Aldatiliyormuyum? Yasadiklarim agir yardim edin lutfen

anlatirsam cok uzulup sinirlenicek, esimle muhtemelen gorusmeyi istemicek, yada gorussede belli edicek .
bosanmadigim surece sevmeyecek esimi.. bunlari dusunerek anlatamiyorumki. anlatirsam esimi yanimda tasiyamam anneme babama goturemem..
Kaç yaşındasın canım, çok tecrübesiz gördüm seni

eşin senı aldatıyor mu aldatmıyor mu onu bılememde her konunda senı aşşagaladıgı sana zerre deger vermedıgı saygı duymadıgı o kadar aşikarki nıye bu adamı cekıyorsun bıde cocuk dusunuyorsun sana boyle davranan bı adam cocuguna mukemmel baba mı olacak

Gizli bi iş yapsa zaten hoparlörü açıp seninde duymanı saglamazdi emin ol. Veyahut onun aradiginii duydugu an bahane edip , panik olup teli kapatirdi..

Aynısı bize de olduuuuu bir tur sirketi daha önce rezervasyon yaptırmıştık arayip görüşme bilmemne kahve demisti....bence esinize bunun boyleoldugunu bilmediğinizi söyleyip özürdileyin.olsun bitsin

umitsiz degilim sakaydi o yazdigim.
tabiki cok gec degil 31 yasindayim daha, insanlar ilk evliligini bu yaslarda yapiyo artik.
saygisi yok ve aslinda yakin cevresinde kimseye saygisi siniri pek yok. narsist oldugunu dusunuyorurm, hatta emin gibiyim. hic bi zaman kendinde suc gormuyo, hep buyukleniyo, onun soyledigi kotu sozleri bile benim hakettigimi soylerek bende sucluluk psikolojisi yaratiyo ve kendi ustune sorumluluk almamis oluyo. o hep en iyi mukemmel, ben ise ondan daha dusukmusum gibi konusuyo kavgalarda, veya kendi aklini isini ovuyo hep.
narsist olduguna emin oldum son bi kac aydir. ve degisebilecegini sanmiyorum, cok arastirip okuyorum, evet iyilesmeler olabilir diyolar ama sadece disariya karsi, kendi icinde hep ayni kalacagini ve cozumsuz oldugunu soyluyolar.
hatta terapi almadan imkansiz gibi. esimde terapi alacak bi sebep gormuyo kendinde.
sen degis ben degisicem, degismezsem o zaman konus diyerek bi kac senemi yedi. bende inandim, simdi hic terapiye git bile demiyorum bosa cene yarisi gibi cunku, dinlemiyo beni .

narsist iste...
onemli olan benim ne yapacagim. bir omur bunu nasi cekerim. cekmesem ayrilmakta cok zor geliyo belki bi bagimlilik gibi bisey oldu ona karsi. narsistlerle boyle bisey olurmus cunku...

bende sizin gibi dusunuyorum saygisi olmayan, bana bu sozleri soyleyen adam beni seviyomudur diye, narsist oldugunuda dusunursek onlarin sevgi kapasitesinin kisitli oldugunu dusunuyorum. gercek bi sevgi hissetmiyo bence, kimseye.
Narsist oldugundan eminseniz adamin kisiliginin bozuk oldugunu da biliuorsunuz demektir. Cunku narsizm kisilik bozuklugudur. Tedavisi de hemen hemen yok gibi. Yapilacak tek sey daha fazla sindirilmeden ayrilmak. Hic degilse psikolojinizi ve geri kalan hayatinizi kurtarin. En zoru ayrilmaya karar vermek gerisi corap sokugu gibi geliyor. Kendinizi yeniden buldugunuzda da daha once neden ayrilmadim diyeceksiniz. Daha fazla bagimli olmadan adami kapi onune koyun ya da siz gidin.

küfürlü kısmı okuyana kadar haksız olduğunuzu düsündum adam hoparlorden konusmazdı haltlar karıstirsa ayrıca kadın esinize ilgili olsa bile esiniz kabul etmemiski yogunum bayram var sonra demis kadını gecistirmiş.

Fakat küfürleri okuyunca şok oldum. Eşiniz çok terbiyesiz ne olursa olsun size öyle küfürler edemez. karaktersizlik göstergesidir bu.

Narsist oldugundan eminseniz adamin kisiliginin bozuk oldugunu da biliuorsunuz demektir. Cunku narsizm kisilik bozuklugudur. Tedavisi de hemen hemen yok gibi. Yapilacak tek sey daha fazla sindirilmeden ayrilmak. Hic degilse psikolojinizi ve geri kalan hayatinizi kurtarin. En zoru ayrilmaya karar vermek gerisi corap sokugu gibi geliyor. Kendinizi yeniden buldugunuzda da daha once neden ayrilmadim diyeceksiniz. Daha fazla bagimli olmadan adami kapi onune koyun ya da siz gidin.

cocuk sahibi olunca nasil olur sizce? narsistler cocuklari olunca empati yetenegi kazanabiliyormu acaba, o sevgiyi hissedebiliyolarmi..

evet narsistik davranislari cok fazla , empati yetenegi az, kendi sorunlarindan kaciyo, sucu hep bana atiyo, kendini ustun goruyo vs. bu tip seylerden dolayi artik emin gibiyim.. ama konulmus bi teshis yok tabi. terapiyede yanasmiyo, hep sen degis ben degisim dedi gecistirdi, simdide ben konusunu bile acmiyorum bosa zaman kaybi gitmicek nasilsa..

küfürlü kısmı okuyana kadar haksız olduğunuzu düsündum adam hoparlorden konusmazdı haltlar karıstirsa ayrıca kadın esinize ilgili olsa bile esiniz kabul etmemiski yogunum bayram var sonra demis kadını gecistirmiş.

Fakat küfürleri okuyunca şok oldum. Eşiniz çok terbiyesiz ne olursa olsun size öyle küfürler edemez. karaktersizlik göstergesidir bu.

herkes kufure kadar beni haksiz bulmus, ki olabilir zaten emin olamadigim icin konu actim. insaniz hata yapabiliriz, yanlis anlayabiliriz, ama esimin tepkileri cok saygisizca sanki hakkim yok gibi yanlis anlamaya

Kadin gercekren saticiysa yapiskan ve fazla samimi olmasi cok normal. Cunku pazarlama teknigidir bunlar. Genellikle erkek musterilere kadinlar, kadin musterilere erkekler yonderilir. Bence esiniz zaten gerekeni yapmis. Ama ikinci olay skandal

Merhabalar,

Uzun zamandir yazmiyodum esimle olan sorunlar iki ileri bir geri devam ediyordu daha iyice diye dusunuyodum bugun yasadigim olayi sizle paylasmak istiyorum, yorumlarinizi merak ediyorum acaba ben yaniliyomuyum diye.

Esim isten yarim gun izin aldi bugun birlikte gezelim, bayram icin eve alisveris yapalim diye. Gezdik yemek yedik markete giderken arabada telefonu caldi hoparloru acti , esimin calistigi ofisin binasindaki otelden ariyor bir kadin x bey merabalar ben ayse bisey dedi(soyadi malesef unuttum), nasilsiniz dedi esimde tesekkurler buyrun dedi oda ben su otelden ariyorum sizi yerinizdemisiniz dedi, esimde yok suanda disaridayim dedi kadinda bir kahve icelim diyecektim gibi birsey dedi. Esimde yogunum bu hafta yerimde pek yoktum haftayada bayram var yogun geciyor dedi kadinda peki o zaman gorusmek uzere gibi bisey diyip kapadi. Ben baya gerildim hayirdir bu neydi simdi dedim, oda gelen musteriler icin otelde yer ayirdiklarini surekli olarak aldiklarini ve bunun icin paket satmak istediklerini soyledi, bende kadinin cok samimi konustugunu falan sanki onunla basbasa bi kahveden bahsettigini falan soyledim.

Konu uzadi ama esim resmen bana sinirlendi baya bagirdi ne kadar aptalsin diye. Yani kendini savunmak bir yana baya bi uste cikip benim uzerime geldi.

Sonra mailini acti 2 hafta once konustum aricaklardi bu kadini tanimiorum dedi Gosterdi baska kisiler var mailde bakmadim bile ayse diye biri yok burda dedim oda baskasidir dedi o aramistir ama bana pek inandirici gelmedi nedense cunku kadin sanki esimle ilk kez konusuomus gibi degildi evet kendini tanitti ve otelden aradigini soyledi ama ne is yaptigini ve ne icin aradigini soylemedi sanki esimle daha once tanismis gibi konustu kahve icelim paketler ile ilgili bilgi vericem demedi mesela yada otelde ne is yaptigini soylemedi ..

Ben mi takiliyorum? Yanlis mi dusunuyorum sizce?

4.5 senelik evliyiz cocugumuz yok... cocuk dusunuyoruz..

Bu arada daha fiyasko bu olayin ustune markete geldik tabi gerginlik devam bende oteli arayip ben ogrenicem soyadini diyince bana senin agzina s.carim beni rezil edersen raflara sokmayayim seni dedi baska kufurlerde etti (... kodugumun salagi pic gibi) ve o esnada etrafimizdaki insanlarda duymustur :KK43: cok utandim ve uzuldum..
Hem boyle bi olay yasandi ve ustune bu sozleri isittim...

Ne yapardiniz? Her iki olay icinde soruyorum hem telefon olayi icin , hemde sozleri icin...
Kotu yani kadinin soyadini unuttum o anlik stresle tam ne dediginide kelime kelime hatirlayamiyorum gerildim. Daha once burda konu actigimda esimin narsist olabilicegini soyleyenler olmustu.. belkide tepkisi ondan boyle olabilir mi?

Desteginize ihtiyacim var..
he hee bizde yuttuk...ne yapacan sende onun dedigi seyi yapacan a.. s.. can

cocuk sahibi olunca nasil olur sizce? narsistler cocuklari olunca empati yetenegi kazanabiliyormu acaba, o sevgiyi hissedebiliyolarmi..

evet narsistik davranislari cok fazla , empati yetenegi az, kendi sorunlarindan kaciyo, sucu hep bana atiyo, kendini ustun goruyo vs. bu tip seylerden dolayi artik emin gibiyim.. ama konulmus bi teshis yok tabi. terapiyede yanasmiyo, hep sen degis ben degisim dedi gecistirdi, simdide ben konusunu bile acmiyorum bosa zaman kaybi gitmicek nasilsa..
Ben narsist biriyle evli idim. Bosandim. Bir oglum var. Umsrim sorunuzun cevabini vermisimdir. Empati yetenegi olmayan birine cocuk mu o yetenegi kazandiracak? Kisilik degisimi mi gecirecek? Oturmamis bir evlilige cocuk yapmayin tavsiyem. Olan en cok cocuga oluyor.

Hayret bişeysiniz ya kadınlarda böyle bir kesim mi var acaba bu küfürlere hakaretlere karşı bu gurursuzluk normal mi ya bide soruyomusun napmalıyım diye adamın dedikleri yenilir yutulur mu ya yok Allah bilir barışmışsındır bile

diger konularinizi da okudum.
sizi sevmeyen bir adamla omrunuzu curutmenizi cocuk icin ugrasmanizi, narsist diyip adama kilif bulmanizi ama asla beni sevmiyor dememenizi anlamadim
habire seviyor gibiydi, seviyor sandim gibi seyler yazmissiniz?
sevilmiyorsunuz. adam narsistse de degilse de gercek bu.
aldatiyor mu? bilmiyorum.
ama sevmiyor bu net.
insallah bigun onu terketme gucunu kendinizde bulursunuz.
yoksa hayatiniz boyunca sevilmek nedir bilmeden yaşlanacaksin.

diger konularinizi da okudum.
sizi sevmeyen bir adamla omrunuzu curutmenizi cocuk icin ugrasmanizi, narsist diyip adama kilif bulmanizi ama asla beni sevmiyor dememenizi anlamadim
habire seviyor gibiydi, seviyor sandim gibi seyler yazmissiniz?
sevilmiyorsunuz. adam narsistse de degilse de gercek bu.
aldatiyor mu? bilmiyorum.
ama sevmiyor bu net.
insallah bigun onu terketme gucunu kendinizde bulursunuz.
yoksa hayatiniz boyunca sevilmek nedir bilmeden yaşlanacaksin.

evet cunku sevdigini soyluyo, boyle ofke anlari disinda iyi davraniyo soguk degil sariliyo opuyo konusuyo ilgili.
bunlardan dolayi kafam karisiyodu hep.
yani bi anda icinden o ates puskuren kaba kisilige donusmedigi zamanlarda seviyo gibi geliyo. ama ben sevginin ne oldugunuda karistiriyo olabilirim.
sevgi bu kadar ucuz degildir belki. yani normal bi gunde gulumsemesi, bana hadi disari cikalim demesi yada sarilmasi falan bunlar cok ucuz kaliyo olabilir diger soylediklerinin yaninda.
kaldiki ozurde dilemiyo zaten kendi sozleri icin beni sucluyo hakettin uzattin beni delirttin vs.
sevgi anlayisim yanlis olabilir .. sevginin bu oldugunu saniyo olabilirim.

3 gun iyi 1 gun kotu giden iliskide iyi gunlere tutunarak ilerledim hep, kotu gunler ise gercekten siradan kavgalar degil cogu boyle kufurlu asagilamali kavgalardi. beni seviyo sinirli biri diyerek alttan alip devam ettim. o gucu bulabilirmiyim bilmiyorum bir gun canima tak edermi. inanmaktan ve guvenmekten vazgecersem evet terk ederim. kendime ona verdigim degeri vermiyorum bence. buna calisiyorum artik. bisey icin ona laf anlatmaya calismiyorum, o enerjiyi kendime verip kendimle ilgileniyorum.

Esiniz aldatiyo olsa ya o numarayı bi sekilde kaydeder yada numarayi ezberlemis olurdu aradığını gorunce kapatırdı hadi acti diyelim yaninizda rahat rahat konusmazdi. O kufurlerin bedelini ona odetin

Ben narsist biriyle evli idim. Bosandim. Bir oglum var. Umsrim sorunuzun cevabini vermisimdir. Empati yetenegi olmayan birine cocuk mu o yetenegi kazandiracak? Kisilik degisimi mi gecirecek? Oturmamis bir evlilige cocuk yapmayin tavsiyem. Olan en cok cocuga oluyor.

Gecmis olsun..
hayatta buyuk olaylar bi nebze ogretebiliyo biseyleri, ama muhtemelen onuda sevebilecegi kadar sevip, kizdiginda sinir tanimadan kizacak.
yegenleri var biri 2 biri 5 yasinda, buyuk olan kucugu kiskaniyo bazen hafif vuruyo anne babasi ayiriyo sakince cok ustune gitmiyolar, esim baya sert bagiriyo mesela. sanki buyuk adammis gibi. bunlar korkutuyo beni

oturmus bir evlilik bizim icin kavgada kufur etmemesi beni asagilayacak sozler soylememesi olurdu. buda malesef 1-2 ay duzeliyo sonra geri eski haline donuyo.

Aldatsa hoparloru acip konusmazdi. ama size ettiği hakaretler kabul edilemez her bayan o anda kıskanabilir.

Ve esiniz narsist ise yaptığınız herseyin suclusu sizsinizdir buyuk ihtimal. Ve bu insanlar lafi cok guzel evirip cevirirler. En kotusude psikologlarin en tedavi etmekte geciktigi hastalik turudur. Cunku asla karsidan kendilerine bakmazlar herkes herseyde hatalıdır kimse onu dusunmuydur kimse onlara karsi sorumluluklarini yerine getirmiydur. Esiniz zaten hasta ise sizde hasta olana kadar ugrasmayin bırakın gitsin. Cocugunuz yokken daha kolay. Cocugunuz annesine saygi duymayan bir baba ile mi yetissin onun psikolojisi ne olacak ?

Ve esiniz narsist ise yaptığınız herseyin suclusu sizsinizdir buyuk ihtimal. Ve bu insanlar lafi cok guzel evirip cevirirler. En kotusude psikologlarin en tedavi etmekte geciktigi hastalik turudur. Cunku asla karsidan kendilerine bakmazlar herkes herseyde hatalıdır kimse onu dusunmuydur kimse onlara karsi sorumluluklarini yerine getirmiydur. Esiniz zaten hasta ise sizde hasta olana kadar ugrasmayin bırakın gitsin. Cocugunuz yokken daha kolay. Cocugunuz annesine saygi duymayan bir baba ile mi yetissin onun psikolojisi ne olacak ?

Gercektende oyle.
Ne olsa benim sucum, ama bunu bilerek yapmiyo baya otomatik olarak karsisindakini sucluyo. Ettigi kufurler icin asagilamalari icin ben aynayim ne gorursem onu veririm diyo.
empati yetenegide az, anca dusunerek anlayabiliyo gibi hisleriyle anlayamiyo benim ne hissettigimi.

cocuk cok istiyodum. 4.5 senedirde evliyiz. ama gozum hic yemiyo ve onun pismanligi ve uzuntusu cok farkli olur. bosanmakta bi o kadar zor geliyo.

Back
X