Aldatiliyor muyum

Eşini aldatmiysn sakladığın bişe yok ozman şifre neden :deli:
Benim eşimin özeli benim benide arkadaşıyla paylasmasın zaten her insanın özeli olur evet ozelimi eşimden baskaşına anlatmam zaten robot olmuyoruz bu durumda

çok basit, telefonunuzu çantanıza her attığınızda doktorunuzu, avukatınızı aramasın diye şifre koyarsınız..

çocuklarınızın elinde gezmesin diye şifre koyarsınız

canınız ister şifre koyarsınız.. şifre dediğiniz şey de isveç banka hesabı şifresi değil zaten.. en fazla bir iki denemeyle kırılan bir zımbırtı..

çok basit, telefonunuzu çantanıza her attığınızda doktorunuzu, avukatınızı aramasın diye şifre koyarsınız..

çocuklarınızın elinde gezmesin diye şifre koyarsınız

canınız ister şifre koyarsınız.. şifre dediğiniz şey de isveç banka hesabı şifresi değil zaten.. en fazla bir iki denemeyle kırılan bir zımbırtı..
Canım sen yanlış gelmişsin eşden saklamaktan bahsediyoruz

Gizli bişe yoksa neden şifre dedim böyle birşey söyledin senin yansıtmak istediğin gibi öyle birşeyı asla ima etmedim bu senin problemin evet tövbeler tovbesi
Arkadaslarimin ozel konularını mesajla konuşmucak kadar buyudum ben eşimde ayni sekilde ergen değiliz kusura bakmayın eşimle ilgili başa kakma olayına gelince annemle ciddi problemlerim oldu sadece onunla paylaştım 6 yıldır ben açmadan konusunu dahi acmamistir kendi çevrenden veya eşinden gördüğün şeyleri genelleme her ilişkiye

Umarım 16-26 yıl sonra da öyle devam eder evliliğiniz.

Özel konuları mesajla konuşmak ergenlik değildir. İnsanlar bazı durumlarda (etrafında biri vardır, konuşamayack durumdadır, iş yerindedir) mesajlaşabilir. Ki günümüzde whatsapp denen bir uygulama var. Genelde onu kullanıyoruz iletişim aracı olarak, bu ergen olduğumuz anlamına gelmez.
Şifrem var evet ama insanların telefonuma dokunmasından hoşlanmadığım için var. Eşim sorsa, gerek duysaydı söylerdim. Ama bizim evliliğimiz güven üzerine kurulu olduğu için bu tip şeyleri sorgulamaya sormaya gerek duymuyoruz. Darısı gerek duyanların başına diyelim.

İki üstteki yoruma göre sen de kocanı aldatıyorsun cicim. Habein olsun, ayağını denk al.

Al beni vur size..:KK48:
Bende eşimi aldatıyormuşum bak burdan öğrendim az evvel.. Tövbe yarabbim..:KK48: Malum telefon elimde şifreli ve karıştırılmasını sevmem.:KK48:

Şaka bir yana, Bunlar bi gerekçe olamaz gibi ya bilmiyorum.. Daha somut belirtiler lazım..

Umarım 16-26 yıl sonra da öyle devam eder evliliğiniz.

Özel konuları mesajla konuşmak ergenlik değildir. İnsanlar bazı durumlarda (etrafında biri vardır, konuşamayack durumdadır, iş yerindedir) mesajlaşabilir. Ki günümüzde whatsapp denen bir uygulama var. Genelde onu kullanıyoruz iletişim aracı olarak, bu ergen olduğumuz anlamına gelmez.
Şifrem var evet ama insanların telefonuma dokunmasından hoşlanmadığım için var. Eşim sorsa, gerek duysaydı söylerdim. Ama bizim evliliğimiz güven üzerine kurulu olduğu için bu tip şeyleri sorgulamaya sormaya gerek duymuyoruz. Darısı gerek duyanların başına diyelim.
Teşekkür ederim hepimizin evliliği..
Öyle bir durum benim için 40 yılda bir olur ozmanda denk geldide eşim ihtiyaç duydu telefonuma bakmaya arkadaşımın özeli var bakma dersem bitmiştir onun için de şifremi eşimden saklayamam

in vino veritas in vino veritas aman başıma kakmasın diye annenle tartışmanı anlatmicak kadar güven üzerine kurulumuymus evliliğin
office office üzerine tartistigimiz konuyu baştan aç bi oku adamin telefonda şifresi var esinden gizliyor siz bu soruyu nasıl böyle anladınız? Haklı çıkmak için çevirip cevap vermişsin gibi geldi bana

Whats app cepten de takip edilebiliyor ben yaptım. Pc ye veya yakın olmaya gerek yok hatta o işte ben işte tüm mesajlar görünüyordu :KK52:

in vino veritas in vino veritas aman başıma kakmasın diye annenle tartışmanı anlatmicak kadar güven üzerine kurulumuymus evliliğin
office office üzerine tartistigimiz konuyu baştan aç bi oku adamin telefonda şifresi var esinden gizliyor siz bu soruyu nasıl böyle anladınız? Haklı çıkmak için çevirip cevap vermişsin gibi geldi bana

sevgili rujj, konuyu okudum konu sahibine de mesajımı yazdım.. ancak sen Sep'e öyle bir mesaj yazmışsın ki "madem eşinden bir şey saklamıyorsun o zaman şifre niye" tarzında.. bu konuya değil şahsa yazılmış bir soru olduğundan ben de ona cevap verdim.. haklı çıkıp çıkmamak ile hiç ilgilenmiyorum ki sevgili rujj.. sadece soruna cevap verdim, hepsi bu.. :KK39:

sevgili rujj, konuyu okudum konu sahibine de mesajımı yazdım.. ancak sen Sep'e öyle bir mesaj yazmışsın ki "madem eşinden bir şey saklamıyorsun o zaman şifre niye" tarzında.. bu konuya değil şahsa yazılmış bir soru olduğundan ben de ona cevap verdim.. haklı çıkıp çıkmamak ile hiç ilgilenmiyorum ki sevgili rujj.. sadece soruna cevap verdim, hepsi bu.. :KK39:
çünkü sep telefonda şifre olmasının adamın eşinden gizlemesinin bende de var ne var gibi bi yaklaşımla yazdıgı için merak ettim neden diye sordum gercekten merak da ettim olayı eşini aldatıyolarmıs onu demişim gibi birşeye getirdiler klasık bdv kadınları tribi buda işte

Son mesajımı alintiladiniz cevabinizi verdiniz, ben size cevap vermedim ve konuşma bitti. Neden tekrar etiketleme ihtiyacı duydunuz? Söylediklerim dokundu sanırım, yolunda gitmeyen biseyler olduğunu hissettiniz içten içe.

Eşim başıma kakar diye değil, ailemle yaşadıklarım benim ozelim olduğu için anlatma gereği duymam. Çok sıkıntı yasarsam anlatabilecegim ablalarim arkadaşlarım var çok şükür, hayatım eşim üzerine kurulu değil. Aynı şekilde eşimle olan problemimi de aileme anlatmam. Büyütüp uzulebilirler, eşime bilenebilirler. Es ile aileyi ayirmayanlarin eninde sonunda sorun yaşadığını gördüm. O riske girmiyorum. Bunun güvenle alakası yok, önlem sadece.

Son mesajımı alintiladiniz cevabinizi verdiniz, ben size cevap vermedim ve konuşma bitti. Neden tekrar etiketleme ihtiyacı duydunuz? Söylediklerim dokundu sanırım, yolunda gitmeyen biseyler olduğunu hissettiniz içten içe.

Eşim başıma kakar diye değil, ailemle yaşadıklarım benim ozelim olduğu için anlatma gereği duymam. Çok sıkıntı yasarsam anlatabilecegim ablalarim arkadaşlarım var çok şükür, hayatım eşim üzerine kurulu değil. Aynı şekilde eşimle olan problemimi de aileme anlatmam. Büyütüp uzulebilirler, eşime bilenebilirler. Es ile aileyi ayirmayanlarin eninde sonunda sorun yaşadığını gördüm. O riske girmiyorum. Bunun güvenle alakası yok, önlem sadece.
okadar önemseme kendini office ile konusmadan sonra dönüp tekrar okudum yazdıgını ciddiyetle okumadıgım için kaçırmısım
bana başına kakar anlatma diyipburdan ailemle yaşadıgım özelim diye marjinal dönüşlerin gercekten şaşırtıcı sürekli kendinle çelişiyosun neyse sıkıldım ben bu tavırlardan çok coolsun sephora görüşürüz.

Valla söylediğiniz şeyler çok şüphe içeriyor . nedense bana hiç masum gelmedi eşinizin söylediği sebepler .
Biraz gozlemleyin zaten oyle bir şey varsa illa bi açık verir .
İnşaallah yoktur oyle bişey.
Hakkinizda hayırlısı olsun.

Evet dogru. Eger gercekten aldatma varsa ve mesajlari belirli sure zarfinda siliyosa kocan/ sevgilin o zmm yakalayamazsin. Tek care evde otururken kocan eline telefonu aldiginda hemen yan odaya gidip laptopu acmak aninda takip etmek.
Ay yok ugrasamam o kadar. Benim kocam yapmaz ya herhalde:110:. 6 aydir ilac kullaniyorum aldatilma kaygisindan hic basa sarmayayim. Hatta bdv yi komple terk etmem gerekiyor da yapamiyorum

Adamın şifre koymasi degil ki tek problem. Yurdum insani diye kucumsuyoruz insanlari ama olay bu degil iste
Adam beni öldür sifremi ogrenme modunda geziyor
Kose bucak telefon kaçırıyor resmen
Buradaki insanlarin hepsi mi supheci manyak
Kadin hisseder bir kere ki hal tavır normal degil adamda
Kimse demez ki sifre koyduysa aldatiyordur

X