Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Edebiyle çalışanın hakkında böyle düşünülmez♀Ya kadin aglayinca ve dogum gunu olunca gununun kotu gecmesini istemedim elimde net bir Kanit yok belki de gunahina giriyorumdur diye dusundum. Cogumuz calisiyoruz ve empati yaptim ya birsey yoksa diye.
HayirKonu sahibi almanyadamı yaşıyorsun?
Konu sahibi almanyadamı yaşıyorsun?
Ne diyosun ablacımHani o zaman eğer Kadın şuan
Arbeitslosengeld alıp eşinin yanında schwarz çalışıyorsa onu tehdit ederdim “gitmezsen seni şikayet edeceğim” diye...
Allah yardımcın olsun
Devlet isinden 1 yil izin almis kacak. CAlisiyor kadin. Tehdit et diyor.Ne diyosun ablacım
Meal için teşekkürler :) Ama hiç öyle tehdit etmek gibi düşük işlere kalkışmasın, direkt boşansın gururuyla. Adam da o kadınla ne halt yiyorsa yesin. Uğraşmaya gerek yok pislik insanlarla.Devlet isinden 1 yil izin almis kacak. CAlisiyor kadin. Tehdit et diyor.
Cidden dediniz mi bunu? Tam bir fiyasko kusura bakmayın.Ben de senin saklayacak endiselenecsk birseyin yok rahat ol ve normal calis sadece kocama cok yaklasma yazip gulucuk koydum
Almanyada yaşayanlar anladıNe diyosun ablacım
SagolasınDevlet isinden 1 yil izin almis kacak. CAlisiyor kadin. Tehdit et diyor.
Hanım henüz aldatıldığına emin değil, bize soruyorVay arkadaş ya
Peki bu adam hala konu sahibinin neden kocası sıfatında