aldatılıyor muyum ?

apranaxx

siz sanki çok şeysiniz...
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
750
1.483
113
Şüphe 1 : Dün akşam işe gitmek için bayağı hazırlandı. Normalde bu kadar hazırlanmazdı. Pantolonundan tut takacağı kemere kadar ayarladı. hatta kahverengi kemeri mi bul diye bayağı bir söylendi. duş aldı falan en son ben hayırdır sen ne ayaksın deyince kendimize de mi bakmayalım dedi.

Şüphe 2 : az önce bir bayan konu açmış e devletten kaç hat sahibi olduğunu görüyormuşsun falan. bende biliyordum ama eşime güvendiğim için açıp kontrol etmek aklımdan geçmedi. ama beni nasıl şeytan dürttü bakmıcam dedik.e baktım. ve iki hat gözüküyor üstüne. hemen diğer noyu işyerinde ki telden aradım. açan eşimin sesiydi. ve benim bu no dan haberim yok

ben ne düşüneyim olay çok yeni nabayım eşimimi arasam işten çıkıp takibe mi alsam nabsam. elim ayağım boşaldı şuanda.

Güncelleme : iş yoğunluğundan dolayı giremedim.
ben işyerindeki diğer no dan aramıştım sonra o telefon numarasından geri aradı. yanımda çalışan bayan açtı teli. ben şurayı aramıştım. yalnış no falan filan. sonra arkadaşım o numarayı kaydetti. sonra wp dan yazdı sesinizden çok etkilendim tanışmak isterim diye. ben bu arada feryat figan ağlıyorum arkadaş da yapmaz öyle şey terslicek şimdi diyor. ama terslemek ne şey lapin gibi atladı. nerelisiniz nabıyosunuz falan bayağı konuştuk. konuştukça çirkinleşti. konu yerlere düştükçe ben daha çok düştüm. bedduaların ağlamaların bini bin para. sonra onları print screen yaptık worda aktardık çıktı aldık bayağı hazırlandım avukat gibi akşam eve gidince suratına atıp tükürcem.

ama yok dayanaımıyorum böyle var ya ruhum koşmak istiyor ya o hissiyatı anlatamam. aldım teli ya ben seni çok merak ettim görüntülü konuşalım mı dedim. yazmadı ama benim içim içimi yiyor. en sonunda aradım dayanamadım. ve cevap verdi biliyor musunuz.

cevap verdi ama karşımdaki kocam değil kaynım çıktı. boyu devrilesice. eşimin yıllar önceki hattıyla çapkınlık yapıyormuş. işyerinde ki cekmeceden bulmuş. birde abime sakın söyleme diyor. abine söylesem zaten kendim rezil olurum. velhasıl kaynanama söylemiş kaynım. kayınvalidem rezil etcek ya beni bütün eve yaydı konuyu.

ya gözyaşlarıma mı yanayım. yanımdaki bayana rezil oldum ona mı yanayım. evde dalga konusu oldum ona mı yanayım. normalde kıskanç birisi değilim hatta hiç değilim ama burdaki konular beni paranoya yaptı o gün resmen mantığım devre dışıydı.

zaten eşim kızmadı aksine özgüven tavan yaptı. sen beni çok mu kıskandın şimdi. başka kadınlara giderim diye çok korktun dimi. sen şimdi beni nasıl kıskandın bir daha anlatsana. konu kapa diyorum uzatma artık diyorum başka soruyla geliyor çok mu ağladın. he çok ağladım. resmen eline koz verdim.

kayınvalidem var ya o benim elime çok fena düşecek. sanki anlatmasaydı ölürdü.

Son düzenleme:
Siz resmen basmışsınız ya.
Geçmiş olsun.

konuyu açan benim canım. Valla ben de sabah arkadaşımın konusu üzerine baktım elim titreyerek ..3 hat var 3unu de biliyorum. Çok şükür rahatladim ama cidden aklım çıkıyor böyle konularda esin şüpheli evet peki hat ne zmn açılmış. Yazar orda baktın mi

İş telefonu olsa sana söylerdi herhalde. Bir süre izle bakalım hal ve hareketleri hangi yönde.

O diğer hattın açılma tarihiyle ilgili birşey var mı acaba? İşiyle bağlantılı bir hat mı belki tarihinden anlayabilirsiniz.

O hattın dokümanına ulasman herşeyi netlestrr aslnda eş olduğunz için tanıdıkta bi telefncu varsa alablrsn

Valla takipte kalın şuan bence. Is telefonu olsa bilirsiniz diye düşünüyorum.

eşinize bunu söylerseniz, ortada bişi varsa dahi siz hiç bir zaman öğrenemeyeceksiniz.
bildiğinizi sakın söylemeyin, ve takip etmeye devam edin.

arkadaşımın eşi, 2. telefonu evine girerken, arabasının bagajına saklıyormuş.
neler duyacağız daha, e devlet şifresiyle, bu konular patlama yaşar.

detaylara baktın mı? alacak borç durumu nedir?
ne zaman açılmış hat?

Benimde baktığım da hatırlamadığım numaram vardı, ama eşi direk telefonu açmış , arasa da kapalı olsa neyse dicem

Bence sessizce takipte kal. hemen atlarsan açıklarını kapatmasına izin vermiş olursun. Biraz izle

Sakın eşinize bir ey söylemeyin.hatta telefonla ilgili bir şey de sormayın.ayrica su aklima takıldı, us yerinizden o numarayı aradınız.ve eşiniz gördü onu arayan numarayı.ve mutlaka öğrenmiştir kimin nereden ariyacagini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…