• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılıyor muyum???? Kızlar??

Problem adamin zampara olmasi. Aslinda böylelerinin gidip evlenmesine sasiriyorum. Genelde sorumluluktan kacan tipler bunlar
Bu birazdan rahatlıktan neden dersen eşi biliyor zate rahat ve b0sanmiyacak bunun rahatlığıyla devam ediyorlar
Ne saygıları var ne sevgileri
Etrafa evli mutlu çocuklu resmini sunup
Herşeyi rahat rahat pişkinlik devam ediyorlar

Bakamıyorum işte ne zaman gideceğim yada boşanacağız desem dayak yiyorum kefenle çıkarmışım bu evden ve kendi kafamdan kurup iftira atıyormuşum
Şaka mı bu? Bu yüzden mi o evdesin? Daysk yüzünden mi ? Baltan belliymiş, bile bile lades demişsin. Ne diyelim şimdi sana. Ayrıl diyoruz dövüyor diyorsun. Annen baban biliyor mu bunları

Öldürürüm diye tehdit ediyor aile terapistine gittik onu bile ikna etmiş kadında ondan yana oldu onla da 30 dk kaldı içerde bişey yaşadı diye aklıma gelmedi değil yemin ederim paranoyak etti beni kadın o seni çok seviyor sen huzur vermezsen mutluluğu dışarda arar demez mi daha da gitmiyorum ona
O ne biçim psikolog be, inanmadım buna

Ne olduğu belliymiş evlenmişsiniz. Kurcalayıp kurcalayıp huzurunuzu kaçırmayın,dayak yemeyin bari. Boşanmam diyorsunuz çünkü. Gözünüzü, kulağınızı kapatın madem😕

Evli değildik o zaman ama güya o zaman da seviyor ve aşıktı 😅
Ama hamileymişin yada 7 ay ayrılık olmuş tekar barsimisiniz iste bunu diyorum adam nasılsa af ederi kazımış beynine bunun rahatlığı
Istedigini yapıyor ilerde ciddi kavganız olsa biliyordun diyecek sana

Size çok üzülmüştüm. Ama hakediyorsunuz bu kalple. Çaresiz değildiniz, korunarak her şeyin üstesinden gelirdiniz.
Israrla korunmadı evleneceğini söyledi . Korunmamak güvenmem hata evet kalbi atan bi canlıyı da aldırmak istemedim kalpsizim evet

Konu başlığı aldatiliyor muyum kizlar, içerik bel soğukluğu araştırmış, bu ne perhiz bu ne lahana

Öldürürüm diye tehdit ediyor aile terapistine gittik onu bile ikna etmiş kadında ondan yana oldu onla da 30 dk kaldı içerde bişey yaşadı diye aklıma gelmedi değil yemin ederim paranoyak etti beni kadın o seni çok seviyor sen huzur vermezsen mutluluğu dışarda arar demez mi daha da gitmiyorum ona
Yok artık, cidden mi? Bu nasıl söylenir ya, yaptığı işe bak dediği lafa bak. Yoldan geçen birini çevirip oturtmuşlar oraya herhalde.🤦🏻‍♀️ Ve tehdit.. Gerçekten artık öyle üzülüyorum ki neden bu kadar savunmasız kalıyoruz. Ailenizin yanına gitme şansınız yok mu?

Back