Aldatiliyormuyum? Yasadiklarim agir yardim edin lutfen

İş hayatına ve jargonuna çok uzaksınız anlaşılan.

Herkes kendine güvenilmemeyi çok içselleştirmiş anlaşılan. Kimse takılmamış ama eşinizi ihanetle itham etmişsiniz resmen. Bu, kendini bilen bir insan için çok büyük bir hakaret, küfürden çok daha onur kırıcı bir davranış.

Bence şükredin eşiniz sadece küfür etmiş, direkt adliyeyede götürebilirdi.. ki öylesi çok daha seviyeli olurdu

Hoporleri açmazdı diyeceğim iş yeri numarasıymış, kadın belki bilerek iş yerinden aradı oda unuttu, ben takardım evet normal değil

Önceden vukuatı yoksa dedikleri dogrudur. Aldatmadan ziyade o küfürler ne öyle. Hiç mi saygınız yok birbirinize karşı. Çocuk oldu mu gerçekten daha beteri oluyor. En önemlisi aranızdaki saygı

Sizin tavriniz cok yanlis is hayati boyle malesefki ama esinizin size olan tavri cok daha yanlis. Benim esime toplanti sonrasi evde icki teklifleri bile geliyor ama kibarca reddedp eve gelip bana soyluyor ve guluyoruz. Malesef ozel sektor pis biraz ama esine guveniyorsan asla dert etme ve ona bu yakistirmalari yapma

SENİN Eşin seni aldatmasına ramak kalmış .iş için miş de ,korkacak bi şeyi olsa hoparlörü açmazmış da . Zaten şirket numarasıyla aranmış . Açmazsa sen kıllanacaktın .Aşırı tepkisi de suçluluk psikolojisi. Eşin ne iş yapıyor da elin karılarıyla kahveye sözleşiyor.Aaaaaahhhh yeter be ! Çıkarın şu at gözlüklerinizi

Aldatmıyorsa ne olacak ki adama bakar mısınız. Her tarafı sadakat olsa nolur bunun. Rafa sokarım ne la. Piç ne. Bir kadına, hele ki kendi namusuna, erkek erkeğe kavga eder gibi (buradan erkek erkeğe kavga edenleri de kınıyorum, kamu spotu) küfürleri dayamış onursuz herif. Yakında yumruk atmaya da başlar bu. İğrenç. Tam boşamalık. 🤮

Hanimefendi esinizden once sizin tedavi olmaniz lazim. Eski konulariniza baktim,size edilen onca hakarete, küfüre, assagilamaga rağmen hala bosmayip cocuk düşünüyormusunuz? Bu adam cokmu zengin kopamama amaciniz ne? Ya madem bosanmicaniz ne diye gelip yediğiniz hakaret ve kufurleri yazıyorsunuz. Millet size sayfalarca yaziyor ama kaale aldiginiz yok
Siz kusura bakmayinda daha cook boyle hakaret yer oturursunuz
Insan gururuna yediremez. Size ne saygisi var ne sevgisi..

Arkadaslar bosa yorum yapip fikir vermeyin, çünkü hanimefendi pek dinlemiyor.

Allah ikinizede akil fikir versin. O adami hala koca diye yaniniz da taşımaya devam edin

Aldatmıyorsa ne olacak ki adama bakar mısınız. Her tarafı sadakat olsa nolur bunun. Rafa sokarım ne la. Piç ne. Bir kadına, hele ki kendi namusuna, erkek erkeğe kavga eder gibi (buradan erkek erkeğe kavga edenleri de kınıyorum, kamu spotu) küfürleri dayamış onursuz herif. Yakında yumruk atmaya da başlar bu. İğrenç. Tam boşamalık. 🤮
Ya sen hanfendinin actigi son 3 4 bölüme baksana. Yemedigin hakaret kufurler yok hep kocasi hakkinda konu açıyor. Ama kimseyi dinlemiyor uygilama yok. Okurken sok olur ve nasil hala evli dersin

Bence de konuşmanın vakti gelmiş al karşına insan gibi konuşun. Seni boyle aşağılayamaz.

Oteldeyim kahve içelim olayı da ayrı bir saçmalık. O ne ya :) is yerinize geleceğim bir kahvenizi içeyim vs dese tamam. Siz bu yuzden suphelendiniz ama gercekten aldatma olmayabilir. Benzemiyor da. Burada ustunde durmaniz gereken husus esiniz sizi asiri derecede kucuk onemsiz goruyor. Kaubetme korkusu yok adamda. Ona haddini bildirin.

boşuna kendinizi üzmüşsünüz. ben de sık sık otel personeliyle görüşürüm. misafirlerimizi onlara emanet ediyoruz arayı iyi tutmak gerekir.

Merhabalar,

Uzun zamandir yazmiyodum esimle olan sorunlar iki ileri bir geri devam ediyordu daha iyice diye dusunuyodum bugun yasadigim olayi sizle paylasmak istiyorum, yorumlarinizi merak ediyorum acaba ben yaniliyomuyum diye.

Esim isten yarim gun izin aldi bugun birlikte gezelim, bayram icin eve alisveris yapalim diye. Gezdik yemek yedik markete giderken arabada telefonu caldi hoparloru acti , esimin calistigi ofisin binasindaki otelden ariyor bir kadin x bey merabalar ben ayse bisey dedi(soyadi malesef unuttum), nasilsiniz dedi esimde tesekkurler buyrun dedi oda ben su otelden ariyorum sizi yerinizdemisiniz dedi, esimde yok suanda disaridayim dedi kadinda bir kahve icelim diyecektim gibi birsey dedi. Esimde yogunum bu hafta yerimde pek yoktum haftayada bayram var yogun geciyor dedi kadinda peki o zaman gorusmek uzere gibi bisey diyip kapadi. Ben baya gerildim hayirdir bu neydi simdi dedim, oda gelen musteriler icin otelde yer ayirdiklarini surekli olarak aldiklarini ve bunun icin paket satmak istediklerini soyledi, bende kadinin cok samimi konustugunu falan sanki onunla basbasa bi kahveden bahsettigini falan soyledim.

Konu uzadi ama esim resmen bana sinirlendi baya bagirdi ne kadar aptalsin diye. Yani kendini savunmak bir yana baya bi uste cikip benim uzerime geldi.

Sonra mailini acti 2 hafta once konustum aricaklardi bu kadini tanimiorum dedi Gosterdi baska kisiler var mailde bakmadim bile ayse diye biri yok burda dedim oda baskasidir dedi o aramistir ama bana pek inandirici gelmedi nedense cunku kadin sanki esimle ilk kez konusuomus gibi degildi evet kendini tanitti ve otelden aradigini soyledi ama ne is yaptigini ve ne icin aradigini soylemedi sanki esimle daha once tanismis gibi konustu kahve icelim paketler ile ilgili bilgi vericem demedi mesela yada otelde ne is yaptigini soylemedi ..

Ben mi takiliyorum? Yanlis mi dusunuyorum sizce?

4.5 senelik evliyiz cocugumuz yok... cocuk dusunuyoruz..

Bu arada daha fiyasko bu olayin ustune markete geldik tabi gerginlik devam bende oteli arayip ben ogrenicem soyadini diyince bana senin agzina s.carim beni rezil edersen raflara sokmayayim seni dedi baska kufurlerde etti (... kodugumun salagi pic gibi) ve o esnada etrafimizdaki insanlarda duymustur :KK43: cok utandim ve uzuldum..
Hem boyle bi olay yasandi ve ustune bu sozleri isittim...

Ne yapardiniz? Her iki olay icinde soruyorum hem telefon olayi icin , hemde sozleri icin...
Kotu yani kadinin soyadini unuttum o anlik stresle tam ne dediginide kelime kelime hatirlayamiyorum gerildim. Daha once burda konu actigimda esimin narsist olabilicegini soyleyenler olmustu.. belkide tepkisi ondan boyle olabilir mi?

Desteginize ihtiyacim var..
Öyle bir durum olsa eşiniz hoparlöre vermez.Kadınında bir kahve içelim dediği derler ya bir kahve içelim yani iş konuşmak babında.Ben olsam kadınla kahve içme düşüncesi benide sinir eder ama işi buysa yapıcak bir şey yok.Eşinizin lafları hiç hoş değil fakat öyle bir şey olmadığı halde üstelediyseniz ondandır bu kadar siniri bir de oteli aramaktan bahsetmişinizdir olmayan bir şey için böyle davranıp rezil edicek olmanızadır bu öfkesi.Bence içiniz rahat olsun aldatma yoktur

bi kadın böyle bi durumdan irrite oluyorsa gerçekten büyütmüyordur bence. hoşlanmamakta haklısınız. eşinizin üste çıkması hata. muhtemelen gerilince siz de agresif davrandınız, eşiniz buna daha bozuldu.
ama küfür etmesi kesinlikle doğru değil.
böyle durumlarda erkekler bişey yapmamış olsalar bile neden direkt savunmaya geçer anlamış değilim.
yanlış anlamışsın diyip bi sarılıp gönül almak çok mu zor ? neden direkt üste çıkma ve en kötüsü hakaret?

ben işyerinde satınalma pozisyonundayım, böyle pozisyonda çalışan arkadaşlar da bilir ki, satış ittifakı kurulan firmaların pazarlama grubu samimi konuşur.
Benimle de bir otelin müdürü böyle konuşmuştu, otelimize buyrun, çayımızı kahvemizi için biz gelelim ne zaman müsaitsiniz vs gibi.
Kadın da samimiyet kurarak iş yapmayı sevenlerden belli ki... Eşinizin bence üstüne çok gitmeyin hoparlöre alıp konuşan insandan kötü bişey beklemeyin.
Size çıkışması yanlış olmuş, ama benim eşim de bi konuda açıklama yaptığı halde üstüne gidilirse küfreder. Eşiniz açıklama yaptığı halde, telefonu sizden saklamayarak konuştuğu halde hatta mailini açtığı halde size yeterli gelmemiş kadının soyadını öğrenicem demişiniz. Çıkışması normal değil mi ?
Maalesef bazı erkeklerin böyle kötü bir mizacı var... Ama Bayram arefesi tatsızlık yaşamayın anlaşın tatlıya bağlayın :KK200:

Merhabalar,

Uzun zamandir yazmiyodum esimle olan sorunlar iki ileri bir geri devam ediyordu daha iyice diye dusunuyodum bugun yasadigim olayi sizle paylasmak istiyorum, yorumlarinizi merak ediyorum acaba ben yaniliyomuyum diye.

Esim isten yarim gun izin aldi bugun birlikte gezelim, bayram icin eve alisveris yapalim diye. Gezdik yemek yedik markete giderken arabada telefonu caldi hoparloru acti , esimin calistigi ofisin binasindaki otelden ariyor bir kadin x bey merabalar ben ayse bisey dedi(soyadi malesef unuttum), nasilsiniz dedi esimde tesekkurler buyrun dedi oda ben su otelden ariyorum sizi yerinizdemisiniz dedi, esimde yok suanda disaridayim dedi kadinda bir kahve icelim diyecektim gibi birsey dedi. Esimde yogunum bu hafta yerimde pek yoktum haftayada bayram var yogun geciyor dedi kadinda peki o zaman gorusmek uzere gibi bisey diyip kapadi. Ben baya gerildim hayirdir bu neydi simdi dedim, oda gelen musteriler icin otelde yer ayirdiklarini surekli olarak aldiklarini ve bunun icin paket satmak istediklerini soyledi, bende kadinin cok samimi konustugunu falan sanki onunla basbasa bi kahveden bahsettigini falan soyledim.

Konu uzadi ama esim resmen bana sinirlendi baya bagirdi ne kadar aptalsin diye. Yani kendini savunmak bir yana baya bi uste cikip benim uzerime geldi.

Sonra mailini acti 2 hafta once konustum aricaklardi bu kadini tanimiorum dedi Gosterdi baska kisiler var mailde bakmadim bile ayse diye biri yok burda dedim oda baskasidir dedi o aramistir ama bana pek inandirici gelmedi nedense cunku kadin sanki esimle ilk kez konusuomus gibi degildi evet kendini tanitti ve otelden aradigini soyledi ama ne is yaptigini ve ne icin aradigini soylemedi sanki esimle daha once tanismis gibi konustu kahve icelim paketler ile ilgili bilgi vericem demedi mesela yada otelde ne is yaptigini soylemedi ..

Ben mi takiliyorum? Yanlis mi dusunuyorum sizce?

4.5 senelik evliyiz cocugumuz yok... cocuk dusunuyoruz..

Bu arada daha fiyasko bu olayin ustune markete geldik tabi gerginlik devam bende oteli arayip ben ogrenicem soyadini diyince bana senin agzina s.carim beni rezil edersen raflara sokmayayim seni dedi baska kufurlerde etti (... kodugumun salagi pic gibi) ve o esnada etrafimizdaki insanlarda duymustur :KK43: cok utandim ve uzuldum..
Hem boyle bi olay yasandi ve ustune bu sozleri isittim...

Ne yapardiniz? Her iki olay icinde soruyorum hem telefon olayi icin , hemde sozleri icin...
Kotu yani kadinin soyadini unuttum o anlik stresle tam ne dediginide kelime kelime hatirlayamiyorum gerildim. Daha once burda konu actigimda esimin narsist olabilicegini soyleyenler olmustu.. belkide tepkisi ondan boyle olabilir mi?

Desteginize ihtiyacim var..

Öyle bir şey olsa ne otel numarası olsun ne de özel fark etmez korkar açamaz telefonu.Biraz kendinize güvenin hemen aldatıyor musun kadının soyadını öğrenicem gibi tavırlarınızla kendinizi düşürmüşsünüz.Kendinize saygınız olsun.Sizi aldatan kendisi kaybeder.Kendinize saygı duyarsanız eşiniz de size güzel güzel açıklama yapar saygı duyar

Aldatsaydı hoparlöre almazdı ve kadın da ona X Bey diye hitap etmezdi, sizli bizli konuşmazdı. Dolayısıyla bu kadınla aralarında bir şey olduğunu sanmıyorum.

Eşinizi elinizde kesin bir şey olmadan sizi aldatmakla itham etmişsiniz. Daha önce böyle bir şey yaşadınızda mı bu kadar güvensiz oldunuz bilmiyorum. Ama ima ettiğiniz şey çok ağır. Eşiniz size aynısını yapsa, o oteli arayacağım vs dese ne hissederdiniz oradan pay biçin.

Siz ona karşı haksızlık yapmış olabilirsiniz ama bu onun yaptıklarını hak ettiğiniz anlamına gelmiyor. Eşiniz siz ona kötü davrandığınızda sizden uzaklaşma, sizden boşanma veya kanunlara aykırı bir şey yaptığınızı düşünüyorsa sizi dava etme hakkına sahip. Ama size küfretmeye, toplum içinde küçük düşürmeye vs hakkı yok. Öfke kontrolü yok sanırım.

Çift terapisine gitmeyi kabul eder mi? “İkimizin de hataları vardır” vs diyerek ikna edebilir misiniz? Çocuk fikrinden önce çift terapisine gitseniz veya eşiniz kabul etmezse, çocuğa karar vermeden önce en azından siz bireysel olarak psikoloğa gitseniz ve endişelerinizi anlatsanız faydalı olabilir.

hayir daha once aldatma vs bi sorun yasamadik, aslinda esimi suclamak istemedim sadece bu neydi simdi dedim yani bu kadinin samimi tavri vs, o da pazarlama calisani boyle konusuyodur vs anlatti ben sanki seni taniyo gibiydi vs dedikce yukseldi sinirini kontrol edemeyip bana cikisti. aslinda direk aldatiyosun beni gibi bi tavir sergilemedim.
oteli aricam dememde benim sinirimle cikti agzimdan..

terapi aliyodum daha once, esim cift terapisine gelmez kendinde sorun gormuyo bosa vakit kaybi olarak goruyo.. ben belki tekrar gorusmeye baslayabilirim ama

adamın aldattığını düşünmüyorum gereksiz kıskançlık gibi geldi.müsaitseniz bir kahve içelim mi konuşması hep geçer zaten iş dünyasında.abartmışsınız.he şurda adamı anlıyorum, çocuk gibi arkasından oteli ararsanız annem bile yapsa sinir küpü olurum.rezil edersiniz boş yere.iş dünyası bu çocuk oyuncağı değil ne o öyle annesi gibi peşinden sorgulamalar falan.Üst üste siz abartınca çok sinirlenmiş ve ettiği küfürler ağza alınmayacak cinsten olmuş.Aldatma falan değil de ne bu adamın siniri buna odaklanın bence.

kadinin konusmasi cok samimi geldi ve hani kendini tanitmadi sunun icin ariyorum demedi bende ordan esimle tanistigini ve esime hafiften yazdigini dusundum, onu sorguladim. esimde kendince bisiler anlatip sonrasinda sinirlenip cigrindan cikti.
saygili konusma hic yok, durmasi gereken yeri kesinlikle bilmiyo. ve narsistik ozellikleri oldugu icin benim hakettigimi dusunuyo. simdi ona sorsan nilayda ustume gelmeseydi, beni suclamasaydi, haketti der. sorumlulugunu almiyo kendi sozlerinin. ne dese ben haketmis oluyorum.

Sadec kahve için demesinin sebebi eşinizin görüşmenin hangi konuda olacağını bildiği için olabilir ... insan içinde kavga edip kendinizi küçük düşürtmeyin,biraz daha soğuk kanlı olup evinizde konuşmak en iyisi

bende ayni seyi soyledim dun markette, bana soylenerek seninle evlendigime bazen ne kadar pisman oluyorum dedi, bakliyat reyonundayiz yani insanlar alisveris yapiyo :) bende ne konusacaksan evde konus dedim gittim. ben kendimce sogukkanliyim bence. bu kadar kufur yiyip ona bagirip cagirmadim orda.

Back
X