- 24 Eylül 2021
- 35
- -25
- 1
- Konu Sahibi adelcagil7
-
Yani aşıktım korunmadım da güvendiğimden seviyoruz zaten evlilikten bahsediyor öyle bi. Durum olursa direkt evlenir dedim ama pek öyle olmadı başka şeyler ortaya çıktı siz anladınız beni ben bile bile evlenmedim zaten bilmiyordum evlendikten sonra gördüm herşeyi boşanmak istedim zaten ama sürekli dayak yedim bu şekil hamile kalıp evlendiğim için babam doğal olarak konuşmuyor benle annem var tek bebeğimin suçu olmadığı için onun hatrına kabul eder belkiBen orasini tam anlamiyorum. Siz aslinda adamin saglam papuc olmadigini bilmediginiz halde hamile kalmayi ve evlenmeyi de göze mi aldiniz o zaman? Kazayla hamile kalip evlenmek zorunda kaldiniz, ama böyle sanki adamla zaten evlenmek istediginiz icin hamile kaldiniz gibi görünüyor
Ay anlattığı psikolog da uydurmasyon, bilemedimKendinizle çelişiyorsunuz.
Yani aşıktım korunmadım da güvendiğimden seviyoruz zaten evlilikten bahsediyor öyle bi. Durum olursa direkt evlenir dedim ama pek öyle olmadı başka şeyler ortaya çıktı siz anladınız beni ben bile bile evlenmedim zaten bilmiyordum evlendikten sonra gördüm herşeyi boşanmak istedim zaten ama sürekli dayak yedim bu şekil hamile kalıp evlendiğim için babam doğal olarak konuşmuyor benle annem var tek bebeğimin suçu olmadığı için onun hatrına kabul eder belki
Ağır ama doğru.Kendi düşen ağlamaz
E evlilikten önce de gördüm kılıf uyduruyordu düzeldi sandım dediniz az önce. Şimdi de evlendikten sonra gördüm diyorsunuz?Yani aşıktım korunmadım da güvendiğimden seviyoruz zaten evlilikten bahsediyor öyle bi. Durum olursa direkt evlenir dedim ama pek öyle olmadı başka şeyler ortaya çıktı siz anladınız beni ben bile bile evlenmedim zaten bilmiyordum evlendikten sonra gördüm herşeyi boşanmak istedim zaten ama sürekli dayak yedim bu şekil hamile kalıp evlendiğim için babam doğal olarak konuşmuyor benle annem var tek bebeğimin suçu olmadığı için onun hatrına kabul eder belki
Israrla korunmayan adamla niye birlikte oluyorsunuz? O korunmadıysa siz korunsaydınız.Israrla korunmadı evleneceğini söyledi . Korunmamak güvenmem hata evet kalbi atan bi canlıyı da aldırmak istemedim kalpsizim evet
Şimdi de dayak girdi mevzuyaYani aşıktım korunmadım da güvendiğimden seviyoruz zaten evlilikten bahsediyor öyle bi. Durum olursa direkt evlenir dedim ama pek öyle olmadı başka şeyler ortaya çıktı siz anladınız beni ben bile bile evlenmedim zaten bilmiyordum evlendikten sonra gördüm herşeyi boşanmak istedim zaten ama sürekli dayak yedim bu şekil hamile kalıp evlendiğim için babam doğal olarak konuşmuyor benle annem var tek bebeğimin suçu olmadığı için onun hatrına kabul eder belki
Birazdan adam beli silahlı mafya cikicak, kaciyomus ediyomus Ukrayna'ya, Sedat Peker 'm acabaŞimdi de dayak girdi mevzuya
Siz dalga mi geçiyorsunuz
Güven vermeyen ama aşırı güven veren birinden coxuk yaptınız evlenmeden önce eeee sonra zoraki evlilik oldu aldatma zaten bekarken de vardı şimdi daha da var bide dayak cıktı
Bende bilmiyorum boşanmak istiyorum yapamıyorumYani hata üstüne hata olmus. Ama yapacak birsey yok..asıl soru siz bu durumdan nasil kurtulucaksiniz?
Bence siz şuan kendinizi ikna etmeye çalışıyorsunuz.İçten içe sizde inanmıyorsunuz aslında ama inanmak istiyorsunuz aldatılmadığınıza...Otellerin kişi sürekli kalıyor diye indirim yaptığını da ilk defa duydum bu arada...
Canım bunların hepsini görmem evlendikten sonra bir gün içinde evlenmeden önce görmedim evlenmeden önce de yaptığını evlendikten sonra gördümŞimdi de dayak girdi mevzuya
Siz dalga mi geçiyorsunuz
Güven vermeyen ama aşırı güven veren birinden coxuk yaptınız evlenmeden önce eeee sonra zoraki evlilik oldu aldatma zaten bekarken de vardı şimdi daha da var bide dayak cıktı
Olabilir polat alemdar bağlantılıBirazdan adam beli silahlı mafya cikicak, kaciyomus ediyomus Ukrayna'ya, Sedat Peker 'm acaba
Evlilikten önce yaptığı şeyleri ve benim onları görmem evlendikten sonra anlatamadım galibaE evlilikten önce de gördüm kılıf uyduruyordu düzeldi sandım dediniz az önce. Şimdi de evlendikten sonra gördüm diyorsunuz?
Iyi de niye halen evlisin daha ne olmasını bekliyorsun acabaCanım bunların hepsini görmem evlendikten sonra bir gün içinde evlenmeden önce görmedim evlenmeden önce de yaptığını evlendikten sonra gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?