- Konu Sahibi GokcenKatun
- #2.401
Bir degil iki degil kac uye sirf bu fakeciler, sarkastik yorumcular yuzunden küstü gitti ondan.Fake diyenler, fake iması yapanlar anladınız işte? Bilmem farkında mısınız konu içinde hala ilk mesaja cevap veren bile var. Herkesin konu içindeki her mesajın, her satırını okuyacak kadar çok boş vakti olmayabilir. Ben şahsen burayı genelde geceleri yatmadan önce okuyorum. Ama sabah akşam aktif olup tek düşüncesi bu konu olanlar var. Bizzat yazmışlar da zaten bunu.
Örneğin ben "sizi düşünmekten uyuyamadım" yazan birine saldırıyor muyum abartmayın diye? O zaman kafası karışanlara da körü körüne inananlar niye yorum yapılıyor babasının konusu gibi onu anlamıyorum ben.
Neyse konuyu dağıtmak istemiyorum gereksiz bir polemikle, konu sahibine gerçekten geçmiş olsun eger kafaya yatmayan bazı noktaları sormamız onu incittiyse kusura bakmasın ama sorgulamadan bir şeye inanmak benim tarzım değil. Konu içinde de zaten bir sürü fake konuyu örnek vermişler bence onlara verin cevabınızı
Kafasi karisan, elestiren zaten üslubunca sorusunu soruyor, sorguluyor. Ve diger üyeler, konu sahibi açıklama yapıyor.
Ama assslaaa olmaz kesinlikle olmaz diyenler kabak tadi verdi artik. Sorgulamanın da bir yolu yordamı vardir. Acisi olan bir kadını tahrik edip yalancılıkla suçluyorsunuz sorgulama degil bu. Eleştirel dusunme de degil.