- 14 Haziran 2019
- 15.873
- 80.482
- 598
peki bu haldeyken beni boyle ezik aciz goruyoken saygisi yokken nasil hala bana suratin dusuk boyle yaparsan kaybedersin sonra kaybettigine cok yanarsin ben kendimi taniyorum tahammulum az vs gibi ayarlar verebiliyo. bunu aklim almiyo, bi insan kendini ne kadar ustte gorebilir , soyledigi seylerin farkina varmak bi yana bide modum dusuk ona iyi davranmiyorum diye bana bu konusmalari yapabiliyo.
eger gidersem geri donmemek uzere giderim. cunku asil onemli olan sey bu evden cikmak bence, bi kere yapabilir aileme bahsedersem artik geri donusu olmaz. 31 yasina giricem 1 ay sonra. insanlar ilk evliliginide bu yaslarda yapip anne oluyorlar. hayat cok umitsiz degil hala degil mi...
belki cok zaman kaybettim , 26 yasinda evlendim 4 seneyi gecti. ama yinede cok gec sayilmaz....
esimle farkli olabilecegine artik bende inanmiyorum cunku bugunku konusmaya bakin, anlatiyorum sebebini bana ezik gibi surat yapiosun konusarak anlatamiyosun sen eziksin diyo ben anlatiorum hala diyoki bos konusma vs. yani kendini haksiz gormuyoki degissin .
kendini hatali gormeyen insanda ne degisir, ne terapiye gider....
Ay çok sıkıcı.
Durup durup aynı şeyleri söylüyorsunuz. Ben çok sıkıldım en azından. Konudan çıkmadan tek söyleyebileceğim şey eşiniz değişmez, sizde gitmezsiniz. Bir ömür nasıl perişan edilir örneğisiniz yazık etmişsiniz gençliğinize.