• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılıyor muyum???? Kızlar??

Ben orasini tam anlamiyorum. Siz aslinda adamin saglam papuc olmadigini bilmediginiz halde hamile kalmayi ve evlenmeyi de göze mi aldiniz o zaman? Kazayla hamile kalip evlenmek zorunda kaldiniz, ama böyle sanki adamla zaten evlenmek istediginiz icin hamile kaldiniz gibi görünüyor
Yani aşıktım korunmadım da güvendiğimden seviyoruz zaten evlilikten bahsediyor öyle bi. Durum olursa direkt evlenir dedim ama pek öyle olmadı başka şeyler ortaya çıktı siz anladınız beni ben bile bile evlenmedim zaten bilmiyordum evlendikten sonra gördüm herşeyi boşanmak istedim zaten ama sürekli dayak yedim bu şekil hamile kalıp evlendiğim için babam doğal olarak konuşmuyor benle annem var tek bebeğimin suçu olmadığı için onun hatrına kabul eder belki

Bir anlık hata ve kararan koca bir hayat…Sizin ki afedersiniz de pisliği eşelemek gibi. Üç maymunu oynayın zira başka çareniz yok gibi görünüyor.

Yani aşıktım korunmadım da güvendiğimden seviyoruz zaten evlilikten bahsediyor öyle bi. Durum olursa direkt evlenir dedim ama pek öyle olmadı başka şeyler ortaya çıktı siz anladınız beni ben bile bile evlenmedim zaten bilmiyordum evlendikten sonra gördüm herşeyi boşanmak istedim zaten ama sürekli dayak yedim bu şekil hamile kalıp evlendiğim için babam doğal olarak konuşmuyor benle annem var tek bebeğimin suçu olmadığı için onun hatrına kabul eder belki

Yani hata üstüne hata olmus. Ama yapacak birsey yok..asıl soru siz bu durumdan nasil kurtulucaksiniz?

E evlilikten önce de gördüm kılıf uyduruyordu düzeldi sandım dediniz az önce. Şimdi de evlendikten sonra gördüm diyorsunuz?

Şimdi de dayak girdi mevzuya

Siz dalga mi geçiyorsunuz

Güven vermeyen ama aşırı güven veren birinden coxuk yaptınız evlenmeden önce eeee sonra zoraki evlilik oldu aldatma zaten bekarken de vardı şimdi daha da var bide dayak cıktı

Güven vermeyen ama aşırı güven veren birinden coxuk yaptınız evlenmeden önce eeee sonra zoraki evlilik oldu aldatma zaten bekarken de vardı şimdi daha da var bide dayak cıktı
Birazdan adam beli silahlı mafya cikicak, kaciyomus ediyomus Ukrayna'ya, Sedat Peker 'm acaba 😐

Bence siz şuan kendinizi ikna etmeye çalışıyorsunuz.İçten içe sizde inanmıyorsunuz aslında ama inanmak istiyorsunuz aldatılmadığınıza...Otellerin kişi sürekli kalıyor diye indirim yaptığını da ilk defa duydum bu arada...

Küçük , butik otellerde indirim yapılması olabilecek bir durum , imkansız değil.

ukrayna’ya da ne niyetle gittiği belli bu adamın

aldattığı %100 zaten

hiçbiri olmasa da dayak boşanma sebebi

siz ne yapın edin korunun başka çocuk olmasın

bu süreçte annenizle babanızla barışıp eve geri dönmeye ikna edin, boşanın ya da kulaklarınızı tıkayıp kocanızın sizi sonsuza kadar aldatmasına göz yumacaksınız yapacak bir şey yok

umarım hastalık kapmamışsınızdır ve kapmazsınız

Canım bunların hepsini görmem evlendikten sonra bir gün içinde evlenmeden önce görmedim evlenmeden önce de yaptığını evlendikten sonra gördüm

Back