arabada karsilikli gerginlik oldu sonra dozaji yukseltti cirkinlesti ben sustum. indik markette devam etti o oyle konusunca yanindan uzaklastim utandigim icin etrafa karsi.
bugunku olayi anlatmak istiyorum. sabah kahvalti yaptik bana bi konusma yapti esim iste boyle suratlar yaptigin surece aile mimlenirsin bohem teyze derler sana dedi, nasil yani dedim, boyle surat yaparak benden bisey umuyosan tuvalet sifonunu daha cok umursuyorum haberin olsun dedi. bu tavirlarinla triplerinle cok kaybedersin dedi. ben sustum genel olarak senin dusuncen ok neyse falan dedim takmadim. sonra odama cekildim giyiniyodum anneanneme bayram tebrigine gidicez, geldi iste kilo vermis onu soyledi, tiras olayimmi dedi vs konusmaya calisti ayni bos suratla cevap verdim. anneanneme gittik disariya bisey belli etmedik, cikinca esim yine cocuk mevzusu falan gunluk konusmalar yapti ben yine ayniydim. sonra bana yine bi konusma yapti yolda eve donerken bu suratlari yapiosun diye eve gelmek istemiorum yuzun gulmuyo vs dedi, boyle yaparak sen kaybedersin sonra bu suratlari yapacagin biri olmaz dedi, ah nerden surat yaptim diye yanarsin dedi. konusmayarak surat yapan insan iki yuzludur eziktir dedi , biseyi olan konusur dedi, dedi de dedi.
bende bana hakaret kufur eden birine karsi guler yuzlu olamiyorum dedim. kufur hakaret etmezsen beni asagilamazsan bende boyle olmam dedim. hersey karsilikli dedim. sende kaybedersin dedim. o da ben bisey kaybetmem dedi, bende bende ozaman dedim.
diyoki bos konusuyosun kufur hakaret vs nolmus babanda annene bunu yapio benim babamda sunu yapio diye sacma sapan alakasiz bos ornekler verdi ki hic biri kufurde hakarette etmiyo alakasi yok. konuyu saptirdi, sen duzel bende duzeliyim sacmaligina girdi yine. bende kufur hakaret etmek senin sorunun benim degil dedim. 1 aydir boyle suratli degisik davraniyosun dedi , fiziken yanimda olman bisey ifade etmiyo evimde olman (evimde dikkatinizi cekerim) bisey ifade etmiyo maneviyat yokken falan dedi. bende yine ayni seyleri soyledim durdum kufur hakaret asagilama vs.
arabadan inicektim o devam edicekti bana bos konusuyosun simdi benim zamanimi yiyosun ya inermisin falan dedi.
bende evlenmeden once bana bu sekilde konusuyomuydun dedim o da o zaman zehir dolu bi insan degildin vs geveledi bende o zaman yapmiyodun dimi dedim o konusurken ciktim gittim.
yani bu konusma nedir sizce?
bu kadar bana ettigi laftan sonra benim yuzumun gulmediginden falan bahsediyo bide, kendince tehdit ediyo ben mi yanlis anliorum? boyle devam edersen beni kaybedersin mesajlari falan.
bu kadar aptal mi sizce neden boyle oldugumu anlamayacak kadar.