yapip kapamaya calisti o anda daha fazla konusursam kufur eder diye susmak eziklik geliyo. :/
Doğru yerde konuşmakta fayda var bence tabi ki susmayın küfür edecek diye. Ne biliyim o zaman '' ya sus tamam eve gidelim ben senin............... ''falan deyin.

yazik...
en azindan sizin esiniz anlamis sanirim siz cevap verince.
ben soyleyince tamam bos konusma diyo, konuyu ceviriyo, normallestiriyo kendi yaptiklarini. haketme diyo, ben aynayim diyo falan. boyle davranirsan (surat yaparsam falan) cok daha fazlasini gorur kaldiramazsin diyo. hala bunlari soyluyo
Arkadasım son durumun ne bilmiyorum ama benimde böyle bir kocam vardı narsist suan bosanıyorum değmez kendi özsaygını kaybetmeye. Aynısını derdi sen birsey yaparsan daha kötü karsılıgını gorursun derdi kovardı devamlı kovdu yine ben ne yaptım sonunda ilk kez topladım gucumu defoldum gittim baslarım böyle işe dedim kan kusturdu kızılcık serbeti içeyim istedi ama yeter herkesin bir onuru var. Kendini düşün özsaygını benliğini ayaklar altına almasıns müsaade etme... bu sevgi değil sevmek böyle olmaz. Ne seven adam böyle davranır ne seven kadın kendine seven adamın böyle davranmasına müsade eder. Tüm yorumları okuyamadan dayanamadım yorum yaptım

Arkadasım son durumun ne bilmiyorum ama benimde böyle bir kocam vardı narsist suan bosanıyorum değmez kendi özsaygını kaybetmeye. Aynısını derdi sen birsey yaparsan daha kötü karsılıgını gorursun derdi kovardı devamlı kovdu yine ben ne yaptım sonunda ilk kez topladım gucumu defoldum gittim baslarım böyle işe dedim kan kusturdu kızılcık serbeti içeyim istedi ama yeter herkesin bir onuru var. Kendini düşün özsaygını benliğini ayaklar altına almasıns müsaade etme... bu sevgi değil sevmek böyle olmaz. Ne seven adam böyle davranır ne seven kadın kendine seven adamın böyle davranmasına müsade eder. Tüm yorumları okuyamadan dayanamadım yorum yaptım
Sizin kendinize saygınız varmış ki birimisiniz öyle bir hıyarı ama konu sahibi öyle degil adam hakaretler ediyor eziliyor hatta yetmiyor ayağına paspas edip cignicek amma bebek istiyorum deyip üstünü kapatmayı tercih ediyor.
Ama hep yazıyorum yazicam. konularına eger hamile kalırsa o bebeğe yazık edicek ve çok büyük bir vebal altına giricek çünkü insan bu derece kör olamamaz olmamalı hadi kendisi bağımlı ama çocuk asla asla boyle bir adamdan umalım ki doğru yolu bulsun.

Sizin kendinize saygınız varmış ki birimisiniz öyle bir hıyarı ama konu sahibi öyle degil adam hakaretler ediyor eziliyor hatta yetmiyor ayağına paspas edip cignicek amma bebek istiyorum deyip üstünü kapatmayı tercih ediyor.
Ama hep yazıyorum yazicam. konularına eger hamile kalırsa o bebeğe yazık edicek ve çok büyük bir vebal altına giricek çünkü insan bu derece kör olamamaz olmamalı hadi kendisi bağımlı ama çocuk asla asla boyle bir adamdan umalım ki doğru yolu bulsun.
Konu sahibi henüz durumu anlamlandırma aşamasında. Kendine bir iyilik yapıp düzgün bir terapistten yardım alırsa oda kendinin farkına varır ve dur diyebilecek konuma gelir diye düşünüyorum. Çünkü bende bu konuma bir anda gelmedim. Bende kovsada gidemezdim. Maalesef bende bağımlıydım fakat böylr bir evlilik istemediğime emindim. Baktım onu kurtaramıyorum kendime odaklandım destek aldım. Yiten özsaygımı, özgüvenimi içsel problemlerimi çözmekle başladım işe. Ve beni kovduğu son kez gittim. Kaybeden sen olacaksın dedi. Peki dedim ben olayım. Onun oyunun içinde kalmaktansa. Onurumla yaşanaya devam ederim diye düşündüm. 2,5 yıl sonunda ayrılmış oldum. İnsan isterse yapar ama önce gerçekten neyi istediğine karar vermeli. O adam değişmez boşuna hayal. Ya o hayalle kendini avutup adamın oyuncağı olacak yada gerçek hayatla yüzleşip yeni bir yol cizecek. İnşaallah hayırlısı olur. Fakat böyle bir çift için çocuk uygun olmaz. İyiki çocugum yoktu.

Allah ayagınıza tas degdırmesın. Ne guzel guclu durmussunuz. Ne guzel kendinize saygınız var kendinizi seviyorsunuz. Yolunuz acık olsun.

Konu sahibi bu kocadan cocuk yapmaya calisan biri, bosuna ona bıseyler anlatmaya calısma

Allah ayagınıza tas degdırmesın. Ne guzel guclu durmussunuz. Ne guzel kendinize saygınız var kendinizi seviyorsunuz. Yolunuz acık olsun.

Konu sahibi bu kocadan cocuk yapmaya calisan biri, bosuna ona bıseyler anlatmaya calısma
Amiiin çok sağolun. Acı cekeceğimi bile bile gittim (yani bedel ödenecek bundan korktuğu için çoğu kişi bu adımı atamıyor zulüme dur diyemiyor) ama bu insanlara biz dur demezsek kimse demez. Kendini sevmek kendine bir armağan gibi 😊

Lütfen sıkı korun böyle birine çocuk yapma. Kendisinin davranışları bozuk sende suç yok

Boyle evrımını tamamlamamıs insansıları doğal ortamına terkederim. Daha gelısmıs türleri tercih edin derim. Cunku bunlar tehdit, sözlu taciz,siddeti gibi eylemlerde de bulunabılıyır.bulunmasa bile o küfürleri eden yarım insan er gec yapacaktır bu davrabısları da.bunlar ıcın kılımızı kıpırdatmaya degmez.omür de kısa. Bu kısa ömürde bu ların donunu mu yıkayacagız dımı?

Back
X