- 18 Ağustos 2018
- 848
- 496
- 23
- Konu Sahibi Evelyn_____
Arkadaşı şehirdışında yaşıyor nizim olduğumuz şehre gidip geliyor baxen sebep olarak bunu gösteriyorBu konu ile ilgili iki detay aklıma takıldı. İlki, eşinizin arkadaşı hangi çağda yaşıyor da kendi gerçek veya fake hesabını Kendi telefon veya bilgisayarından kullanmıyor? İkincisi ise eşiniz erkeklere ilgi duyuyor olabilir mi? Affınıza sığınarak yazıyorum lütfen kusura bakmayın. Kadın profili ile erkek tavlamak daha basittir çünkü. Eşiniz samimi ve dürğstgibi Bi elektrik aldım yazdıklarınızdan ama yine de kontrolü elden bırakmayın derim.
Yani neler neler duyuyoruz haklısınız sma hiç öyle birşey hissetmedim açıkcası
Bi aratayım bakalım inş becerebilirim o kadar yabancıyım ki böyle şeylereAlın fake hesaptaki kızın fotoğrafını aratın internet üzerinden. Aynı fotoğraf başka bir hesapta ya da internet ağında paylaşıldıysa anında çıkar. Kişinin adını sanını da öğrenebilirsiniz ayrıca. Bu arada eşiniz ve arkadaşının yaptığı suç. Başkasının fotoğrafıyla sahte profil açmaya hakları yok
Çok haklısınız işte resim kimin acaba
Bir erkegin actigi fake kadin hesabina arkadasinin bilgisayarindan girmesi ve acik birakmasi bana cok sacma geldi. Esinizin hesabi olma ihtimali daha yüksek gibi. Cinsel yönelimi farkli olabilir mi? Ya da gercekten bir kadina ait hesap olabilir.
Yok açık değildi geçmişte vardı ben geçmişe girip baktım sayfay
Hiç öyle birşey hissetmedim ben
Gerçekten bir kadına mı ait bunu bende düşünüyorm işte