- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.679
- 88
- Konu Sahibi adelcagil7
-
Mantıklı yorum yapabilmek için aynı şeyi yaşamamıza gerek yok. İki artı iki dört. Durumunuzda yoruma açık bir şey bile yok üstelik, her şey ortada.Başına gelmedi ya bı şekil yorum yap uza ya saçma yorumlarını kendine sakla çaresizlik nedir yaşarsın umarım
Zaten hastalık araştırmış sonuç bel soğukluğu çıkmış oda bel soğukluğu evlilik kan testinde anlaşılır mı diye aratmış :) testte o var mı bilmiyorum ama birşey çıkmadıhastalık kapacaksınız bu adamdan eninde sonunda rahat durmayacak belli ki.
Bu birazdan rahatlıktan neden dersen eşi biliyor zate rahat ve b0sanmiyacak bunun rahatlığıyla devam ediyorlarProblem adamin zampara olmasi. Aslinda böylelerinin gidip evlenmesine sasiriyorum. Genelde sorumluluktan kacan tipler bunlar
Başına gelmedi ya bı şekil yorum yap uza ya saçma yorumlarını kendine sakla çaresizlik nedir yaşarsın umarım
Kalbi atan bir cana kızamadığım için özür dilerimGidip aldırsaydın ama sırf evlenmek için evlenmişsin seninki çaresizlik değil seçimsırf bebek için evlendim hikayelerini ben yemem yiyene afiyet olsun
Şaka mı bu? Bu yüzden mi o evdesin? Daysk yüzünden mi ? Baltan belliymiş, bile bile lades demişsin. Ne diyelim şimdi sana. Ayrıl diyoruz dövüyor diyorsun. Annen baban biliyor mu bunlarıBakamıyorum işte ne zaman gideceğim yada boşanacağız desem dayak yiyorum kefenle çıkarmışım bu evden ve kendi kafamdan kurup iftira atıyormuşum
Zaten hastalık araştırmış sonuç bel soğukluğu çıkmış oda bel soğukluğu evlilik kan testinde anlaşılır mı diye aratmış :) testte o var mı bilmiyorum ama birşey çıkmadı
Başta evlenmedi bazı sebeplerden ülke dışına kaçtı çünkü ay bilmediğiniz çok şey var ama dediğiniz gibi bende hatane çaresizliği?
doğuma birkaç ay kala evlenmişsiniz zaten.
adamında ne olduğunu bile göre üstelik.
O ne biçim psikolog be, inanmadım bunaÖldürürüm diye tehdit ediyor aile terapistine gittik onu bile ikna etmiş kadında ondan yana oldu onla da 30 dk kaldı içerde bişey yaşadı diye aklıma gelmedi değil yemin ederim paranoyak etti beni kadın o seni çok seviyor sen huzur vermezsen mutluluğu dışarda arar demez mi daha da gitmiyorum ona
Ama hamileymişin yada 7 ay ayrılık olmuş tekar barsimisiniz iste bunu diyorum adam nasılsa af ederi kazımış beynine bunun rahatlığıEvli değildik o zaman ama güya o zaman da seviyor ve aşıktı
Bence bu kürtaj konusunu hiç açıp polemiğe dönüştürmeyinKalbi atan bir cana kızamadığım için özür dilerimdefolur musun
Kıyamam çok duygulandımKalbi atan bir cana kızamadığım için özür dilerimdefolur musun
Başına gelmedi ya bı şekil yorum yap uza ya saçma yorumlarını kendine sakla çaresizlik nedir yaşarsın umarım
Israrla korunmadı evleneceğini söyledi . Korunmamak güvenmem hata evet kalbi atan bi canlıyı da aldırmak istemedim kalpsizim evetSize çok üzülmüştüm. Ama hakediyorsunuz bu kalple. Çaresiz değildiniz, korunarak her şeyin üstesinden gelirdiniz.
İlk başta kaçtığı için doğuma yakın evlendi zatenProblem adamin zampara olmasi. Aslinda böylelerinin gidip evlenmesine sasiriyorum. Genelde sorumluluktan kacan tipler bunlar
Yok artık, cidden mi? Bu nasıl söylenir ya, yaptığı işe bak dediği lafa bak. Yoldan geçen birini çevirip oturtmuşlar oraya herhalde.Öldürürüm diye tehdit ediyor aile terapistine gittik onu bile ikna etmiş kadında ondan yana oldu onla da 30 dk kaldı içerde bişey yaşadı diye aklıma gelmedi değil yemin ederim paranoyak etti beni kadın o seni çok seviyor sen huzur vermezsen mutluluğu dışarda arar demez mi daha da gitmiyorum ona
Israrla korunmadı evleneceğini söyledi . Korunmamak güvenmem hata evet kalbi atan bi canlıyı da aldırmak istemedim kalpsizim evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?