Aldatılıyor muyum???? Kızlar??

Şuan elimde kesin birşey yok ben aldattığını biliyorum ama kanıt yok o yüzden ne zaman boşanalım desem dövüyor beni

Bakamıyorum işte ne zaman gideceğim yada boşanacağız desem dayak yiyorum kefenle çıkarmışım bu evden ve kendi kafamdan kurup iftira atıyormuşum
Siz canınıza susamışsınız bu adamla evlenerek, kusura bakmayın. Bir bebek için değer miydi gerçekten? Üstelik büyüyünce o da çok olumsuz etkilenecek bu durumlardan.

Çocuktan dolayı
Bir söz vardır..
İşini bilmeyen çavuşlar,döner b..kunu avuclar şeklinde.
Şu an avuclama safhasindasiniz..
Yanlış bir seçim,bilerek yapılmış yanlış bir seçim.
Bu yüzden hiç dertlenmeyin bence.
Bilerek almışsınız.

Çocuktan dolayı
Çocuk olmuş durmuş mu halen devam etmiş yine devam edicek
Ayrıca arkadaşları için instagramdan bir şey yapmış erkek muhabbeti demiş bu bile iğrenç çünkü o evli birisi evli bir adam gibi davranmalı zampara biri gibi degil

Yani aslinda hersey ortada. Kendi semtinden babasinin hayirina eskort aratmamistir..yani kücük bebeginiz var ama bu adamin ipiyle kuyuya inilmez..babalik yapiyor mu merak ettim
Yapıyor ben güya bu şekil sorun çıkarmazsam bana da iyi davranıyor maddi konuda sıkıntımız yok ne desem alıyor ikiletmiyor ama ne zaman boşanacağım aldatıyorsun desem gidemezsin aşığım deyip dövüyor

Hayatınız bu kadar değersiz miydi de korunmadan sevisip hamile kaldınız, kürtaj olmadınız, bu ahlaksız adamdan çocuk sahibi oldunuz, nikah kıydınız?

Hem de 30 yaşındasınız. Toy genç kızlar yapmaz bu kadarını.

Evet aldatıyor. Eskortlarla olduysa hastalık kapmış olma ihtimaliniz de var.

Ziyan etmişsiniz hayatınızı, yazık...

Problem adamin zampara olmasi. Aslinda böylelerinin gidip evlenmesine sasiriyorum. Genelde sorumluluktan kacan tipler bunlar

Otelde değil suit günlük kiralık ev gibi

Nasıl anlarım aldattığını ne, aldatmış işte. Keşke hiç evlenmeseydiniz. Madem evlendiniz bu duruma seyirci kalmak istemiyorsanız boşanacaksınız.

Evli değildik o zaman ama güya o zaman da seviyor ve aşıktı

Siz ne yapmak istiyorsunuz? Bosanma nyietiniz varsa gizliden para biriktirebilirmisiniz?

Başına gelmedi ya bı şekil yorum yap uza ya saçma yorumlarını kendine sakla çaresizlik nedir yaşarsın umarım
Gidip aldırsaydın ama sırf evlenmek için evlenmişsin seninki çaresizlik değil seçim sırf bebek için evlendim hikayelerini ben yemem yiyene afiyet olsun

Nasıl anlarım aldattığını ne, aldatmış işte. Keşke hiç evlenmeseydiniz. Madem evlendiniz bu duruma seyirci kalmak istemiyorsanız boşanacaksınız.
Öldürürüm diye tehdit ediyor aile terapistine gittik onu bile ikna etmiş kadında ondan yana oldu onla da 30 dk kaldı içerde bişey yaşadı diye aklıma gelmedi değil yemin ederim paranoyak etti beni kadın o seni çok seviyor sen huzur vermezsen mutluluğu dışarda arar demez mi daha da gitmiyorum ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…