Aldatiliyormuyum? Yasadiklarim agir yardim edin lutfen

Biri kahveye çağırmış x bey diye konuşmuş. Elbette aldatmıyor... Dediği gibi iş için arıyor. Ben inandım ki şüpheci birisiyimdir. Özür dileyin barışın :KK200: :KK68:

Alıntı
Bu arada daha fiyasko bu olayin ustune markete geldik tabi gerginlik devam bende oteli arayip ben ogrenicem soyadini diyince bana senin agzina s.carim beni rezil edersen raflara sokmayayim seni dedi baska kufurlerde etti (... kodugumun salagi pic gibi) ve o esnada etrafimizdaki insanlarda duymustur :KK43: cok utandim ve uzuldum..
Hem boyle bi olay yasandi ve ustune bu sozleri isittim...
Alıntı

Bu kısım için adamda tahammül bırakmamışsınız. Çok ağzı bozuk. Törpüleyin, bu hale getirmeyin tartışmaları. Çift terapisi iyi olur.

Merhabalar,

Uzun zamandir yazmiyodum esimle olan sorunlar iki ileri bir geri devam ediyordu daha iyice diye dusunuyodum bugun yasadigim olayi sizle paylasmak istiyorum, yorumlarinizi merak ediyorum acaba ben yaniliyomuyum diye.

Esim isten yarim gun izin aldi bugun birlikte gezelim, bayram icin eve alisveris yapalim diye. Gezdik yemek yedik markete giderken arabada telefonu caldi hoparloru acti , esimin calistigi ofisin binasindaki otelden ariyor bir kadin x bey merabalar ben ayse bisey dedi(soyadi malesef unuttum), nasilsiniz dedi esimde tesekkurler buyrun dedi oda ben su otelden ariyorum sizi yerinizdemisiniz dedi, esimde yok suanda disaridayim dedi kadinda bir kahve icelim diyecektim gibi birsey dedi. Esimde yogunum bu hafta yerimde pek yoktum haftayada bayram var yogun geciyor dedi kadinda peki o zaman gorusmek uzere gibi bisey diyip kapadi. Ben baya gerildim hayirdir bu neydi simdi dedim, oda gelen musteriler icin otelde yer ayirdiklarini surekli olarak aldiklarini ve bunun icin paket satmak istediklerini soyledi, bende kadinin cok samimi konustugunu falan sanki onunla basbasa bi kahveden bahsettigini falan soyledim.

Konu uzadi ama esim resmen bana sinirlendi baya bagirdi ne kadar aptalsin diye. Yani kendini savunmak bir yana baya bi uste cikip benim uzerime geldi.

Sonra mailini acti 2 hafta once konustum aricaklardi bu kadini tanimiorum dedi Gosterdi baska kisiler var mailde bakmadim bile ayse diye biri yok burda dedim oda baskasidir dedi o aramistir ama bana pek inandirici gelmedi nedense cunku kadin sanki esimle ilk kez konusuomus gibi degildi evet kendini tanitti ve otelden aradigini soyledi ama ne is yaptigini ve ne icin aradigini soylemedi sanki esimle daha once tanismis gibi konustu kahve icelim paketler ile ilgili bilgi vericem demedi mesela yada otelde ne is yaptigini soylemedi ..

Ben mi takiliyorum? Yanlis mi dusunuyorum sizce?

4.5 senelik evliyiz cocugumuz yok... cocuk dusunuyoruz..

Bu arada daha fiyasko bu olayin ustune markete geldik tabi gerginlik devam bende oteli arayip ben ogrenicem soyadini diyince bana senin agzina s.carim beni rezil edersen raflara sokmayayim seni dedi baska kufurlerde etti (... kodugumun salagi pic gibi) ve o esnada etrafimizdaki insanlarda duymustur :KK43: cok utandim ve uzuldum..

Ne yapardiniz? Her iki olay icinde soruyorum hem telefon olayi icin , hemde sozleri icin...
Kotu yani kadinin soyadini unuttum o anlik stresle tam ne dediginide kelime kelime hatirlayamiyorum gerildim. Daha once burda konu actigimda esimin narsist olabilicegini soyleyenler olmustu.. belkide tepkisi ondan boyle olabilir mi?

Desteginize ihtiyacim var..

Kıskançlığınız boşa bence , eşiniz sinirlenmekte haklı ama ağzı bozuk biri sanırım öfkesini gösteriş şekli ne olursa olsun çok yanlış
Her konuda böyle mi gösterir kontrolsüzce mi davranır ?

İhanet olsaydı sesli dinletmezdi size de.
Sizi eski konularınızı biliyorum hatırlıyorum
Eşinizin size zaten saygısı yok sevgisi var mı muamma.
O yüzden o küfürlere hiç şaşırmadım
Valla nereye kadar çekebilirsiniz ki onu ancak ezilmeye devam edersiniz..

Çekindiği bir şey olsa hoparlörü açmazdı ,siz tam kadının ne konuştuğundan bile emin değilsiniz ,kahve içmeye mi çağırdı gibi ama tam anlayamadığınızı söylüyorsunuz ,aldatma durumu olduğunu düşünmedim ,bu olaydan fakat konuşmaları, çok terbiyesizce ,toplum için de sizi rencide etmesi hoş olmamış ,daha önceki konularda ,eşiniz için, üyelerin Narsist kişiliğe sahip olduğuyla alakalı yorumlar almışsınız ,konuları bilmiyorum ama demekki başka sıkıntılar yaşamışsınız ,Genel itibariyle ilişkiniz kötümü? eğer öyle ise çocuk neden düşünüyorsunuz ?boşanma gibi bir niyetiniz varmı ?ne bileyim hakaret aşağılama insanı soğutur ,karşı taraftan zor durum

Bir kahve icelim diyecektim dedi kadin, yerinizdeyseniz falan dedi esim yokum diyince size bir kahve ikram edelim diyecektim gibi biseyler dedi o anda gerildigim icin kelime kelime hatirlayamiyorum..
aldatma yoktur sanirim bey dedigi icin ama bu samimiyet hakkini nereden buluyo o kadin onuda anlayamadim.
Malesef saygi sorunumuz var esim sinirlarini bilmiyor iste gordugunuz gibi sinirlendiginde bunu bana bu sekilde yansitabiliyor....

İhanet olsaydı sesli dinletmezdi size de.
Sizi eski konularınızı biliyorum hatırlıyorum
Eşinizin size zaten saygısı yok sevgisi var mı muamma.
O yüzden o küfürlere hiç şaşırmadım
Valla nereye kadar çekebilirsiniz ki onu ancak ezilmeye devam edersiniz..

Numara is telefonuydu cep degil, kayitlida degildi bilememistir. Ama bey diye hitap etti kadin, sadece esim ben tanimiorum demesine ama kadinin samimiyetine sasirdim. Satis yapicak oldugu icinde olabilir tabiki emin degilim.
:/ bende bilmiyorum cok saygisiz gercektende , cok soguyorum bende boyle olunca

aldatma ihtimali yok gibi geldi sanki bana da..zaten öyle birşey olsa eşiniz telefonu hoparlore almazdi ikincisi kadın anladığım kadarıyla satış-pazarlama kısmında çalışıyor bende farklı bir sektörde satış bölümünde çalışıyorum.Aradığımız hiç bir müşteriye size gelelim şu ürünümüz var bunu sunacağız vs demeyiz.Müsaitseniz bir kahve içmeye gelelim deriz gittiğimizde sohbet havasında satış yapmaya çalışırız.Nitekim kadın turızm hizmet sektöründe telefonda tabiki kahve içelim diyecek.Bu diyalogda aldatma yok bence siz boşuna kıskançlık yapmışsınız.Lakin eşinizin öfke kontrolunde sorun var anladığım kadarıyla size küfür etmesi hoş olmamış.Sizin sebepsiz kıskançlık yapmış olduğunuzu düşünüyor hatta tepkiniz otelı ararım vs gıbi bısey oldugu ıcın onu küçük düşüreceğinizi düşündü (ki yaparsanız böyle birşey adam haklı asla yapmayın) ama yaptığı size de buyuk saygısızlık.İlişkinizde güven problemi var bence bunu da sorgulayın

Sizin mesajiniza sevindim satis bolumunde calistiginiz icin anliyosunuzdur, esim diyoki satis bolumu arayacakti beni ama bu kadini kisisel olarak tanimiyorum. Ama kadin telefonda ne kadar bey diye hitap etsede taniyomuscasina konustu kahve icin davet edicektim vs sasirdim bende bide kendini tanitmadi iste otelden aradigini soyledi ama ne icin aradigini soylemedi belkide dediginiz gibi o esnada yuz yuze konusmak icindi..
oteli arayip kim oldugumu soylemeden kadinin soyadini sormak istiyorum ama belli olurmuki, yada ters olurmu?
Kufur hakaret kabaliklari son noktada heleki boyle sinirlendiginde cidden dusunmeden konusuyo

Kıskançlığınız boşa bence , eşiniz sinirlenmekte haklı ama ağzı bozuk biri sanırım öfkesini gösteriş şekli ne olursa olsun çok yanlış
Her konuda böyle mi gösterir kontrolsüzce mi davranır ?

Genellikle kabalasir evet, kendi sinirini kontrol altina almasi gerektigini dusunmuyo bana oldugu gibi yansitabiliyo bu sekilde. Durmasi gereken yer yokmus gibi .. benim acimdan cok utanc verici bi durum

Bizim de yurtdışından şirkete çok misafir gelir Bu sebeple çok rezervasyon actitiyoruz Ofise yakın civardaki bütün oteller tek tek bizi arar Firmamizi ve sahsimizi yere göğe sigdiramaz iltifatlar eder bizi ikna etmeye çalışırlar Çikolatalar çiçekler falan filan Çoğu bayan üstelik bende bayanken duyduğum iltifatlar komplimanlar çabası.. Normalde asistanlar ilgilenir ama tercih bizde olduğunu düşünüp bize kadar gelirler.. Eşinizin durumu gerçek olabilir..

Ayrıca oteli arayıp soy adını alıp ne yapacaksınız ki ? Eşinizin sadece küfür etmesi haricinde gerçekten rezil etmekten öteye geçmezdi.. ilgili olsalar otel telefonundan değil direkt cep telefonundan arardi.. Kahve içmeye direkt ofisine giderdi.. ki zaten muhakkak ilişkisi olsa evli olduğunu bilir sizin yaninizdayken aramazdi.

Ayrıca hafiyelik yapmayı düşünüyorsanız arayacağım deyip kendinizi niye ifşa ediyorsunuz ki 🧐 madem içinize kurt düştü gizli gizli takip edin Adam önlem almasin

Kadın samimi olsa soyadını niye söylesin. Demek ki konuşmuyorlar .

Eşinizin küfürleri akıllara zarar. Ilk defa mi böyle küfür ediyor ?

Sizin tepkiniz ne oldu ?

Sizin mesajiniza sevindim satis bolumunde calistiginiz icin anliyosunuzdur, esim diyoki satis bolumu arayacakti beni ama bu kadini kisisel olarak tanimiyorum. Ama kadin telefonda ne kadar bey diye hitap etsede taniyomuscasina konustu kahve icin davet edicektim vs sasirdim bende bide kendini tanitmadi iste otelden aradigini soyledi ama ne icin aradigini soylemedi belkide dediginiz gibi o esnada yuz yuze konusmak icindi..
oteli arayip kim oldugumu soylemeden kadinin soyadini sormak istiyorum ama belli olurmuki, yada ters olurmu?
Kufur hakaret kabaliklari son noktada heleki boyle sinirlendiginde cidden dusunmeden konusuyo
bence kadının peşine düşmene gerek yok eğer için rahatlayacaksa ismini hatırlıyorsundur örnegın ayşe (kafandan bir soyısmı uydur)ulasmak ıstıyorum gorusebılır mıyım dıye sor.Muhtemelen sana burda öyle biri çalışmıyor dıye
dogrusuyla adını soyadını soyler hatta ayşe bilmem ne olabılır mı der??ya da sen (öyle biri burda çalışmıyor cevabından sonra dogrultma gelmedıyse)ya ayşe hanımdı acaba soyadınımı karıştırdım de karşı taraf yine söyleyebılır ama direkt sorman abes olur .Kadının soyadına ulaşıp napacaksın ki??o kadın o kurumu temsilen eşinle göeüşmek ıstıyor ben de soyadımı söylemem ben mesela kendını tanıtmada ısım yeterlı.Gercekten üstünde duracağın mevzu bu değil bence.Sana saygısızca küfür etmesi bu konuda nasıl böyle sana karşı pervasız oldugunu kendine de sor ona da sor bence.Saygı olmadan nasıl evlilik yürütülebilir??Çocugumuz yok demişsin sen eşine daha guvenmıyorsun en kucuk mevzudan neler yaşamışsınız yazık çocuk olsa onun yanında da böyle küfürlü mü konuşacak yaralayacak seni??izin verme buna .Ya da bu küçücük olayda seni böyle kıskanclıya sürdüyse bundan önce güvenle alakalı problemmi yaşadınız?yoksa sen karakter olarak kıskanç bir kadın mısın?bunu çözün aşın

Benim kardesim de turizm isinde otel yemek vs ayarlar.Kahve icmek,yemek ismarlamak gibi seyler duyuyorum kendisinden.Bu isler böyle yürüyor olabilir.Küfür olayina ben de arkadaslar gibi takildim.Çok tahammülsüz ve saygısız bir esiniz var ve bence asil sorun bu gibi geldi bana.

Bence esınızın soyledıgı sebep mantıklı paket var konusalım demezkı tabıkı kahve ıcelım der. Bıde oyle bısey olsa sızın duymayacagınız sekılde konusurdu sonucta kadın bılmıyor sızın orda oldıgunızu ve duudugunuzu baska bısey olsa dırek soylerdı. Kadının konusmasıda cok samımı degılmıs anlattıgınıza gore. Kufur etmesı hos degıl ama ben oösam esım ıs yaptıgım ımsanları arayıp kıskanclıgı ıfade eden bı soru soracam dese bende cıldırırım aratmam resmen rezıllım

Eşinizin tepkileri söylediği sözler çok çok itici ben sırf bu yüzden bile ayrilirim eşimden ciddiyim çocuk işini erteleyin biraz daha bence

Buradakilerin fikrini niye soruyorsunuz ki?! Eşiniz hep aynı adam, aynı şeyleri yapıyor. Yapmaya da devam edecek. Buna rağmen çocuk yapmayı düşünüyormuşsunuz. Yine bir aydınlanmaya yaşamayacağınıza göre böyle gelmiş böyle gidecek.

Merhabalar,

Uzun zamandir yazmiyodum esimle olan sorunlar iki ileri bir geri devam ediyordu daha iyice diye dusunuyodum bugun yasadigim olayi sizle paylasmak istiyorum, yorumlarinizi merak ediyorum acaba ben yaniliyomuyum diye.

Esim isten yarim gun izin aldi bugun birlikte gezelim, bayram icin eve alisveris yapalim diye. Gezdik yemek yedik markete giderken arabada telefonu caldi hoparloru acti , esimin calistigi ofisin binasindaki otelden ariyor bir kadin x bey merabalar ben ayse bisey dedi(soyadi malesef unuttum), nasilsiniz dedi esimde tesekkurler buyrun dedi oda ben su otelden ariyorum sizi yerinizdemisiniz dedi, esimde yok suanda disaridayim dedi kadinda bir kahve icelim diyecektim gibi birsey dedi. Esimde yogunum bu hafta yerimde pek yoktum haftayada bayram var yogun geciyor dedi kadinda peki o zaman gorusmek uzere gibi bisey diyip kapadi. Ben baya gerildim hayirdir bu neydi simdi dedim, oda gelen musteriler icin otelde yer ayirdiklarini surekli olarak aldiklarini ve bunun icin paket satmak istediklerini soyledi, bende kadinin cok samimi konustugunu falan sanki onunla basbasa bi kahveden bahsettigini falan soyledim.

Konu uzadi ama esim resmen bana sinirlendi baya bagirdi ne kadar aptalsin diye. Yani kendini savunmak bir yana baya bi uste cikip benim uzerime geldi.

Sonra mailini acti 2 hafta once konustum aricaklardi bu kadini tanimiorum dedi Gosterdi baska kisiler var mailde bakmadim bile ayse diye biri yok burda dedim oda baskasidir dedi o aramistir ama bana pek inandirici gelmedi nedense cunku kadin sanki esimle ilk kez konusuomus gibi degildi evet kendini tanitti ve otelden aradigini soyledi ama ne is yaptigini ve ne icin aradigini soylemedi sanki esimle daha once tanismis gibi konustu kahve icelim paketler ile ilgili bilgi vericem demedi mesela yada otelde ne is yaptigini soylemedi ..

Ben mi takiliyorum? Yanlis mi dusunuyorum sizce?

4.5 senelik evliyiz cocugumuz yok... cocuk dusunuyoruz..

Ne yapardiniz? Her iki olay icinde soruyorum hem telefon olayi icin , hemde sozleri icin...
Kotu yani kadinin soyadini unuttum o anlik stresle tam ne dediginide kelime kelime hatirlayamiyorum gerildim. Daha once burda konu actigimda esimin narsist olabilicegini soyleyenler olmustu.. belkide tepkisi ondan boyle olabilir mi?

Desteginize ihtiyacim var..
Yani afedersiniz ama eşiniz salak mı sizi aldatıyor olsa hoparlöre mi verir. Vallahi adamı çileden çıkarmışsınız. Pes demek geldi içinden.

Back
X