Aldatiliyormuyum? Yasadiklarim agir yardim edin lutfen

nilayblt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2017
973
275
53
35
Merhabalar,

Uzun zamandir yazmiyodum esimle olan sorunlar iki ileri bir geri devam ediyordu daha iyice diye dusunuyodum bugun yasadigim olayi sizle paylasmak istiyorum, yorumlarinizi merak ediyorum acaba ben yaniliyomuyum diye.

Esim isten yarim gun izin aldi bugun birlikte gezelim, bayram icin eve alisveris yapalim diye. Gezdik yemek yedik markete giderken arabada telefonu caldi hoparloru acti , esimin calistigi ofisin binasindaki otelden ariyor bir kadin x bey merabalar ben ayse bisey dedi(soyadi malesef unuttum), nasilsiniz dedi esimde tesekkurler buyrun dedi oda ben su otelden ariyorum sizi yerinizdemisiniz dedi, esimde yok suanda disaridayim dedi kadinda bir kahve icelim diyecektim gibi birsey dedi. Esimde yogunum bu hafta yerimde pek yoktum haftayada bayram var yogun geciyor dedi kadinda peki o zaman gorusmek uzere gibi bisey diyip kapadi. Ben baya gerildim hayirdir bu neydi simdi dedim, oda gelen musteriler icin otelde yer ayirdiklarini surekli olarak aldiklarini ve bunun icin paket satmak istediklerini soyledi, bende kadinin cok samimi konustugunu falan sanki onunla basbasa bi kahveden bahsettigini falan soyledim.

Konu uzadi ama esim resmen bana sinirlendi baya bagirdi ne kadar aptalsin diye. Yani kendini savunmak bir yana baya bi uste cikip benim uzerime geldi.

Sonra mailini acti 2 hafta once konustum aricaklardi bu kadini tanimiorum dedi Gosterdi baska kisiler var mailde bakmadim bile ayse diye biri yok burda dedim oda baskasidir dedi o aramistir ama bana pek inandirici gelmedi nedense cunku kadin sanki esimle ilk kez konusuomus gibi degildi evet kendini tanitti ve otelden aradigini soyledi ama ne is yaptigini ve ne icin aradigini soylemedi sanki esimle daha once tanismis gibi konustu kahve icelim paketler ile ilgili bilgi vericem demedi mesela yada otelde ne is yaptigini soylemedi ..

Ben mi takiliyorum? Yanlis mi dusunuyorum sizce?

4.5 senelik evliyiz cocugumuz yok... cocuk dusunuyoruz..

Bu arada daha fiyasko bu olayin ustune markete geldik tabi gerginlik devam bende oteli arayip ben ogrenicem soyadini diyince bana senin agzina s.carim beni rezil edersen raflara sokmayayim seni dedi baska kufurlerde etti (... kodugumun salagi pic gibi) ve o esnada etrafimizdaki insanlarda duymustur :KK43: cok utandim ve uzuldum..
Hem boyle bi olay yasandi ve ustune bu sozleri isittim...

Ne yapardiniz? Her iki olay icinde soruyorum hem telefon olayi icin , hemde sozleri icin...
Kotu yani kadinin soyadini unuttum o anlik stresle tam ne dediginide kelime kelime hatirlayamiyorum gerildim. Daha once burda konu actigimda esimin narsist olabilicegini soyleyenler olmustu.. belkide tepkisi ondan boyle olabilir mi?

Desteginize ihtiyacim var..

Bana boşa kiskanclik gibi geldi. Öyle bir durum olsa arabada hoparlörle konuşmaz sonuçta. Hadi öyle bile olsa adam size aşk yaşıyoruz mu diyecek. Sizin daha akıllıca davranmanız gerekirdi. Epey gıcık olmuş olmalı eşiniz ama çok saygısız ve ağzı bozuk biriymiş. Ben olsam bu olayda en çok ona takardim

Benim dikkatimi ihanetden cok esinizin pis kufurleri cekti.
Cok terbiyesiz biri. Tam dayaklik.
Lutfen boyle birinden cocuk dusunmeyin.
İhanet konusuna geldikde ise ilk konusmalari degil.
Kendi aralarinda kahve icme konusu gecmis ki, kadin aramis kahveye davet etmis.
Kimse tanimadigi birini kahveye davet etmez.
Esiniz ihanet etmemis ama ihanet edecekmis gibi geliyor bana

Öncelikle üzüldüm bayram alışverişi diye başladığınız bi günde can sıkıcı şeyler yaşamış olmanıza.Kadının araması durumuna açıkçası isim soyisim filan belirtip aa naber diye bi giriş cümlesi kullanmadığı için çok takılmazdım.Konuşma tarzı rahatsız ettiyde biraz daha kontrollü ama sakin yaklaşırdım duruma.Bilemicem ki yaa ben bu konularda salaklıkla iyi niyet arasında kalabiliyorum ama beklemede kalın eşinize bişey söylemeyin daha da bence.Üstüne düşmeyin.
Market konusu içinse adamın gerçekten hiç bi suçu yoksa üstelemiş olmanıza sinirlenmesi çok normal ama kurduğu cümleler çook yanlış.Genel tavrı önemli hep eder mi küfür ilk kez mi duydunuz buda önemli ama ne olursa olsun bu küfürleri size edemeyeceğini hissettirmeniz önemli şuanda.Allah yardımcınız olsun inşallah

Arayan numara is yeri numarasiydi ozel numara degildi esim bilmeden acti hoparlorden. Isim soyisim verdi evet dogru ama hangi bolumden aradigini soylemedi ve sadece kahve icin goruselim diyecektim dedi.. ne icin aradiginida soylemedi.. ona takildim. He birde esim ilk kez konustugunu soylemesi, kadin sanki oyle degildi konusmasi ama emin degilim.

Malesef esim kufurlu ve kaba konusuyor.. bugunku ise ekstrem oldu biraz insanlarin icinde... :(

Çekindiği bir şey olsa hoparlörü açmazdı ,siz tam kadının ne konuştuğundan bile emin değilsiniz ,kahve içmeye mi çağırdı gibi ama tam anlayamadığınızı söylüyorsunuz ,aldatma durumu olduğunu düşünmedim ,bu olaydan fakat konuşmaları, çok terbiyesizce ,toplum için de sizi rencide etmesi hoş olmamış ,daha önceki konularda ,eşiniz için, üyelerin Narsist kişiliğe sahip olduğuyla alakalı yorumlar almışsınız ,konuları bilmiyorum ama demekki başka sıkıntılar yaşamışsınız ,Genel itibariyle ilişkiniz kötümü? eğer öyle ise çocuk neden düşünüyorsunuz ?boşanma gibi bir niyetiniz varmı ?ne bileyim hakaret aşağılama insanı soğutur ,karşı taraftan zor durum

Merhabalar,

Uzun zamandir yazmiyodum esimle olan sorunlar iki ileri bir geri devam ediyordu daha iyice diye dusunuyodum bugun yasadigim olayi sizle paylasmak istiyorum, yorumlarinizi merak ediyorum acaba ben yaniliyomuyum diye.

Esim isten yarim gun izin aldi bugun birlikte gezelim, bayram icin eve alisveris yapalim diye. Gezdik yemek yedik markete giderken arabada telefonu caldi hoparloru acti , esimin calistigi ofisin binasindaki otelden ariyor bir kadin x bey merabalar ben ayse bisey dedi(soyadi malesef unuttum), nasilsiniz dedi esimde tesekkurler buyrun dedi oda ben su otelden ariyorum sizi yerinizdemisiniz dedi, esimde yok suanda disaridayim dedi kadinda bir kahve icelim diyecektim gibi birsey dedi. Esimde yogunum bu hafta yerimde pek yoktum haftayada bayram var yogun geciyor dedi kadinda peki o zaman gorusmek uzere gibi bisey diyip kapadi. Ben baya gerildim hayirdir bu neydi simdi dedim, oda gelen musteriler icin otelde yer ayirdiklarini surekli olarak aldiklarini ve bunun icin paket satmak istediklerini soyledi, bende kadinin cok samimi konustugunu falan sanki onunla basbasa bi kahveden bahsettigini falan soyledim.

Konu uzadi ama esim resmen bana sinirlendi baya bagirdi ne kadar aptalsin diye. Yani kendini savunmak bir yana baya bi uste cikip benim uzerime geldi.

Sonra mailini acti 2 hafta once konustum aricaklardi bu kadini tanimiorum dedi Gosterdi baska kisiler var mailde bakmadim bile ayse diye biri yok burda dedim oda baskasidir dedi o aramistir ama bana pek inandirici gelmedi nedense cunku kadin sanki esimle ilk kez konusuomus gibi degildi evet kendini tanitti ve otelden aradigini soyledi ama ne is yaptigini ve ne icin aradigini soylemedi sanki esimle daha once tanismis gibi konustu kahve icelim paketler ile ilgili bilgi vericem demedi mesela yada otelde ne is yaptigini soylemedi ..

Bu arada daha fiyasko bu olayin ustune markete geldik tabi gerginlik devam bende oteli arayip ben ogrenicem soyadini diyince bana senin agzina s.carim beni rezil edersen raflara sokmayayim seni dedi baska kufurlerde etti (... kodugumun salagi pic gibi) ve o esnada etrafimizdaki insanlarda duymustur :KK43: cok utandim ve uzuldum..

Ne yapardiniz? Her iki olay icinde soruyorum hem telefon olayi icin , hemde sozleri icin...
Kotu yani kadinin soyadini unuttum o anlik stresle tam ne dediginide kelime kelime hatirlayamiyorum gerildim. Daha once burda konu actigimda esimin narsist olabilicegini soyleyenler olmustu.. belkide tepkisi ondan boyle olabilir mi?

Aldatsaydı hoparlöre almazdı ve kadın da ona X Bey diye hitap etmezdi, sizli bizli konuşmazdı. Dolayısıyla bu kadınla aralarında bir şey olduğunu sanmıyorum.

Eşinizi elinizde kesin bir şey olmadan sizi aldatmakla itham etmişsiniz. Daha önce böyle bir şey yaşadınızda mı bu kadar güvensiz oldunuz bilmiyorum. Ama ima ettiğiniz şey çok ağır. Eşiniz size aynısını yapsa, o oteli arayacağım vs dese ne hissederdiniz oradan pay biçin.

Siz ona karşı haksızlık yapmış olabilirsiniz ama bu onun yaptıklarını hak ettiğiniz anlamına gelmiyor. Eşiniz siz ona kötü davrandığınızda sizden uzaklaşma, sizden boşanma veya kanunlara aykırı bir şey yaptığınızı düşünüyorsa sizi dava etme hakkına sahip. Ama size küfretmeye, toplum içinde küçük düşürmeye vs hakkı yok. Öfke kontrolü yok sanırım.

Çift terapisine gitmeyi kabul eder mi? “İkimizin de hataları vardır” vs diyerek ikna edebilir misiniz? Çocuk fikrinden önce çift terapisine gitseniz veya eşiniz kabul etmezse, çocuğa karar vermeden önce en azından siz bireysel olarak psikoloğa gitseniz ve endişelerinizi anlatsanız faydalı olabilir.

Ihanet gibi görünmüyor ama eşiniz cidden tahammül sınırlarının ötesinde bir insan.
Herkes eşiyle tartışır vs ama böyle toplum içinde küfürler hakaretler vs nefret ederim nefret. Bir kez eşim mahallede güya şaka yaptığını sanarak sesini yükseltti avaz avaz bağırarak karşılık verdim o oldu,bir daha asla yapamadı aynı saçmalığı.

Bence siz de yapin bunu,size 1 bağırırsa siz 2 bağırın ne yapabilir ki en fazla ?

adamın aldattığını düşünmüyorum gereksiz kıskançlık gibi geldi.müsaitseniz bir kahve içelim mi konuşması hep geçer zaten iş dünyasında.abartmışsınız.he şurda adamı anlıyorum, çocuk gibi arkasından oteli ararsanız annem bile yapsa sinir küpü olurum.rezil edersiniz boş yere.iş dünyası bu çocuk oyuncağı değil ne o öyle annesi gibi peşinden sorgulamalar falan.Üst üste siz abartınca çok sinirlenmiş ve ettiği küfürler ağza alınmayacak cinsten olmuş.Aldatma falan değil de ne bu adamın siniri buna odaklanın bence.

Arayan numara is yeri numarasiydi ozel numara degildi esim bilmeden acti hoparlorden. Isim soyisim verdi evet dogru ama hangi bolumden aradigini soylemedi ve sadece kahve icin goruselim diyecektim dedi.. ne icin aradiginida soylemedi.. ona takildim. He birde esim ilk kez konustugunu soylemesi, kadin sanki oyle degildi konusmasi ama emin degilim.

Malesef esim kufurlu ve kaba konusuyor.. bugunku ise ekstrem oldu biraz insanlarin icinde... :(

Sadec kahve için demesinin sebebi eşinizin görüşmenin hangi konuda olacağını bildiği için olabilir ... insan içinde kavga edip kendinizi küçük düşürtmeyin,biraz daha soğuk kanlı olup evinizde konuşmak en iyisi

Merhabalar,

Adam suçsuz boşuna gerginlik ve kıskançlık olmuş adam zaten onunla planı olsa sizin yanınızda olmaz artı telefonu o kadar rahat açmaz ve niyeti olsa bi bahane ile sizi bırakıp giderdi....yine biri kaşınmış ta Eşiniz kaşımak istememiş onun tepkisi de ağır olmuş...

Küfüre dilini alıştırmış bi kere onu değiştirmek zor ancak o kötü söylediğinde sen de cevap ver ondan kötü ol o zaman çok dememeye baslar hakaretlere üzülsen de fark etmiyor sen güzel cevap versen daha fazlasını yapıyorlar o yüzden kendine asla hakaret ettirme ve sana edilen sözleri aynen iade et ona. Ayrıca telefonu hoparlöre almış ama karşı tarafı tanıdığında nasıl bi tepki verdiği de önemli yani panik oldu mu? Bi de bu yüzden çok alınması sinirlenmesi de normal gelmedi bana. Ama tabi siz çok üstüne gittiyseniz sinirlenmiş de olabilir. Siz bi süre bu konuda tavır yapmadan çaktırmadan takipte kalın.

Merhabalar,

aldatma ihtimali yok gibi geldi sanki bana da..zaten öyle birşey olsa eşiniz telefonu hoparlore almazdi ikincisi kadın anladığım kadarıyla satış-pazarlama kısmında çalışıyor bende farklı bir sektörde satış bölümünde çalışıyorum.Aradığımız hiç bir müşteriye size gelelim şu ürünümüz var bunu sunacağız vs demeyiz.Müsaitseniz bir kahve içmeye gelelim deriz gittiğimizde sohbet havasında satış yapmaya çalışırız.Nitekim kadın turızm hizmet sektöründe telefonda tabiki kahve içelim diyecek.Bu diyalogda aldatma yok bence siz boşuna kıskançlık yapmışsınız.Lakin eşinizin öfke kontrolunde sorun var anladığım kadarıyla size küfür etmesi hoş olmamış.Sizin sebepsiz kıskançlık yapmış olduğunuzu düşünüyor hatta tepkiniz otelı ararım vs gıbi bısey oldugu ıcın onu küçük düşüreceğinizi düşündü (ki yaparsanız böyle birşey adam haklı asla yapmayın) ama yaptığı size de buyuk saygısızlık.İlişkinizde güven problemi var bence bunu da sorgulayın

Back
X