• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılıyor muyum???? Kızlar??

Bakamıyorum işte ne zaman gideceğim yada boşanacağız desem dayak yiyorum kefenle çıkarmışım bu evden ve kendi kafamdan kurup iftira atıyormuşum
Sizin aldatılmaktan daha büyük sorunlarınız var. Bunları yaşarken derdiniz aldatılmak mı gerçekten, pes. Lütfen en kısa zamanda o evden kurtarın kendinizi. Yakınınız eşiniz dostunuz yok mu? Haberleyin onları. En olmadı polise gidin.

Yok artık, cidden mi? Bu nasıl söylenir ya, yaptığı işe bak dediği lafa bak. Yoldan geçen birini çevirip oturtmuşlar oraya herhalde.🤦🏻‍♀️ Ve tehdit.. Gerçekten artık öyle üzülüyorum ki neden bu kadar savunmasız kalıyoruz. Ailenizin yanına gitme şansınız yok mu?
Belki ama maddi imkanları onun ki kadar çok değil

Adam korunmak istemedi sen de ilişkiye devam mı ettin? Hamile kalacağını anlamadın mı yani? Ya siz nasıl kafalar yaşıyorsunuz anlamıyorum üstelik aldatılma var dayak var.

İkinci çocuğu yap en iyisi sen. Böylesi kadınlara müstehak ya. Hak ettiğin hayatı yaşıyorsun.

Olan çocuğa oluyor sapık ve dayakçı bir babası, aciz ve sorumsuz bir annesi var.

Adam korunmak istemedi sen de ilişkiye devam mı ettin? Hamile kalacağını anlamadın mı yani? Ya siz nasıl kafalar yaşıyorsunuz anlamıyorum üstelik aldatılma var dayak var.

İkinci çocuğu yap en iyisi sen. Böylesi kadınlara müstehak ya. Hak ettiğin hayatı yaşıyorsun.
O zaman ne aldatılma biliyordum ne dayak verdi üstüme düşen ilgili alakalı biriydi böyle değildi aşırı güven verdi

Israrla korunmadı evleneceğini söyledi . Korunmamak güvenmem hata evet kalbi atan bi canlıyı da aldırmak istemedim kalpsizim evet
6-7 haftalık fetüste kalp tam oluşmamış oluyormuş ve kalp atımı olmuyormuş bu arada, söyleyeyim dedim... yine bu haftalar da kürtaj sınırı diye biliyorum. Bilinç, hissiyat filan da olmuyor beyin de tam gelişmediği için ayrıca.

Güvendim salak gibi

Ben orasini tam anlamiyorum. Siz aslinda adamin saglam papuc olmadigini bilmediginiz halde hamile kalmayi ve evlenmeyi de göze mi aldiniz o zaman? Kazayla hamile kalip evlenmek zorunda kaldiniz, ama böyle sanki adamla zaten evlenmek istediginiz icin hamile kaldiniz gibi görünüyor

6-7 haftalık fetüste kalp tam oluşmamış oluyormuş ve kalp atımı olmuyormuş bu arada, söyleyeyim dedim... yine bu haftalar da kürtaj sınırı diye biliyorum. Bilinç, hissiyat filan da olmuyor beyin de tam gelişmediği için ayrıca.
Düzensizdi adetim ve öyle sandım öğrendiğimde kalbi atıyordu

Her şey kabak gibi ortada. Evlenmeden önce de ortadaymış. şimdi şu konuya hamile kalıp bebeği aldırma konusunu açanlara doğur güzellemeleri yapan ya da katillikle suçlayanları bir bir etiketlemek lazım. nolucak şimdi bu bebek. bu adamdan ne köy olur ne kasaba. ama bile bile hamile kalıp bile bile evlenmişsiniz. adam arsız ipsiz sapsız bir azgın teke. boşanacak olsanız zaten evlenmezdiniz. kurcalamayı bırakıp 3 maymunu oynayın. yoksa çok üzülürsünüz.

Back