- 24 Eylül 2021
- 35
- -25
- 1
- Konu Sahibi adelcagil7
-
Otellerde çok kalmış çarşaf falan ondan olmuş olabilir mi birşey de diyemiyorum salakça yalanlar dövüyor uzatırsamKonu başlığı aldatiliyor muyum kizlar, içerik bel soğukluğu araştırmış, bu ne perhiz bu ne lahana
Nereye kaçtı? Niye kaçtı? Niye döndü?İlk başta kaçtığı için doğuma yakın evlendi zaten
Sizin aldatılmaktan daha büyük sorunlarınız var. Bunları yaşarken derdiniz aldatılmak mı gerçekten, pes. Lütfen en kısa zamanda o evden kurtarın kendinizi. Yakınınız eşiniz dostunuz yok mu? Haberleyin onları. En olmadı polise gidin.Bakamıyorum işte ne zaman gideceğim yada boşanacağız desem dayak yiyorum kefenle çıkarmışım bu evden ve kendi kafamdan kurup iftira atıyormuşum
Belki ama maddi imkanları onun ki kadar çok değilYok artık, cidden mi? Bu nasıl söylenir ya, yaptığı işe bak dediği lafa bak. Yoldan geçen birini çevirip oturtmuşlar oraya herhalde.Ve tehdit.. Gerçekten artık öyle üzülüyorum ki neden bu kadar savunmasız kalıyoruz. Ailenizin yanına gitme şansınız yok mu?
Niyetini diyemem de Ukrayna ama ben Türkiye de biliyordum sonradan dedi gittiği tarihi de 2 ay sonra olarak söyledi yine ben buldum aralıkta gitmiş Şubat başı demiştiNereye kaçtı? Niye kaçtı? Niye döndü?
Nasıl yaniİlk başta kaçtığı için doğuma yakın evlendi zaten
Güvendim salak gibiSiz neden korunmadiniz? Yani hamile kalmayi göze mi aldiniz?
Er ne yapmayı düşünüyorsun?Niyetini diyemem de Ukrayna ama ben Türkiye de biliyordum sonradan dedi gittiği tarihi de 2 ay sonra olarak söyledi yine ben buldum aralıkta gitmiş Şubat başı demişti
O zaman ne aldatılma biliyordum ne dayak verdi üstüme düşen ilgili alakalı biriydi böyle değildi aşırı güven verdiAdam korunmak istemedi sen de ilişkiye devam mı ettin? Hamile kalacağını anlamadın mı yani? Ya siz nasıl kafalar yaşıyorsunuz anlamıyorum üstelik aldatılma var dayak var.
İkinci çocuğu yap en iyisi sen. Böylesi kadınlara müstehak ya. Hak ettiğin hayatı yaşıyorsun.
6-7 haftalık fetüste kalp tam oluşmamış oluyormuş ve kalp atımı olmuyormuş bu arada, söyleyeyim dedim... yine bu haftalar da kürtaj sınırı diye biliyorum. Bilinç, hissiyat filan da olmuyor beyin de tam gelişmediği için ayrıca.Israrla korunmadı evleneceğini söyledi . Korunmamak güvenmem hata evet kalbi atan bi canlıyı da aldırmak istemedim kalpsizim evet
Güvendim salak gibi
Düzensizdi adetim ve öyle sandım öğrendiğimde kalbi atıyordu6-7 haftalık fetüste kalp tam oluşmamış oluyormuş ve kalp atımı olmuyormuş bu arada, söyleyeyim dedim... yine bu haftalar da kürtaj sınırı diye biliyorum. Bilinç, hissiyat filan da olmuyor beyin de tam gelişmediği için ayrıca.
Napican peki,?O zaman ne aldatılma biliyordum ne dayak verdi üstüme düşen ilgili alakalı biriydi böyle değildi aşırı güven verdi
Siz koruna bilirdiniz?korunabilirsiniz.Israrla korunmadı evleneceğini söyledi . Korunmamak güvenmem hata evet kalbi atan bi canlıyı da aldırmak istemedim kalpsizim evet
Maddi imkanlar için mi kalıyorsunuz ya Allah aşkına öldürmekle tehdit ediyo Allah korusun yarın bir gün arkadanızdan adınıza adalet aranmasın.Belki ama maddi imkanları onun ki kadar çok değil
eşim hiç güvenilmez birisi ama evlenmek durumunda kaldım düzeldiğini düşündüm evlilikten önce dedim gördüklerimi kimi hepsine bir kılıf uydurdu
Kendinizle çelişiyorsunuz.O zaman ne aldatılma biliyordum ne dayak verdi üstüme düşen ilgili alakalı biriydi böyle değildi aşırı güven verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?