- 21 Aralık 2014
- 8.987
- 28.594
Altını üstüne getirirBence konu sahibi burda yazdiklarimizi eşine okutsun dicemde bu seferde bütün gizli telegram olaylarini oğrenmiş olucak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Altını üstüne getirirBence konu sahibi burda yazdiklarimizi eşine okutsun dicemde bu seferde bütün gizli telegram olaylarini oğrenmiş olucak
Çok geçmiş olsun acı ama bana da aldatılma gibi geldi . Yoksa insan niye mesajı siler kiBeni anladiginiz için teşekkür ederim. Soğuk kanlı olamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum nasıl ispatlayacagimi bilmiyorum sadece bekliyorum.ama aynı evde duramıyorum,sabah erkenden çıktım evden zaten 5te uyudum. Bı parkta oturmuş bu kadar saf olduğuma ağlıyorum.
İnşallah kapatılır aminTelegram iki ucu da b.klu bu değnek.Hele ki gizli sohbeti kesfettiyse erkekler hiçbir şekilde mesajlara,gönderilen belge,video,fotolara ulasabilmemizin imkanı yok.Karsilikli şifreleme yöntemi olan bir şeymiş.Gizli sohbet ettiği kişinin telefon numarasına ulasman mümkün değil.İki taraf da birbirlerinin numaralarını bilmiyorlar.Mesajlar karsilikli anında siliniyor(senin silmene gerek kalmadan) yani mesajlar arşivlerde kalmıyor.O kişi ile yapılan hiçbir görüşmeye ulasamiyorsun.Ondan bir msj vs geldiğinde bildirim almıyorsun.Resmen hayalet gibi bir yöntem .Telegram ahlaksız ve arkasında iz bırakmak istemeyenler için bulunmaz bir nimet.
Sibel "canımdan ötesin" mesajinizi beğendi.
Ya benimde iki gündür telefonum kapanıyor, yazacaktim sana
Arkadaslar bikac msj sesi geldi eşimin teline. Şifreyi bilmiyorum üstten okuduğum kadarıyla bu yazıyı gördüm. 4gunluk tatile geldik. Yeminler ediyor. Teli verdi elime şifreyi açıp, ama msj silinmiş yok. Eşimde nerede bende görseydim mesajı dedi. Sosyal medyayı kullanmayı pek bilmiyor yada ben öyle sanıyorum. Telegramda msji gönderen silse bile silindi falan yazıyor mu? Telefonun bildiğim heryerini kurcaladım yok yok yok. O msj neydi delirecem.
telegramda bir özellik var birkaç saniyeliğine silinebilir bir msj gönderebiliyorsunuz görüntülü olarak. ama normal msj eğer konuşmayı karşı taraf sildiyse sizden de siliniyor.Sibel "canımdan ötesin" mesajinizi beğendi.
Ya benimde iki gündür telefonum kapanıyor, yazacaktim sana
Arkadaslar bikac msj sesi geldi eşimin teline. Şifreyi bilmiyorum üstten okuduğum kadarıyla bu yazıyı gördüm. 4gunluk tatile geldik. Yeminler ediyor. Teli verdi elime şifreyi açıp, ama msj silinmiş yok. Eşimde nerede bende görseydim mesajı dedi. Sosyal medyayı kullanmayı pek bilmiyor yada ben öyle sanıyorum. Telegramda msji gönderen silse bile silindi falan yazıyor mu? Telefonun bildiğim heryerini kurcaladım yok yok yok. O msj neydi delirecem.
O zaman bu Telegram'ın Allah belasını versinTelegram iki ucu da b.klu bu değnek.Hele ki gizli sohbeti kesfettiyse erkekler hiçbir şekilde mesajlara,gönderilen belge,video,fotolara ulasabilmemizin imkanı yok.Karsilikli şifreleme yöntemi olan bir şeymiş.Gizli sohbet ettiği kişinin telefon numarasına ulasman mümkün değil.İki taraf da birbirlerinin numaralarını bilmiyorlar.Mesajlar karsilikli anında siliniyor(senin silmene gerek kalmadan) yani mesajlar arşivlerde kalmıyor.O kişi ile yapılan hiçbir görüşmeye ulasamiyorsun.Ondan bir msj vs geldiğinde bildirim almıyorsun.Resmen hayalet gibi bir yöntem .Telegram ahlaksız ve arkasında iz bırakmak istemeyenler için bulunmaz bir nimet.
İşte bende bu yüzden bocaliyorum.kemalim yapmaz değil soyledigim ama gozu kası oynayan adam degil 24yildir tanıyorum telefonu ortada çoğu zaman benim elimde,güven sıkıntısı asla olmadı ne bende ne onda,onun kadın arkadaslarini tanırım görüşürüz,benim erkek arkadaşlarımı tanır görüsuruz. Yalan soylemez evden işe isten eve. Saatinde vaktinde gelir ne bileyim asla kondurulacak biri değil. İlk defa yaşadığım için msj silme olayini fevri davrandım sakın kalamadim. Herşey mahvoldu.Hayatta her şey dümdüz değil garip şeyler olabiliyor bazen açık kapı bırakılabilir. Burada bir nokta var. Eşinizin kişisel yapısı. Yani mesela eşimin böyle şeylere tevessül etmeyecek biri olduğuna güvenim tamsa dinler konuşurum. Ama adamın g.tü baş ayrı oynuyorsa zaten hep şüphedeysem pek de inandırıcı gelmez. Eşiyle birlikte kendisine yardım eden kadına yavşayacak kişilikte olup olmadığını da ancak siz bilebilirsiniz. Ama hayatta değişik durumlar da olabiliyor her şeyi düz mantıkla açıklamaya çalışmak her zaman işe yaramıyor.
Yapabileceğiniz tek şey, sakin kalmak, inanmış gibi yapmak ve sabırla pusuya yatmak.. Ani ve fevri davrandikca birşey öğrenemezsinizİşte bende bu yüzden bocaliyorum.kemalim yapmaz değil soyledigim ama gozu kası oynayan adam degil 24yildir tanıyorum telefonu ortada çoğu zaman benim elimde,güven sıkıntısı asla olmadı ne bende ne onda,onun kadın arkadaslarini tanırım görüşürüz,benim erkek arkadaşlarımı tanır görüsuruz. Yalan soylemez evden işe isten eve. Saatinde vaktinde gelir ne bileyim asla kondurulacak biri değil. İlk defa yaşadığım için msj silme olayini fevri davrandım sakın kalamadim. Herşey mahvoldu.
Yani bu kadar yazılanlardan sonra, bu olayın aciklamasi inandırıcı değilken nasıl kafayı toplayıp tatilimi yapayım.siz yapabilir miydiniz gercektenOuww mesajı silip bir de size nerede demiş.Bariz aldatıyo.inanmayın bahanelerine.sakin kalın.kafayı toparlayın,uyuyun,tatilinizi yapın...dönünce de eğer boşanma nouetiniz varsa açın davayı.bu adam artık açık vermez zaten.
Yapmış işte bişeyler,en azından kafanızı toplayabilin.ya acabası yok.net.mesajı başta silmedim demiş ,yok demiş.olmamış,uydurmuş.Her şey net.Aldattı.Bu zamana kadar anlamadınız demek ki tedbirliler.Açık beklemeyin.Boşanacaksanız dönün ve boşanın.Hayır düşünecekseniz tatilinizi yapın,karar verin.Paniğin faydası yok.Yani bu kadar yazılanlardan sonra, bu olayın aciklamasi inandırıcı değilken nasıl kafayı toplayıp tatilimi yapayım.siz yapabilir miydiniz gercekten