- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.202
Devlet isinden 1 yil izin almis kacak. CAlisiyor kadin. Tehdit et diyor.
Tehdit etmek yerine direk bildirin gerekli yerlere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devlet isinden 1 yil izin almis kacak. CAlisiyor kadin. Tehdit et diyor.
Ayol daha nası bi belirti istiyormuş?Hanım henüz aldatıldığına emin değil, bize soruyor
Kocası fırsatını bulsa kadının üstüne atlayacak, siz kalkmış kadına benim kocam senin bildiğin erkeklerden değil deseydin keşke diyorsunuz... Yahu akıl var mantık var, adamın yuvasi dağılacak hala kadini yanında çalıştırıyor, sebep ne sizce? Ne kadar merhametli bir koca, gözlerim dolu dolu oldu şu anha bu arada kadına da çok güzel özgüveni vermişsiniz elinize sağlık ben kocama güvenmiyorum oynaşma demişsiniz şimdi istesem elinden alırım diyodur senin için kadın acınası görünmüşsünüz bence' kocam sana bakmaz onun iyi niyetinden faydalanıp yanaşmaya çalışma o farklı düşünüyo senin akıl gibi bel altı değil burası kocamın iş yeri benimde çalışanım sayılırsın işini yap yada ben sana yapacağımı bilirim ' gibi konuşsaydınız daha iyi olurdu artık kadın sizden de korkmuyodur nasıl toparlarsınız bilemiyorum
Diyor ki kadın işsizlik parası alıp, başka işte çalışıyorsa kadını açık açık tehdit et.. Hans canına okur de diyor ama kadın Almanya'da değilmiş, olmaz o işNe diyosun ablacım
kocasını mı kötülesin kocamın gözü sende canım ya uzak durur musun senden rica etsem bizimkine hakim olamıyorum sen yapma çoluk çocuk var mı desin tabi ki kadını kötüleyecek kocasını övecek kadına karşı. Evde adamın ağzına eder o ayrı ama bu durumu bu kadına niye belli etsin kii paylaşımlar yapacak çok iyiyiz diye çiçek atacak duruma kocamdan diye kendine hediye alacak sonra işyerine gidip çok mutluyuz pozları çekecek. Kadın giderse böyle gider kudurması lazım adamın kendisi için karısını bile ezdiğini çocuğunu bile gözünün görmediğini fark ederse adamı bırakır mı sizce ?Kocası fırsatını bulsa kadının üstüne atlayacak, siz kalkmış kadına benim kocam senin bildiğin erkeklerden değil deseydin keşke diyorsunuz... Yahu akıl var mantık var, adamın yuvasi dağılacak hala kadini yanında çalıştırıyor, sebep ne sizce? Ne kadar merhametli bir koca, gözlerim dolu dolu oldu şu an
Yanlız diğer Kadın tam da bu durumun farkında. Konu sahibine iftira bile atmış. Adam hoppppss noluyor dememiş.kocasını mı kötülesin kocamın gözü sende canım ya uzak durur musun senden rica etsem bizimkine hakim olamıyorum sen yapma çoluk çocuk var mı desin tabi ki kadını kötüleyecek kocasını övecek kadına karşı. Evde adamın ağzına eder o ayrı ama bu durumu bu kadına niye belli etsin kii paylaşımlar yapacak çok iyiyiz diye çiçek atacak duruma kocamdan diye kendine hediye alacak sonra işyerine gidip çok mutluyuz pozları çekecek. Kadın giderse böyle gider kudurması lazım adamın kendisi için karısını bile ezdiğini çocuğunu bile gözünün görmediğini fark ederse adamı bırakır mı sizce ?
Çok gereksiz yere yüz göz olmuşsunuz ve kendinizi kötü duruma düşürmüşsünüz maalesef.
Şu an eşiniz siz istememenize rağmen onu çalıştırıyor ve bunu herkes öğrenmiş oldu.
Bu benim için kabul edilemez bir şey olurdu. İster ortada aldatma olsun, ister olmasın. Eşim beni bu duruma düşürürse geri dönüşü olmaz.
Ayrıca etraftan eşinize “metresin mi” sorusu nasıl yöneltilebilir? Ya eşiniz ve çevresi için metres olayı çok normal. Ya da etraftan dikkat çekecek kadar samimiler, insanlar da “bir kendinize çekidüzen verin” mesajı vermek istiyor. Başka açıklaması yok.